36923
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sanya200 #155 Az a baj hogy nincs alternativa ez az egy komolyabb szimulátor legalábbis ami katonai.Igaz ott a flight simulator de az elsősorban polgári gépekre épül de azért van katonai kiegészítő lemeze is.Meg eseteleg a falcon de az meg nekem nem jön be.A hawx meg csak sima arcade az igazi repüléshez köze sincs. -
#154 Én. Szinte semmit. Én érdekességként tekinte már csak a DCS vonalra sajnos. Egyszerűen nem lett az, amit reméltem. :( -
#153 Na igen.Repülni nem egy akármennyidolláros szimulátoron kell megtanulni, viszont sokkal-sokkal olcsóbb mint pufogtatni a semmibe a cuccokat.
Elmondanám, hogy már a Magyar Néphacccssseregben is volt szimulátor.
A BMP-1-es Maljutkáját szimulálták, c-64-en.Igaz, hogy a kupola nem volt köré építve de a rakéta irányítása az eredeti, BMP-ben találhatóról ment. -
sanya200 #152 nyilván nem lehet tökéletes a szimuláció ezek titkos adatok , meg az eszközök működése se teljesen az igazi. -
#151 A katonaiban primitív a repülési modell, a fő hangsúly a fegyverkezelés szimulálásán volt nekik. Ezzel ellentétben a dcs-ben emellett ki lesz dolgozva szépen igényesen a FM. Az igaz hogy nem lesz Sniper pod (ami tudtommal sok helyen még nincs is csapatszolgálatban...) és különbözni fog az RWR szimbolika az eredetitől. De kíváncsi vagyok te mit tudsz erről. -
#150 Ez az igazi -
#149 Kiváló kommunikáció éles helyzetben és mindig megdöbbent az Avenger ereje. Ez sem semmi. 8) -
sanya200 #148 http://www.youtube.com/watch?v=szX45PdUOmo&feature=related
Érdekes egy video. -
#147 :D -
sanya200 #146 Ez nem feltétlen katonai verzió, bár nem tudom biztosan de a 2. képen észre lehet venni hogy a 563 FTS jelvény van rajta ami valószínűleg nem más mint 563d Flying Training Squadron,lehet hogy csak tesztelik a játékot és a fejlesztést segítik rámutatnak a hibára...stb. -
#145 Tudtommal a katonai verzió az jóval többet tud, mint amit te majd DCS néven megvehetsz. -
mcsaba #144 A katonák már használják, vajon a civil verzióra mennyit kell még várni?
-
#143 Az általad felsorold dolgok alkalmatlanok repszimekhez...
Egy ilyen csere enyénszólva bonyás lenne. -
sanya200 #142 Mennyire durván nézne ez már ki cryengine vagy unreal motorral?Az ut3-ban is nagyon szépek a járművek.Jó lenne ha lecserélnék már az engine-t mert ugyanaz mint az alap lock on-ban. -
-
Solt #140 - Körülbelül 1000.-Ft a posta Londonból! ( FC1 nekem onnan érkezett )
- Egyik rész sem közelíti meg a 10000.- Forintot! -
bgabor #139 Ka-50 az sajnos, bár Ka-52 lenne. -
#138 Ha arra gondolsz, hogy az uborkánál nincs kint az FC1 meg az FC2 akkor megnyugtatlak ez így természetes.Ez a két szoftver ugyan is nem hivatalos addon, így az uborkának semmi köze hozzá. -
sanya200 #137 mert az ubi nem normális össze-vissza adja ki a cuccokat ha kiadja egyáltalán, mát nem azért de még az oldalára sincs kirakva egy normális szimulátor se egyedül az alap Lock on van feltüntetve és kész.Én pl az ea-t se szeretem annyira de azok legalább kiadják mindenhol a játékaikat.Vagy csak nálunk Mo-on van ez hogy az alap lock on-on kívűl egyik részt se kapni csak a black sharkot és ennyi.Én meg külföldről meg nem rendelem a dobozos verziót mire ideér a 10.000ft-os játék addigra 20.000 lesz belőle.Online meg nem veszem meg lehet hülyének néztek de én nem szeretek digitális verziókat venni. -
#136 Az összes progi amit felsoroltam az már mostani kiadás. Nem értem, ha a Ka-52 + FC2.0 megy, akkor jogilag miért lenne cinkes az FC2.0 + A-10.
