Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Persze, teljen igazad van. 😊 De sok esetben pont az lesz a "bűnbak" aki vétlen a dologban...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Én nem tudok kipróbálható motyóról.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Peti. Volt oktató a gépben. Az 59-es srácoknál vannak akik pilóták vagy azok voltak és van, aki oktatott is.
Egyöntetű a vélemény, hogy az oktató volt a balfasz! Káromkodik, szapulja a tanulót. Holott egy oktatónak nem az a dolga. Tudod te is!

" Én nem is engedtem volna leszállni ilyen bejövetel után az oktató helyében, átstart, iskolakör, újabb bejövetel.."

"Az oktató az oktató,idáig nem engedi el az eseményeket,...a tanulót meg oktatni kell,nem szitkozódni...ezt anno megtanultam Pápán"

"csak verbálisan szidta a srácot,...ez nem oktatás,..én egy szelet vajas kenyeret nem bíztam volna erre az "oktatóra",nem hogy egy kiképezendő vadászpilótát...Egy fiatal sráccal,aki tőlem várja a segítséget,nem beszélek így,a másik meg,hogy még csak nem is kellett volna semmit csinálnia azon kívül,hogy egyértelmű parancsot ad a tovább menetelre,a végén,..de addig még volt egy csomó idő,....oktatni kell,nem szapulni...még az elbaszásból is tanulhatott volna,...de nem így..."

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

most néztem egy gamplay videót belőle,és ott kapcsolgattak a fülkében.nem lehet valahol ingyenesen kipróbálni?nincs demo kiadva?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Papa01
😊 Én ezért is örültem ennek a kis cikknek... a növendék vajon repülhetett tovább?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
<#eljen>

Fészbúkon az 59-es srácoknál jókat lehet vigyorogni, mert többen is értik, hogy a csaj (RITA) mit dumál. És ahogy előadják... 😊 Nagyon jó!

Papa01
Egy kis háttérinfó a vidihez! 😊

LeonSilver
Ámberek. Nem vásárolta meg valaki sztímen a Combat Air Patrol 2-t? Csak mert Miltary Flight simulatorként reklámozzák és hát... ez azért szerintem nem teljesen fedi a valóságot 😊

Bocs a nem-e miatt😊))

Na hát az van srácok, hogy meghalt a táp. 500 chieftek. Csak vagy 6 éves. Holnapra érkezik az új aztán kiderül, hogy nem e vitt magával valamit. Vsz nem, de azért a msi 1070 miatt marhára nem vagyok nyugodt.

LeonSilver
EZ se rossz. Aki fészbúkozik az láthatta már.

repvez
<#wow1>
Inkább többel... a tápok többsége olyan 50-70%-s terheltség között a leghatékonyabbak. A mai gépekhez érdemes olyan 650W körüli tápokat venni... normálisabb márkák esetén akár 7 év garanciát is adnak rá. Ilyen távlatban az a plusz pár ezer forint szerintem nem tétel.

www.smart-bus.hu

Igen ez táphiba lesz az szokott így behalni, igen olyan 10-15% kal kell túlméretezni. Ezen sem szabad spórolni
Osztom az elöttem hozzászoló véleményét, az ujraindulgatás táphibára utal többnyire, érdemes minőségi és kissé túlméretezett tápot beszerezni!
A tapasztalataim alapján, az előjelek figyelembevételével ez 90% táp, 10% alaplap. Ha laikus vagy az elektromossághoz, akkor mérni felesleges, mert csak az üresjárati feszt tudod mérni, attól meg hogy azok jók, a táp még lehet rossz. Ha viszont értesz hozzá, és vannak eszközeid, akkor mérd meg, hogy névleges terhelésen mit művel, mennyire stabil a fesz, és egyáltalán elindul-e terhelés alatt.

Ha ez nem lehetséges, akkor szerezz másik tápot és próbáld ki azzal.
VO101Tom
Nem kell, hogy égett szaga legyen a tépnak, ha az 5V jó, attól a 12 voltos része lehet halott. De ez lehet alaplap hiba is.

www.pumaszallas.hu

GaBika6
Ha semmi ötlet nullázd le az alaplapot és hátha úgy jó lesz... Elsőre ez jut eszembe. <#awink>
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2016.11.22. 19:39:46

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Ma akartam repülni egy nagyot. Hazaérek benyomom a gépet se kép se hang. A Mouse világít de magában a gépben se az alaplap se a videókari nem világít és persze nem is megy. Szagolgattam a tápot de nincs égett szaga. Szerintetek? Most hogy így agyalok néha bekapcsoláskor újraindult de mindig azthittem frissít. Ezek szerint lehet nem..

