Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    7700K turbo boost az mind a négy mag frekit megemeli, nem csak az első magot. Lehet, hogy MSI alaplap miatt, azt nem tudom. De nálam mind a négy mag alapból 4.5GHz egyetlen gombnyomás után a BIOS-ban.

Csak hogy ne értsük félre egymást, én szimulátorokról, vagy konkrétabban DCS-ről beszélek, amikor levy kérdezte, hogy mennyire érdemes húzni ezeket a procikat. 5% a 4 magon soha nem lesz neked 20% teljesítmény különbség, ez nem 3D renderelés, a játékok a különböző feladatokra különböző magokat használnak, amik közt nem egyszerű a feladatot átadni, azt bele kell programozni. A DCS a legjobb példa erre, 1.5-el csináltak is erről egy tesztet:

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=157374

Tesztelték, hogy a magok számának mekkora hatása van az fps-re, már az 1 és 2 mag közt sincs dupla fps különbség, de ott azért még átad az új magnak feladatokat, a 4 és 6 mag között meg már alig mérhető. Vagyis 5% különbség magonként az ~5% különbség lesz a játékban, nem 4x5%.

Aminek sokkal lineárisabb összefüggése van az fps-el, az a freki, de ott is inkább a 2 és 3 GHz, illetve a 3 és 4 GHz között van vagy ugrás, 4-4.5 GHz között a 60 fps alá esések száma nagyon azonos értéket ad. Vagyis nekem ebből az következik, 4GHz fölött ha extra fps kell, akkor a video settingsen kell finomítani, a freki emeléssel arányos százalékban sem javítja a belassulásokat, nem még magok számával megszorozva.

Aminek a legkevesebb hatása van bármire, az - nem meglepetés- a memória freki.

A fentiek DCS 1.5-re értendők, tuti, hogy 2.0-nál sem javult sokat a többszálas kihasználtság, mert amikor Normandiát teszteltem, nekem a proci kihasználás soha nem ment 30% fölé, ellenben a 1070-es videokártyával, ami 80% fölött dolgozott (meg eszméletlen mennyiségű memóriát zabált RAM, VRAM és swap-ból is). Közben receget és laggolt az egész. Ha ezt 4.8-ra vagy esetleg 5.0-ra felhúzott procival csinálom, akkor a proci kihasználás "visszaesett" volna, mennyire is? 27-28%? Remek. Legalább pihen a vízhűtés :) A videokártya ugyanúgy 80% fölött és a játék ugyanúgy receg és laggol mint előtte.

Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.09. 23:15:11