Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több, mint 10 éves működés után úgy tűnik, hogy meghalt a lógi egerem (Logitech G5 Laser Mouse Battlefield 2142) és nem tudom mi a rákot vegyek helyette, ami LEGALÁBB ennyire jó.
Nem volt olcsó egér, de minden fillért megért! Amennyire nem tud joyt csinálni a lógi 😄 egeret, billentyűzetet viszont qrvára tud.
Nézem ezt a g403 prodigy-t, talán ez hasonlít a legjobban a régire.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szóval EDe nyugodtan menjen a bánatos picsába.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Normandiát ezzel:
dcs_updater.exe install NORMANDY_terrain
WWII Assets Pack-ot ezzel:
DCS_Updater.exe install WWII-ARMOUR
Müködik, nekem mar letöltötte.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.05.26. 17:41:08
www.pumaszallas.hu
Első meccs időpontja: 2017. 06.04, nevezési határidő 05.31
I. HUNAF DogFight 1v1 légcsavaros repülőgép kupa DCS v1.5.6!
Célja: A légcsavaros gépeket kedvelő pilóták megmérettetése, tagok légi harc tudásának fejlesztése, adrenalintermelés beindítása és a repülés örömének átélése. Mindenki nevezzen nyugodtan, akármilyen szinten is van, a lebonyolítás olyan lesz, hogy kaphat hasonlóan erős vagy épp gyengébb ellenfelet. Gépek: A jelenleg DCS-ben repülhető légcsavarosak: P-51D, FW-190D, BF-109K és a SpitFire. A TF-51D nyilván nem, mert nincs ellátva géppuskával! Csak „hagyományos, dugattyús” motorral hajtott gépek! Körök közötti gépváltás engedélyezett. Fegyverkorlátozás: CSAK géppuska.
Nevezési feltételek: Légy a HUNAF csoport tagja! Más virtuális repülős századokból is jelentkezhetnek, ha felvételt kérnek a csoportba, mivel ez egy HUNAF kupa és nem nyílt verseny. Mindenkit várunk szeretettel: HUNAF
A többivel egyet értek, csak ez már nagyon OFF.
szerk: Hogy konkrétan a 780 mire elég, azt passzolom, ugye a vastól is függ, hogy mi lesz alatta, meg persze az is, hogy benchmarkra kell, "London fölött minden maxon", vagy játszani?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.05.23. 00:33:09
www.pumaszallas.hu
Kicsit más a leányzó fekvése háborúban, ahol ha valaki adott irányból jön, azt le kell durrantani, ha meg mégis baráti erő volt, akkor i. j. A Tomcat fő fegyverrendszerének elemét az AIM-54-et alapvetően bombázókötelékek és robotrepülőgépek ellen találták ki, ahol kb. az volt a képlet, hogy vagy lelövöd mindet, vagy kapod az atomot.
Valamelyest persze lehet arányosítani, de azért komolyabb vitákba nem érdemes belemenni. Nem kell azt gondolni, azokról a fegyverekről, amelyeken a nyugati légi dominancia nyugszik, bármi érdemit majd kiírnak a wikire.
Apropó.
TOM! A Clod hoz elég lesz a GTX 780? Már mint amit tajkoltok rajta attól nem lesz nagyobb a gépigénye? Nem akarok csúcs VGA-t venni úgyse használnám másra.
Bizonyos távolság felett szerintem értelmezhetetlen a dolog, mert nem mersz olyan messze lőni. Lásd iraki baráti heli kill.
Emellett a gyakorlati lőtávolság nagyban függ a hordozó és a cél egymáshoz viszonyított helyzetétől, sebességvektoruktól. A legnagyobbra általában nagy magasságban, nagy sebességgel szemből közelítő célra adódik a lőtávolság, a legkisebbre pedig földközelben, nagy sebességgel menekülő, vagy nagy sebességgel keresztező irányban haladó célra.
Ha szembe repülésnél a max. lőtávolság környékén történik az indítás, a cél az eredeti repülési irányából kifordulva be meg tudja nyújtani a rakéta által befutandó pályát, így az már nagyobb lehet, mint ahova a rakéta elér. Azt az indítási távolságot, amelyen belül a cél már bármilyen manővert végez, kinematikailag nem tud meglógni a rakéta elől - különféle csalikkal és elektronikus ellentevékenységgel persze még itt is be lehet vinni az erdőbe a rakétát - no escape zónának nevezzük.
Node nem akarok belemélyedni a témába, majd jön Mbalage, a haditechnikai kerekasztal lovagja, és amint szarvasgomba kereső házisertést megszégyenítő módon kiszagolja, hogy itt az ő fotelszakértési területét képező témában lehet kioktatni, agyat játszani és pocskondiázni, majd jól megtájékoztat mindenkit, hogy a fal adja a másikat.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Namost ez nem tudom mennyire valós, persze nem vagyok szakértő sem de a kérdés hogy ennek függvényében mikor (mekkora távnál) indíthatóak ?
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.05.21. 19:23:07
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Pont ezért várom nagyon a MiG-19P-t is. 2 gépágyú, két R-3S rakéta. Semmi digitális cucc, a legfejlettebb technika a gépen az RP-5 radar.
Hanem homályosítasz fel erről ,hát hülyén halok meg😊))
Én csak azt írtam,hogy nem szeretem őket ,nem a felhasználás módját vitattam,vagy kritizáltam,vagy bármi😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

www.pumaszallas.hu