36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#24540 Őszintém megmondom, nekem már az 50 is sok de talán határeset lenne mondjuk egy Tornado-ért, vagy egy Intruder-ért, de 70-et semmiért nem adnék. -
levy668 #24539 Hehe, majd megveszem 2 év múlva leárazva ,pont akkor amikor megjelenik a kaukázus 2.8:) -
StevN430 #24538 Üdv, jól látom, hogy a Harrier már 70usd lesz? Kezd igen messzire gurulni az a bizonyos gyógyszer... Mire megkapjuk a Tomcatet vagy a Hornetet már lehet a 100 felé fogunk járni -
levy668 #24537 Üdv urak!
Kérdés:
Mijahalált kell csinálni a mig-21 radar iff-el hogy működjön?
Hellreign-el volt egy röppenésünk, és bekapcsolt iff( általános contact jel után és resetelt radar, iff bekap újra) csak sima contactokat dobott.Az egyiket sikerült ellenőriznem vizuálisan, hát egy viggen volt.
A másik meg.....mivel lehet működésre bírni a flare-t..... szépen fel volt szerelve, cap open, singlen próbaként működött rendesen... multiban no flare, sztálin majd megvéd...
-
#24536 Ha teheted ptóbáld ki valahol a vive/rift párost.
Én lefostam a bokám az ámulattól amikor először beültem a Minyó fülkéjébe.
Azóta gyűjtögetem a pénzt, jövőre le akarom cserélni a gépem és akarok venni egy riftet is. -
#24535 Gondoltam hogy gyengébb lessz mint egy valodi vr szemüveg de ha szerintetek nem érdemes költeni a telefonosra akkor inkább elkezdek gyüjteni egy valodira, ha ügyes leszek karácsonyra meg is lessz, jövő karácsonyra :( , de remélem az ára is kicsit barátságosabb lessz addigra, mert a gépem se ártana fejleszteni hozzá. -
#24534 Azért most kicsit lenyugodtam :D Las Vegasban a városban, tök felhúzott grafikával úgy megy az UH-1, ahogy az elő van írva.
Ma meló után lehet ráaplikálom a cuccot a 4k tv-re csak úgy kíváncsiságból, hogy milyen.. Persze lehe lusta leszek hozzá és inkább csicsikálok egyet :D -
#24533 Igen!! Tök jól összefoglaltad a lényeget :D -
wolfhgb #24532 De ennek mar vege uram! Most mar egy eves keresetbol olyan gepe lehet az embernek, ami a kovetkezo evi kereseteig megy rendesen! :) -
#24531 Hát merem remélni, mert tényleg qrvára unom már ezt a mizériát. És ez nem mostani dolog.
Már a C64-nél is jelentkezett. Flopy vagy magnó, junoszty, monitor vagy színes tv, Amigánál már flopy vagy vinyó,
Aztán jöttek a PC-k.. Cyrix procival volt oylan játék, ami el sem indult vagy peccs kellett hozzá.
Tseng ET6000 vagy S3 Trio, VooDoo vagy Nvidia esetleg Matrox G400 :D és a többi, és a többi.
-
#24530 -
wolfhgb #24529 Szar lesz papa!!! Irj mikor kibaszod, h hova! :) -
sakkay #24528 Az már jó -
#24527 Most akkor ez az i7700k meg a 1080 jó a VR-hez vagy dobjam ki az egész hóbelevancot? Komolyan kibaszom az ablakon a picsába, előveszem a 30 éves, 200 tetrist tudó szart és azt nyomogatom. -
Solt #24526 Ne tedd! :) Vive, vagy Oculus... a többi egyelőre csak arra jó, hogy elvegye a kedvedet a VR-tól. -
wolfhgb #24525 Ha nem akarsz csalodni a vr ben, ki ne probald olyan szarokkal, a telefonra meg nem hallottam semi olyan megoldasrol, ahol pontos lenne a kovetes es ne lenne kesese a megjelenitesnek. Szigoruan rift vagy viwe ha kivancsi vagy a dcs re vr ben. Es melle egy atomeromu!!! -
#24524 Oculusra nincs pénzem, de nagyon kiprobálnám a DCS-t vr szemüvegben, nézegettem a neten VRBox meg hasonló telefonos megoldást már egész jó árban lehet kapni, csak azt nem tudom hogy egyeltalán ezek müködnének a DCS-el, valaki próbálta már? -
levy668 #24523 Mondjuk a kaukázus 2.5-nek én is jobban örülnék... a spottolás az 1.5-ben a halálom.
