Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    engem csak egyvalami bosszant ebben a nagy telepitési mizériában, hogy sehol nincs leirva, hogy mennyi helyre van szüksége a játéknak vagy mennyit tölt le.
    A mai napot rááldoztam, hogy a steamen keresztül eltávolitottam a dcs-t ami már béta részre át volt állitva.A hirekben nagybetüvel szedve, hogy már elérhető a 2.5 ös verzió
    Majd megkeresve ujra a steamen rányomtam a telepitésre, ki is irta, hogy 47gb és egy kicsi szabad helyem van a célmeghajtón és még ezen felül töröltem plusz 3gb adatot, hogy ne legyen kicentizve.
    Elinditom a telepitést kiirja, hogy 15,5gb-ot tölt le, hát mondom hajrá a jó kis 15/0,9 mbites netemmel ellesz egy darabig vele.
    5 óra és egy kicsi elteltével kiirta, hogy játékra kész, széles vigyorral, mondom hadd lássuk hogy megy elinditol, már a logónál kiirja, hogy 1.5.8 majd hibával leáll. mondom jól alakul.
    Bementem a menübe telmészetesen nem volt bétán már a fül, átálitva megtalálja a frissitést kiirja ,hogy 8,9gb amit töltene , de nincs elég helye viszont a célhelyen még 17,3gb szabad hely van.
    Végül is elcsesztem egy egész napot és ugyan ott tartok mint elötte és ugyan ugy nem tudom, hogy mennyi helyre lenne szügsége az alap dcs world-nek DLC-k nélkül, ha 51gb nem volt elég hozzá.