Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • 59th Ducky
    #2522
    @Killbull:
    Légyszíves olvasd el a hivatalos fórumokon a fejlesztők által írtakat és akkor nem beszélsz sületlenséget. Le van írva hogy az adott modelleket a publikusan megszerezhető információk alapján készítik, titkos dolgok persze hogy nem kerülnek beépítésre, bár A-10C esetén is ez nem teljesen igaz.
    @Molnibalage:
    Az A-10C-re tett kijelentés abszolút nem állja meg a helyét. Gondolom ismered Matt Wagnert (CIA hírszerzési elemzőként szerelt 1998-ban), de ha mégsem olvasd el a vele készült interjút hogy képbe kerülj:
    Interview With DCS: A-10C Warthog Producer Matt Wagner
    Az Eagle Dynamics az A-10C Destop Trainer és C-130 Desktop Trainer katonai szimulátor fejlesztője az amerikai hadseregnek és abból lett a DCS series kipuhítva civileknek is ;)
    A légáramlásos dologra pedig jó példa az X-plane 10 ahol már használ ilyen képleteket, de ott is csak akkor működik a dolog ha az adott repülőt nagyon részletesen lemodellezik (pld. a szárny nem 1 objektum hanem sok-sok szegmensből áll) és akkor látni fogod milyen szépen "mocorog" adott esetben.