Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Fürtös
    Nem megy bele semmi a gimbalnál. Egész egyszerűen az a probléma,hogy a későbbi szériák minősége szarabb mint a koraié.
    A legnagyobb gond az egymáson "csúszó" müanyag alkatrészének felületi megmunkálása, én ekkora fröcsöntési sorjákat utoljára gyerekoromban a lengyel piacon vett mig 17 makettnél láttam :D
    Előbb utóbb ugyis szét fogod szedni mert ezzel nem tudod legaranciázni,esetleg ha mégis visszaveszik akkor is ugyanolyan szart kapsz.
    Én azt mondom vedd meg aztán ha szerencséd van nem kell hozzápiszkálni.
    Ha meg nincs hát akkor szétdobod ,nem egy nagy varázslat.
    Nekem 2 év után kezdett rendetlenkedni a hat switch a gázkaron de az is simán cserélhető úgyhogy nincs baj vele.
    Mindezek ellenére azt mondom jelenleg ez a legjobb a piacon jelenleg. (VKB-t még nem próbáltam sajnos).
    Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2018.01.26. 19:28:46