Ez a videó a következő 5 éves terv bemutatója?:) -
StevN430 #24522 Itt egy kis nyálcsorgatós videó, bár személy szerint jobban örülnék a Hornet vagy Kaukázus 2.5 híreknek. -
#24521 Fasza... -
Solt #24520 LINK + LINK
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.10. 13:52:55 -
#24519 Igen, amit nyáron 90-ért vettem, az most 120 (32GB 3GHz-es Corsair memória, két 16-os blokkban).
Ezt is a Minerek viszok, vagy csak simán drágább lett mert ha videokarinak lehet akkor nekik is? :/ -
#24518 Köszi az infókat GTX 1060 terén! :) -
wolfhgb #24517 Ma megin a suket duma! :) de elengedem am! -
Solt #24516 Kartelleznek a gyártók... megy a hülye duma árvízről, földrengésről meg gyártáskapacitásról, közben meg húzzák az extraprofitot! :) Szerintem is jobban jársz, ha egyelőre elengeded a memória kérdést! :) -
wolfhgb #24515 Igen, most szedem ossze az allam a porbol! Ledobbentem na, mi a fasz kerul rajta annyiba? :) sajna csak 2400 as ok a moduljaim, 3400 ig kezelne a lapom, de most tuti ki nem cserelem! -
Solt #24514 A többiek már válaszoltak, de szerintem is érdemesebb a 6GB-st venni... már csak abból a szempontból is, hogy eladásnál könnyebben találsz majd vevőt rá.
@wolfhgb: Szerintem nem, de ebben a témában Tom jobban otthon van, egyrészt neki 32GB van a gépében, másrészt tesztelte is ezt már, ha jól emlékszem. Azt tudom, hogy nálam folyamatosan megy az AIDA a háttérben, de a 16GB memória mellett 60% feletti használtságot csak akkor láttam, ha a winfos behülyült...
Egyébként 32GB DDR4-s memória jelenleg igencsak 100000.-Ft felett van, szóval...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.10. 12:37:05 -
wolfhgb #24513 Koszi az infot, akkor megnezem en is a memoria foglalast afterburn el, mert nalam meg 16 gb 2400mhz muzsikal, de lehet, h a mostani videokari fejlesztes utan mar azt is cserelnem es bovitenem kene akkor. -
#24512 Jó kérdés. Most nem. De ez változhat később.
Nekem 32 GB RAM van a gépben. Amikor legutóbb teszteltem Normandiát (1-2 hónapja kb), akkor 10GB RAM-ot használt el, mellé 6GB VRAM-ot, és az 1GB-os swap fájlból csinált 14GB-os swap fájlt (SMI afterburnerral néztem). Pedig volt még vagy 16GB szabadon a memóriában (Win10 alapból használ 4-5GB-ot). Ez egyértelműen memória kezelési probléma, ha ezt javítják, és a swap fájl valós cuccokkal volt feltöltve (nem valami memory leak hiba), akkor 26GB körül is lehet a memória foglalás.
Csak érintőlegesen tartozik ide, nekem sima HDD-n volt, mert SSD-t már nem volt hely, egy sima quick mission betöltési ideje volt kettő és fél perc (néhány indítás után lemértem, mert qrva hosszú volt). Szóval Normandia eléggé húzós RAM és betöltés szempontjából (nincs Nevadám). -
flyinghigh #24511 Itt láthatod a hardveres különbségeket, de ezek nélkül is a későbbiekben jól jön az a plusz 3gb Vram. Nyilván enginefüggő de újabb openworld játékok nagyrésze FHD esetén is bőven túllő a 3GB Vramon.
wolfhgb: Nálam 1.5.x esetén lapfájl nélkül 24GB ram 5.7GB vram használat mellett még a legmasszívabb multi szervereken több óráig vígan elfutott a DCS. 16GB mellett már multiban voltak olyanok ahol ment az ingyencirkusz a win részéről esetleg ki is lépett a DCS.
levy668: Alaplapfüggő de ugyanolyan KIT és KIT között a revizió se mindegy, Corsairnél már futottam bele ilyenbe (a két kit között volt pár év) mást meg ritkán használok.
