Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Molnibalage
    #2518
    Szerinted az A-10C hogyan készült? A kisujjukból szopták a HUD meg MFD szimbolikát?

    Egyébként meg de.

    http://www.eflightmanuals.com/search/searchResults.asp

    Az F-16C-ről 2004 magasságában kiadott FM is elérhető. a görög gépeké, tehát Block 52+. Ez nem szándékos volt asszem, hanem kiszivárgott.

    Az F-15C-ről is temérdek anyag elérhető. Mit gondolsz, az eredeti Lock On F-15 HUD és fegyerzetkijelző szimbolika miért olyan pontos?

    Egyébként akkor mondj egy full realisztikus modern jet szimet. Egyáltalán hol húzod meg a határt, hogy mi a "full realisztikus"? Bizonyos képességeket soha a büdös életben nem fog modellezni egy szim, mert pl. az EW részét nem is értik. Nem fizika alapokon nyugszik a modell a legtöbb eseten, hanem empirikus, közelítő modellezés van.