36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
flyinghigh #24380 Nem rossz csak ha már komplett csomag akkor az árához képest nem ártott volna TM-nek megváltoztatni az alap jobb-bal kezes joy gombkiosztását egy hotashoz illően.
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2017.11.01. 10:56:13 -
Paladin #24379 Mindig ajánlgatom, azért maradtam most csendben, mert már olyan vagyok mintha fizetnének érte :)
De ha már más is ajánlja...
A ruddertől nagyon féltem, mert szűknek tűnt a távolság a pedálok közt, gondoltam, hogy kényelmetlen lesz. Nem mondom, hogy nem lenne jobb, ha szélesebb lenne, de meglepően jó így is.
A többi meg kifejezetten fasza. -
#24378 Ez tényleg nem rossz, a T16000-es jó joy. -
Lysandus #24377 Ha olcsóbbat keres az ember, akkor ott van a Thrustmaster T.16000M FCS Flight Pack, ebben van bot, gázkar és pedál, és elfogadható áron is van:
Árak
Én most ilyet vennék. Hogy mit vennék, ha sokkal nagyobb lenne a keretem az egy másik kérdés. -
Ludowik #24376 Ja és 182000ft és még nincs pedál a warhtog meg 120000ft a vkb gpro gázkar nélkül pedállal 115000ft ha jól váltottam. -
Solt #24375 ;) -
majonur #24374 az ev kommentje, sirok :) a penz nem szamit, csak egeszseg legyen! -
Lysandus #24373 És még gázkar is van hozzá... -
VO101-MMaister #24372 Ha ebben a kategoriaban nezelodsz, akkor nezd meg a Virpil cuccait is. Hasonloan a VKB-hoz ez is teljesen fembol forgacsolt, csapagyazott mechanikaval keszul, ami szemelyre szabbhato.Modern Sukhoi jellegu markolat van hozza es mar gazkarjuk is van.
https://virpil.com/en/ -
#24371 Elvileg van EUhttps://flightsimcontrols.com/store/ oldaluk is, de ott még később fogják árusitani, amcsiból, meg csak ugy tudsz ha valakivel megveteted ott és ugy postázza haza, de sztem a vám+ áfa ugy sem kerülhető ki.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2017.10.30. 20:35:20 -
beci43 #24370 Ja,ezt én is akartam kérdezni,Magyarországi csomagküldés van náluk?Én ezt néztem ki.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.30. 19:56:13 -
sakkay #24369 Így érthető. Mert amúgy a pedál iszonyat nagyot dob. Az ember addig mondja, hogy nem kell, amíg nem használta...utána máshogy már nem is akarna reppeni...mint a trackIr. -
#24368 Hidd el, igazán arra kell.
A joy meg a kar sem lenne kihasználva egy jó darabig, aztán majd ha már lesz elég időm akkor pedál is lesz meg minden ami kell. -
sakkay #24367 -
#24366 Távol álljon tőlem, hogy beleszóljak ki mire költi a pénzét, de ha neked "a pedál nem fontos", akkor neked nem arra kell, amire ezeket szánják. Oda fölösleges high end joy akkor... -
#24365 Mondjuk jó lenne hozzá gázkar is. Pedál nem fontos. -
#24364 Teljesen ráér. -
#24363 Az attól függ milyen sürgős, mert ha most kell akkor még mindig a Warthog az ajánlott, mert bár vannak betegségei még mindig a legjobb érzékenységben és tartósságban.
Ha tudsz várni akkor nemsokára rendelhető a MCG (Modern Combat Grip)
Ennek full fém a mechanikája csapágyazva és hall senzorokkal igy elvileg örök élet +1 nap az élettartama, hátránya viszont még nincs hozzá gázkar. és nem tudni, hogy milyen gondok jönnek elö vele tapasztalat híján.
Ha a Warthogot veszed ahhoz megtudod venni az MCG markolatát is, ha orosz stilusú bot kell.