-
levy668 #24510 Én is csak ajánlani tudom a gtx1060-at, nagyon meg vagyok elégedve vele(6Gb).Piszok drága ,de megéri.
Csak arra figyelj, hogy nevesebb gyártóét vegyed( én az MSI, Asus termékeket használom "évtizedek" óta, gond nélkül) -
wolfhgb #24509 Kihasznalja a dcs plafon hardveres hatternel a 32 giganyi ramot egyebkent? -
sakkay #24508 Van ám. Amúgy a lenti teszten is komoly különbség van a 3 és a 6gb változat között. -
#24507 Thx!
És 3 vagy 6 GB-os verzió? (Egyáltalán van olyan játék, aminél kell a 6 GB-nyi videomemória?) -
Solt #24506 Szerintem nem, inkább az 1060... LINK -
#24505 Na ha már ennyire benne vagytok a hardveres témában: érdemes-e egy GTX 960-t cserélni GTX 1050Ti-re? Vagy akkor inkább GTX 1060? -
Solt #24504 Nem véletlenül árulják őket KIT-ben, vagyis letesztelve, hogy bírják-e egymást! ;) Nem azt mondom, hogy nem fordulhat elő az, hogy működik, de bőven benne van a pakliban, hogy nem, és annál bosszantóbb dolog nincs amikor veszel valamit újonnan és ahelyett, hogy élveznéd csak a gondokat szaporítja... elállás, pénz visszakérés, másik cucc kiválasztása, megint lesni a futárt, stb...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.10. 09:58:23 -
levy668 #24503 LoL, ezt nem is hallottam még, hogy ugyanaz a ram(színre, szagra,gyártóra, típusra) problémás lehet a régebbivel.Ezt jó tudni. -
Solt #24502 A Sync olyan dolog mint anno az SSD... addig nem izgat amíg nem próbálod ki! :)) Igazi haszna akkor van, ha nem tudod tartani a fix 60 FPS-t, illetve ha nem szeretsz V-Sync-l játszani.
1080p 60Hz-re és az 1060 mellé elég a 7600K, főleg ha lapot sem tervezel cserélni. A plusz 8GB memóriával azért óvatosan, nem véletlenül árulják KIT-ben őket. Közel sem biztos, hogy ugyanazon gyártó ugyanazon típusú moduljai amit utólag megveszel menni is fog a régi mellett. Én azt javaslom add el a 8GB-t, és vegyél egy 16GB-s (2x8) KIT-t. Természetesen próbálkozhatsz a plusz 8GB-l, de azért lelkileg készülj fel rá, hogy benne van a pakliban az, hogy vissza kell vidd mert nem működik normálisan... :)
SSD esetén érdemes legalább 256GB-s verzióval kalkulálni. A legjobb ár/érték aránnyal a Samsung cuccai bírnak, pl ez: LINK 5 év garanciával ennyiért én nem tudok jobb vételt. -
levy668 #24501 Köszi, részletes:)
Mivel én mezei átlaguser vagyok, ezért a sync-ek nem igazán izgatnak.Viszont végre sikerült beszereznem egy gtx1060 6gb oc-t, sokkal jobb lett a játékélmény.(én nem látok csíkozódást v-sync-el sem)
A leírásod szerint be kell még szereznem egy i5-7600k-t (8600k ért nem veszek új alaplapot), mivel Tom által linkelt tesztekben a 4ghz az aranysáv(és a kicsike turbóban 4.2-t tud max).És még vennem kell 8gb ramot.(8gb van jelenleg)
Az ssd beszerzése folyamatban, csak várom a 11.11 nagy leárazásokat.
Próbálom megtalálni az igényeimnek megfelelő, lehetőleg ár hatékony dolgokat:)
edit: jelenleg 1 apró dolog van ami zavar, a ritkán megjelenő mikrolag, de ezt az ssd remélhetőleg orvosolni fogja.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.10. 09:42:29