Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Molnibalage
    #2537
    A bárki berakhasson gépet szemlélettel több baj is van. Szerinted ki ért hozzá úgy, hogy ne gányolja szét és működjön is? Vagy az exe-nek kell olyan jónak lenni, hogy mined "hülyegyerek" berakja a modelljét. Ehhez tool is kellene.

    Attól, hogy valaki megcsinál egy 3DS modellt, azt valahogy bele is kellene itegrálni a játékba úgy, hogy műödjön. Ha új MFD, HUD stb. szimbolikát akarsz, akkor azt is bele kell tenni, FM-mel összehangba hozni, AI és use számára is repülhetőnek kell maradni. Ezen felü a jelenlegi fegyverekt kezelnie kell és tudnék még írni egy baromi hosszú listát. Tehát igazából az 'akárki' kategória nem létezik. Még, ha tool létezne és publikus lenne, akkor is sanszosan kötött lenne a forma, hogy milyen lehet a 3D modell, ahogy tudjad animálni...

    Egyre erősödik bennem az érzés, hogy nagyon nem látod át a helyzet súlyát. Csak a jóég tudja, hogy ez a kód mennyire támogatja a modularitást, mert minden fényezés ellenére egyes részei még mindig az ősrégi LOMAC-ből származhatnak.