Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Miért nem akadsz már le a GPS-ről, én nem a GPS-ről beszéltem sem az elején, sem később. A GPS az okés. Értem? Hanem arról, ha fegyvereket fognak árulni. Ha datalinket adnak F-15-höz. Ha vontatott csalit F-18-hoz, AIM-120D-t vagy sisakcélzót bármelyikhez, Armarsky-t vagy hatásosabb flare-t a Szuhojhoz. Földi cuccoknál is robotrepülőgépek, LaserJDAM, vagy JSOW, qrva sokat számít. Hagy ne folytassam. Olyan cuccokat, amiket MEG FOGNAK VENNI mert ezeket mindig el lehet adni. És teljesen mindegy, hogy mennyien nem veszik meg ezeket, ha néhányan meg igen, akkor onnantól vagy beállsz a sorba, vagy AI-kat lövöldözöl vagy keresel olyan szervert, ahol ezeket szabályozzák (mintha olyan sokat szabályoznának egyébként is).

Ha téged nem érdekel a pvp vagy nem érdekel ki és hányszor lő le, akkor nem értem, hogy egyáltalán miről beszélünk? AI ellen, szerkesztett coop küldiben, ott teljesen mindegy hogy kire mit aggatnak fel. Akkor is igaz ez, ha valaki a típus miatt örömrepked, engem pl a szuhoj kütyüi hagynak hidegen, nem ismerős, nem kényelmesek nekem az orosz gépek. De ez megint egy szubjektív dolog, a játék egészét érintő DLC rendszert ez alapján megítélni megint nem lehet. Illetve lehet, csak qrva arrogáns úgy beállítani, hogy ami engem nem érdekel, az ne érdekeljen mást se.

Ami a Mirage C sztorit illeti, nem olvastam erről, de igen, BIZTOSAN a mirage pilóták lobbizták ki, nem az oroszok, mert a Mirage pilóták nem akarták, hogy az infrás rakétákkal, radar nélkül sunnyogó oroszokat legalább indítás után jelezze valami. Ha már az RWR nem mutat semmit, akkor basszameg, őket már nem érdekli más sem. Hisztis Franciák. Egy fórumot tudsz linkelni azért, ahol ez a győzködés ment? Tényleg kíváncsi lettem.