Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
levy668 #24045 @kiskorúbézoltán:
Átolvastam a kiakadásodat, és őszintén nem igazán értem.
Egy észrevétel:
-"A Viggen vs 21 szervert még nem láttam" cold war server, a kedvencem:)
Egyébként tényleg nem értem, hogy miért vizionálsz pay to win dolgot, egy darab nyomorult gps modulból?
A belsimtek minőségi modulokat csinál, amiknek a fejlesztése szerintem basz***tt sok idő, munkaóra és pénz.Miért baj az hogy kiadnak egy opcionális gps-t a minyóhoz.És ebből te pay to win rendszert hallucinálsz....
Tények: a többi játékhoz képest a dcs, bos stb egyéb szimulátornak nincs akkora játékos bázisa, hogy csak úgy játszanak ezzel.
Én kb 100%-ra mondom, hogy nem lesz gold ammo(ala Wot) vagy Aim-120 a f-5e-re, szóval nyugodjál le egy kicsit.
Ez a kibeba***t gps modul úgy rohadtul nem szükséges, hogy sikeres legyél multiban, vagy bárhol(tudod map-on jelezve van a gép automatice). Akinek meg kell az meg meg tudja venni és kész, és szép lesz a minyója.
Szóval nem kell mindenféle fa**ságot levonni 1 db modulból.
Ha mégis pay to win-re fordulna a játék ITT fogok tőled bocsánatot kérni nyilvánosan!(csinálj screenshotot a post-ról, komolyan!)