-
Solt #24362 Ha pénz nem számít, akkor érdemes ezt venni, ráadásul most akciós! LINK -
#24361 Melyik joy-t kellene megvenni, ha a pénz nem számít? -
feca1229 #24360 Engem is ez a rugós dolog tart vissza.
Akkor még átgondolom.
Köszönöm -
#24359 Na, asszem ez az. Azt hiszem azé' Ralfi nem egy amatőr....
-
#24358 Ha lehetne állítani a kéztámaszt a joyon, akkor SOKKAL-SOKKAL jobb lenne a helyzet! -
#24357 Nekem volt - hála Istennek a múlt időért ;) Ugyan az, mint az ziksz 52, mármint a mechanikája.
Nekem a joy qrvára nem tetszett. Valami csernobili szökevény kezéhez tervezhették vagy nem tudom, de nagyon ótvar.
Valami tesztelős csávó ki is akadt rajta egy videón, de nem lelem most. Amúgy nem lenne rossz. De modnom - x52 betegség az a rugós szar. -
feca1229 #24356 Mi a véleményetek az X55 Rhinoról?
Talán tetszene, csak megint ez a rugós megoldás, nem igazán szimpatikus...
Valakinek van amúgy, hogy érzi milyen? -
feca1229 #24355 Eddig az x52-el semmi gond nincs, inkább az zavar, hogy a markolaton az a gumiborítás kezd ragadni. Bár mostanában nem használom sokat. -
#24354 Az x52 is hall szenzoros, nem is ezzel volt a gond hanem a müanyag részek a rugónál dörzsölődtek amitől durva érdes lett és emiatt nem lehetett egy idő után finoman mozgatni. -
wudman #24353 Javelin hall senzoros igy gondozás mentes. Néha nemárt letörölni a port róla -
#24352 Hát... nem árt, mert egy idő után kopik az a fosch műanyag és "ugrálva" működik a joy. -
feca1229 #24351 hogy mi...
az x52-őt zsirozni kell?
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2017.10.29. 09:55:49 -
#24350 Gázkar az maradt a Saitek x52 töl, azt egyenlöre nem veszek, még az érdekelne hogy a Javelint kell zsirozni vagy másképp karban tartani, az x52-nél nem tudtam hogy kell és hamar csunya lett emiatt a rugónál a müanyag. -
wudman #24349 Nem fogod megbánni , én nagyon elégedett vagyok vele.
Ami hátrány ,kb 2 év használat után az elsütő billentyű elfáradt és eltört . Esetleg talán még annyi ami zavar benne rakhattak volna még magára a botra legalább 2-3 gombot de alapjában véve az árához képest baromi jó .
Én tudom ajánlani mellé ezt
GÁZKAR -
#24348 Végül megrendeltem a Javelin-t, máshol is jókat irtak róla. -
Solt #24347 Akkor az 1 hét után duplán! :)) -
wolfhgb #24346 Dehogynem, abban a pillanatban, ahogy elindítod és rádöbbensz, h a 1080ti 80% on ketyeg, a cpu 15%, a 4magból 1 és 32fps el hasít a kép! :) -
Solt #24345 No, ha ezt tényleg végig is viszik belátható időn belül akkor egy hétig nem szidom őket! -
flyinghigh #24344 Nyáron volt megszellőztetve hogy ha minden jól megy akkor a Caucasus update a 2.5el fog jönni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-Far smoother mountain ranges
-Large numbers of trees that weren’t previously there (density has increased)
-Shadows are a much stronger presence on all objects including trees
-Greater dynamic range
-High resolution ground and building textures
v2.2 Batumi
-
Solt #24343 Logikus lépés lenne és szerintem ez is fog történni... a kérdés, hogy mikortól két hét múlva pénteken! :) -
#24342 Ez egy igen jó kérdés.. -
#24341 Igazán nincs mit.
Szeretem ezeket a chrome bővítményeket :) éppen azon bosszankodom, hogy egy bővítményt, amit qrva régóta használtam (AddThis) most megszüntette a kiadója a támogatást, ki is vették a letölthető cuccok közül és hát ez engem qrvára bosszant. :D