Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • kiskorúbézoltán #24039
    Hogy mé' nem akadok le a gps-ről? Mert ebből a nyomorult gps-ből indítottad a dolgot a pay for win-re, maire nemhogy semmi valós jel nincs, de inkább az ellenkezője igaz. Persze írhattam volna azt is, hogy persze Míg-15-höz sisakcélzó meg miegymás, de azt ki venné meg és minek?

Ha egy DCS-s repcsihez a valóságban is van valami, de nem feltétlenül tartozéka a típusnak ilyen vagy olyan okok miatt, miért ne csinálja meg valaki. Nyilván pénzért, de ugye ezen nem is volt vita. Ha ezzel jobb lesz mert mondjuk olyan hogy számít is, hát legyen.
    Most a típusok közt is nagy különbségek vannak, mégse dőlt össze a világ. Mégse emleget senki pay for wint.

Ettől függetlenül ebből a dologból már most azon rettegni, hogy mi lesz majd itt teljesen fölösleges. Van pay for win játék nem egy, van repülős is (a'szem tán abból is nem egy), miért akarna a DCS is beállni a sorba és versenyezni velük?

Az, hogy én hol, meg hol nem repülök szerintem teljesen mindegy. Körülbelül pont olyan jelentéktelen, hogy téged érdekel-e a Su-25 vagy nem.

Az viszont sokkal beszédesebb lehet, hogy a szerverek többsége milyen géplistával megy és ezeknek milyen a kihasználtsága. Feltételezem elfogadhatjuk ezt egy amolyan népszerűségi/igény mutatónak.
    Te is mondtál valamit, én is mondtam valamit. Egyszerűen nem ugyanazt látjuk a szerverlistákban és a szerver infóban. És akkor most nagyon polkorrekt voltam.

Linket nézek, de amúgy - mint az sejthető is - valamelyik Razbam/Mirage topik, valamikor a fejlesztés idejéből. Nagy lobbizás nem volt, kérte valaki/k hogy legyen opció és az lett. Nem kell többet látni a dologba mint amennyi, konteót gyártani meg végkép felesleges.