Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • kiskorúbézoltán #24049
    Értem. Tehát az hogy nekem mi tetszik vagy nem tetszik az nem mérvadó. Oké, amúgy egyet is értek. Ahol többen vannak az össznépi katyvasz, az megint nem mérvadó. Jól látom, hogy az a mérvadó amit Te normálisnak tartasz? Meg, hogy az általad emlegetett szerverek azok "voltak egyszer"? Mondjuk a Cold War még megy, ebben igazad van. Úgy ahogy mondtad, tehát ebben is igazad van. Amiben meg esetleg nincs_teljesen _igazad az meg ugye csak katyvasz...

Nézd Tom, komoly embernek ismerlek - már amennyire ismerlek - itt az sg-n megtanultam szelektíven olvasni pihepuha lelki nyugalmam megőrzése érdekében. A te hozzászólásaidat mindig olvasom, fogom ez után is.

De... Szerintem most fölöslegesen fikáztad Edét. De látom nem tudlak meggyőzni. Te se engem, hogy de jogos volt.

Én itt a vitát most lezárom részemről mert nem megyünk vele előre. Ha valamit még szeretnél elmondani tedd meg, ha nem kérsz rá választ akkor én sem fogom tovább erőltetni a dolgot. Amúgy állok rendelkezésedre természetesen. ;)