"Mindegy". -
#135 Jogi és nem technikai problémák vannak (Ubinál van még mindig a Lonci sorozat jogainak oroszlánrésze) -
Solt #134 Majd Hungarojet megoldja! :D -
#133 Mennek ugyan együtt de ha csak simán felteszed a BS-t meg az FC2-t akkor ha jól emlékszem nem.Kellett hozzá egy peccs.Gondolom ezt nem fogják megcsinálni.Vagy nemtudom :D -
#132 Ezt már egy öreg játékfejlesztő is megmondta. Tudod mikor lesz dx9-re full optimalizált játék? amikor a dx15-öt kiadják ...
Van pár olyan új DX feature amit jó lenne viszontlátni (pl: AA kis erőforrásigénnyel), de asszem addig még alszunk egy párat ... -
#131 Egyébként egy idióta kérdésem lenne. Azt írták, hogy az FC / DCS A-10 kompatibilitás valószínűtlen. Na de a DCS + FC2.0 az megy együtt ugye? Az DCS Ka-52 + DCS A-10 is megy. Akkor érdekes a logikai kapcsolat, hogy az A-10 + FC2.0 meg nem.
Valamit félreértek? -
#130 Persze -
#129 Ezek nem 3-4 éves vagy öregebb cuccok? Az és Redeon 4850 kártyám is támogatja akkor a DX10-et? -
#128 Amennyire tudom, a Radeon HD 2xxx és az nVidia 8xxx sorozattól van DirectX10. Ezért biztosan nem fogok új kártyát venni. :) -
#127 Egy gyors kérdésem lenne. A DX10-et egyáltalán melyik videókártyák támogatják? DX11? Először talán DX9-re kellene megtanulni optimalizálni. Még ma is olyan dolgokat látok DX9-cel, hogy ehaj... -
#126 Kösz, írtam róla pár sort. -
#125 SimHQ Preview
-
#124 MS Flight Simulator sorozathoz megszámlálhatatlan fizetős addon van konkrétan egy iparág épült eköré és a mai napig jön ki minden héten valami újdonság. Most nem tudom eldönteni hogy ilyen sokan vannak akik FS-eznek vagy csak a kis klikk nyúl mindig a zsebébe. Annyi biztos hogy valamilyen szinten megéri ezzel foglalkozni...
Inkább a modern katonai study sim-ből van kevés és kicsi igény. -
sanya200 #123 csak a példa kedvéért említettem. -
#122 Egy Forma-1 szim hiperprimitív egy repszimhez képest.
