Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyöntetű a vélemény, hogy az oktató volt a balfasz! Káromkodik, szapulja a tanulót. Holott egy oktatónak nem az a dolga. Tudod te is!
" Én nem is engedtem volna leszállni ilyen bejövetel után az oktató helyében, átstart, iskolakör, újabb bejövetel.."
"Az oktató az oktató,idáig nem engedi el az eseményeket,...a tanulót meg oktatni kell,nem szitkozódni...ezt anno megtanultam Pápán"
"csak verbálisan szidta a srácot,...ez nem oktatás,..én egy szelet vajas kenyeret nem bíztam volna erre az "oktatóra",nem hogy egy kiképezendő vadászpilótát...Egy fiatal sráccal,aki tőlem várja a segítséget,nem beszélek így,a másik meg,hogy még csak nem is kellett volna semmit csinálnia azon kívül,hogy egyértelmű parancsot ad a tovább menetelre,a végén,..de addig még volt egy csomó idő,....oktatni kell,nem szapulni...még az elbaszásból is tanulhatott volna,...de nem így..."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Fészbúkon az 59-es srácoknál jókat lehet vigyorogni, mert többen is értik, hogy a csaj (RITA) mit dumál. És ahogy előadják... 😊 Nagyon jó!

www.smart-bus.hu
Ha ez nem lehetséges, akkor szerezz másik tápot és próbáld ki azzal.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2016.11.22. 19:39:46
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.21. 21:16:33
www.smart-bus.hu
Na meglátjuk milyen lesz! :-)
Igazság szerint engem sosem érdekelt a Spit, il2-ben sem repültem, csak érdekel hogy a DCS-ben mit hoztak össze, nomeg ki kell ismerni hogy online legyen ellene esélyed.
GOOBY, pls
Van valaki aki előrendelte a Spitfire-t? Nagyon erősen gondolkozok rajta. Bár még így kedvezménnyel is sokkalom az árát, meg hát ugye majd csak december16-án lesz elérhető, vagy csúszik két hetet, ez ED-énél persze példa nélküli lenne :-) . A Messert jobban vártam, de azt mégis valami nagy leárazásánál vettem meg, megjelenés után kb.7-8 hónap múlva. Valamiért ez Spitfire nagyon vonz.... a másik modul amire nagyon várok az a Tomcat! Az biztos egy nagy sikertörténet lesz.

Utoljára szerkesztette: gsg16, 2016.11.20. 17:55:42
Próbáltam sima ablakban futtatva és probáltam ugy is , hogy a menüben a monitor beállitásnál a stereo modot ,meg az ablakban futtatást is, de nem igazán állt össze a vr kép .
Amikor trinusban a calibrálást cináltam akkor meg nagyon a végálásba kellett eltolnom mindent, hogy kezdjen közeliteni egymáshoz a két félkép.
video lejátszáshoz jól müködik a rendszer de játékhoz még nem tudtam összelöni , pedig az arma 3 at is kiprobálnám.
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2016.11.20. 14:16:13
Beállítom így, de ez továbbra is csak egy tüneti kezelés lesz szerintem mert nem oldja meg az alap problémát, hogy a default beállítással nagyon érzékeny.
Mindegy, használom addig így.
GOOBY, pls
Ha fullon van akkor nem annyira vészes.
De mindenképp fura az egész, remélem adnak ki peccset rá mert nagyon nem jó így.
Az axis defaulton van megnéztem.
GOOBY, pls
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pumaszallas.hu
A frissítéssel összefügg, azért gondoltam erre, hátha fennragadt egy régi fájl és azt nem cserélte le.