LeonSilver
Egyre szarabb lesz ez az egész 😄

repvez
Hát függetlenül a fütöl, a távoli hegyek és a sok egyforma különálló felhőpamacs látványa nem nagyon realisztikus nekem , arra emlékeztet mint mikor az ovodások tanulnak rajzolni tájképeket.
Még fiatal fű... az még áll mint a cövek!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.21. 21:16:33

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Láttam ma már, szép meg minden csak kicsit hülyén néz ki, hogy a füjj úgy áll a rotorszél alatt mit a cövek...

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

A nevada térképhez van egy egész használható multis lehetőség-nevada war 2-azthiszem.. Valakinek helivel nincs kedve néha felnézni rá este fele akár hétköznap is? Hétköznap inkább öt és hét között..

Azt hiszem én is így vagyok ezzel, nem igazán a nagy kedvenc de valamiért mégis vonz és kedvet kaptam hozzá! Én inkább a CLODban repültem vele néha, és ott nagyon jónak tünt. Bár túlnyomó részt me-109-el mentem!
Na meglátjuk milyen lesz! :-)

PhantomAss
Én előrendeltem, meg innen még mások is szerintem.
Igazság szerint engem sosem érdekelt a Spit, il2-ben sem repültem, csak érdekel hogy a DCS-ben mit hoztak össze, nomeg ki kell ismerni hogy online legyen ellene esélyed.

GOOBY, pls

Üdv emberek!

Van valaki aki előrendelte a Spitfire-t? Nagyon erősen gondolkozok rajta. Bár még így kedvezménnyel is sokkalom az árát, meg hát ugye majd csak december16-án lesz elérhető, vagy csúszik két hetet, ez ED-énél persze példa nélküli lenne :-) . A Messert jobban vártam, de azt mégis valami nagy leárazásánál vettem meg, megjelenés után kb.7-8 hónap múlva. Valamiért ez Spitfire nagyon vonz.... a másik modul amire nagyon várok az a Tomcat! Az biztos egy nagy sikertörténet lesz.

nos sikerült megoldani a 3D fülkét.a trinusvr program "video" menüpontjában kell a "Fake 3D" menüpontot "disable" állípotba tenni,vagyis kikapcsolni.ez után kell a játékban beállítani a "stereo" monitorbeállítást bekapcsolni,és már működik is.durván jól néz ki a 3D-s MIG21 cocpit .a másik beállítás,a kurzort jeleníti meg a fülkében

Utoljára szerkesztette: gsg16, 2016.11.20. 17:55:42

repvez
Köszi a csatlakozással nekem sose volt gondom, viszont a játékon belüli beállitások érdekelnének, mert nekem ott nem akar összeállni a kép , mert vagy duplán látok vagy pedig szétcsuszik a kép.
Próbáltam sima ablakban futtatva és probáltam ugy is , hogy a menüben a monitor beállitásnál a stereo modot ,meg az ablakban futtatást is, de nem igazán állt össze a vr kép .
Amikor trinusban a calibrálást cináltam akkor meg nagyon a végálásba kellett eltolnom mindent, hogy kezdjen közeliteni egymáshoz a két félkép.
video lejátszáshoz jól müködik a rendszer de játékhoz még nem tudtam összelöni , pedig az arma 3 at is kiprobálnám.
cardboard beállítás,átdolgozott verzió:ezzel próbáld meg
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2016.11.20. 14:16:13

trinusvr-t használok,facetracknoir-val. wifi-n keresztül használom.xperia Z3 a telefonom.készítettem egy leírást nemrég,azóta jobban bele ástam magam a témába,és már nem használok wifi hotspotot,mert az nélkül is működik a dolog.átszerkesztem majd,és beteszem ide

LeonSilver
Hát .. az embarking/disembarking problémát nem.

