Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #24662 Igazán nincs mit! ;)
"Kicsit" összetett még ez a sztori, nincs általánosan érvényes szabály amíg nem lesz egy közös VR API. Gyakorlatilag ezek az indítási módok játékonként eltérnek. A lényeg, hogy az Oculus akkor adja elvben a legjobb élményt, ha a saját API-ján keresztül fut az adott játék. Ehhez értelemszerűen olyan játék kell, amiben az Oculus támogatva van. Ez nem azt jelenti, hogy kötelező az Oculus alkalmazás alól indítani! Az Oculus alkalmazás alól való indítást akkor érdemes választani, ha olyan játékod van amit az Oculus Store-ban vettél.
A Steam-s DCS-t például ha az Oculus programjából indítod, akkor ugyanúgy bevág a Steam alá és engedélyezni kell ott is az indítást. Ha Steam VR alól indítod, akkor a Steam VR API-n keresztül fog futni. Ugyanez van akkor is, ha a parancsikonra kattintva indítod.
Én a könyvtáramból indítom... miután rákattintok az indításra ez a kép fogad: LINK Itt kiválasztom az Oculus módot és ennyi... Persze lehet, hogy semmi jelentősége nincs ennek, de így biztos kizárom az esetleges plusz anomáliákat.
Ahol nincs ilyen választási lehetőség és csak a Steam VR alóli indítást lehet választani az annyit tesz, hogy az adott játékba csak a Steam VR van integrálva, és az Oculus támogatása a Steam VR-n keresztül valósul meg. Elite Dangerous alatt például semmi gondom, nagyon jól megoldották a támogatást, viszont például a BoS is ilyen, és ott azért vannak anomáliák gazdagon.
AC-t gyakorlatilag mindegy hogyan indítod, annál nem vettem észre semmilyen különbséget, de választási lehetőség sincs, hogy miképpen akarod indítani. Játékon belül belövöd, hogy a HMD-n adjon képet és ennyi... :)
No igen... a VR új magasságokba emeli a szimeket! Nekem cirka 1 éve van meg, azóta 90%-ban olyan játékokkal játszom amik támogatják a VR-t... egyszerűen imádom, teljesen más világ. Pár hete rákattantam az Elite Dangeorus-ra... monitoron néztem róla videókat, nem tudtam elképzelni, hogy ez engem lekössön. Volt egy akció, megvettem, mondom kipróbálom milyen az űrben repkedni VR-ban... na azóta nem bírom letenni! :) Most, hogy "beleültem" a SU-25T-be, rendesen bezártsági érzésem volt a tágas űrhajók után! :))
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.16. 14:25:02