Valóságban meg igencsak megközelítették az ellenséges reptereket a gépek az elmúlt 60 év légiháborúiban. -
sanya200 #121 Igazából a szimulátor is gyerekcipőben jár még mert tényleg baromi nehéz megcsinálni mint ahogy említetted az ai-t vagy akár a fegyverek használhatósága időjárástól függően.Talán meg is lehetne csinálni de az az igazság hogy a rep.szimulátor most épp leáldozóban van mert kevés olyan játékos van aki meg akar tanulni rep.vezetni ha megnézitek az utóbbi 5-6 évben hány rep.szimulátor jelent meg, nem sok a sima fps-hez képest meg pláne.De talán sokaknak megtetszik a hawx és idővel lehet abból is lesz szimulátor,de így hogy nincs rá igény vagy legalábbis közel se annyi mint az fps-re így nem is fogják törni magukat a fejlesztők hogy jobb/élethűbb legyen mert nem éri meg a sok belefektetett energiát pénzt, és még konkurencia sincs mert van ez a DCS series meg esetleg a falcon és ennyi. -
sanya200 #120 Ne arra gondolj hogy stratégia vagy nem de a hangulathoz angyban hozzájárulna amúgy meg a valóságban az ellenséges reptért még csak megközelíteni se lehet nemhogy a hangárt szétlőni vagy hasonló esetleg lopakodóval.De engem pl baromira zavar hogy nem reptérre szállok le hanem egy darab textúrára,érdekes módon a régi janes szimulátorok ebből a szempontból jobbak voltak vagy az f/a-18 sorozat ahol a fegyvereken kívül ott kellett lenni az eligazításon.Amúgy meg ezt múltiba nagyon jó lenne gondolj bele ha az ellen megtámad egy reptért és súlyos károkat okoz akkor már tényleg kevesebb a fegyver vagy valami az sokkal élethűbb lenne, igazából nem érzem hogy ez így szimulátor.Csak nézd meg pl a forma 1-es játékokat vagy valami versenyszimulátort az is hogy nézne már ki hogy be se állsz a boxba csak átmész rajta és hopp több üzemanyag van meg megvan javítva a kocsi hát az is eléggé gáz lenne vagy nem lennének nézők mert arra is rá lehetne fogni hogy néző minek az nem része a szimulátornak, valóban nem az csak az ember nem azt érzi hogy tényleg versenyez hanem csak megy előre. -
#119 A DCS-ben az újrafegyverzés lehetősége - van ilyen? - egy nem túl eltalált dolog.
Dinamikus hadjáratban meg már pusztán statisztikailag lemodellezni egy fegyverzési időt - főleg, ha még a készletekkel és a reptér állapotával is számolni akarsz - akkor reménytelen.
Pl. mi van, ha szétlövik a targoncákat és a tartálykocsit? A személyzet halálát hogyan modellezed? Ha szétkapod az épületeket, akkor a lőszerkészlet elvesztését? Stb.
Elhiszem, hogy lehet nagyot álmodni, de azért gondoljuk végig, hogy ez mivel jár, hova vezet és megéri e. Pl. a időjárás effekt megvalósítása könnyebb ennél és ettől lesz szim a szim.
A repülőgép szimulátor ne strarégiai játék legyen. Valahol meg kell húzni a határt. -
parasztbicska #118 Neked is igazad van valóban nem ilyesmitől lessz szimulátor egy szimulátor na de mennyire feldobná a hangulatot, és én azért elvárnám hogy ha fegyvert tesznek a gépre akkor látszódjon is hogy odajön valaki és felteszi, végülis a valóságban is igy van nem csak eltünik a régi és megjelenik az új és ha realizmusra törekszünk ahoz ez is és hasonlók is hozzátartoznak. -
#117 Azt az apróságot felejted el, hogy ezek teljesen statikus küldetésekkel bírtak. Egy dinamikus hadjárattal rendelkező programban ezek elég durva dolgok. Már az MMO határás súroló dolgok. -
parasztbicska #116 Tökéletesen eggyetértek. Nekem is nagy vágyam hogy végre élet legyen a reptéren és ne úgy nézzen ki mint valami kihalt bázis. Nézzétek meg ezt a videót igaz Ace Combat ami ha jól tudom szintén arcade játék de ha lenne egy szimulátor amiben annyira kidolgozott gépek lennének mint a Black Shark és olyan szépen animált földi személyzet mint a fenti videóban hát az valami isteni volna. Érdekes régen meg tudták csinálni a DI F/A 18 Super Hornet-ben. Mindig azt olvasom hogy a szimulátorokat nehéz csinálni mert rengeteg info kell hozzá meg fizikai szimuláció van benne, de ilyen dolgokkal iszonyúan fel tudnák dobni és ezekhez nem kell olyan nagy programozói tudás vagy info ha arcade játékoknál megtudják nem értem szimulátoroknál miért nem.