repvez
Milyen beállitásokat és progit használsz a cardboardos megjelenitéshez? és hogyan kalibráltad be a szemüveget, mert nekem nem akar összejönni DCS-vel ,
nekem a cardboard-os VR szemüvegben nem látszik a kurzor a kamovban

Szia! Nekem megoldódott ezzel: 1.5.5 Multiplayer cursor fix

Úgy látom lassan kész lesz a Nevada. (kíváncsi vagyok, hogyan tudom majd steamosítani) Kijött 2 napja a 2.04 javítás, és ma repültem online is kamovval. Nagyon régóta most először élveztem is. Minden maxon, 57 volt a legkisebb fps. Nagyon stabilan futott semmi recegés. Néztem az árnyékokat amit múltkor beszéltetek. A házak egymásra is vetik az árnyékot, szépen arányosan, és a gépre is direkt megnéztem. A pasztell nem pasztell finomságokhoz nem értek<#alien>, szóval tényleg finisben vannak. Leon lehetett rádiózni, nézzél rá, lehet szerkesztőben is jó lesz már. Ha megcsinálják a ww2, meg a régi térképet 2.5 verzióban...hááát fel kell kötni a gatyát-a pároknak<#nevetes1>

LeonSilver
Szar az egész fos. Berakták ezt a klikkelhető rádió bizbaszt és jól el is cseszték vele a cuccot.

Ha a nevadán repülök kamovval és felszállok, nem jön be a rádió menü..azonban ha bárhova lerakom azonnal működik..ez most mi? Földön igen levegőben nem..

PhantomAss
Jaja, látom válaszolt az én posztomra a srác.
Beállítom így, de ez továbbra is csak egy tüneti kezelés lesz szerintem mert nem oldja meg az alap problémát, hogy a default beállítással nagyon érzékeny.
Mindegy, használom addig így.

GOOBY, pls

ez segített neki - "use curve setting for roll about 45 with a bit of deadzone to compensate that."
PhantomAss
Aham, akkor mégsem nálam lehet a hiba. A fórumban azt írják hogy erősebb a pörgés ha üres a gépágyúval repülsz.
Ha fullon van akkor nem annyira vészes.
De mindenképp fura az egész, remélem adnak ki peccset rá mert nagyon nem jó így.
Az axis defaulton van megnéztem.

GOOBY, pls

Ilyen mintha lett volna a budapesti vidámparkban is, valamikor '87-88 környékén. Ez volt az első szimulátornak nevezhető dolog, amit láttam.
GaBika6
<#awink> <#wave>

VO101Tom
Itt is valami bug van az FM-el, helik ilyet nem tudnak 😉

www.pumaszallas.hu

GaBika6
Na ez elég durva mutatvány...

GaBika6
A linkelt videóm április végi, tehát köze nincs a pöcsölt problémához. Viszont annak idején BLaci említett olyat, hogy lesznek a Mig-ben hibák, amiket nem javított ki, mert pörlés volt már folyamatban. Nem tartom kizártnak ezt és azt sem, hogy a későbbiekben találkozunk hasonló anyomálnával. <#worship> (Ha volna 2 életem, lalalalala... Repülnék sokat bakker, de nincs időm.)

VO101Tom
Ha sokan panaszkodnak rá, az nem telepítési hiba lesz. Vagy a mission beállításokban van extrém időjárás, vagy a controlst kell újra beállítani, esetleg kalibrálni, vagy tényleg szar lett az FM, ami csak bizonyos helyzetben jön elő, de ahhoz elég gyakori, hogy többen észrevegyék. Ahogy beleolvastam a fórumba, nem tiszta, hogy kinek és mikor jelentkezik, nem volt átfogó teszt, csak amolyan első reakciók, hogy valakinek valahol valami nem stimmel (a fórumban pl átesés vagy dugó környékéről beszélnek, Ga-Bika linkelt videójában egészen más van). A linkelt trekket nem néztem meg, nem vagyok DCS közelben, de a PC-s technikai problémát én kizárnám.

www.pumaszallas.hu

Igaz, de pl. nekem (és a fórumon Humpty-nak is) megy. Fel, leszálltam, bukfenc, orsó, köröztem egyet, semmi probléma, nem egyértelmű, hogy valakinek miért hibás, másnak miért nem.

A frissítéssel összefügg, azért gondoltam erre, hátha fennragadt egy régi fájl és azt nem cserélte le.