Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
kiskorúbézoltán #24036 Hát ha szerinted most nem repülnek mindenféle típussal egymás ellen a népek akkor mi nem egy DCS-t ismerünk. Amit én látok szervereket ott bizony 21-től fölfelé ált ömlesztve van minden legtöbbször. Mondjuk a ww2 el van különülve de kb ennyi. Te hogy látod ott ahol te látod?
Pillanatnyilag ha valaki nagyon nyerni szeretne akkor a legolcsóbb modulokkal teheti meg. Ráadásul ezek a legegyszerűbbek. A régi FC-s gépek. Mégis mennek a népek más - amúgy jelentősen drágább - gépekkel is szorgalmasan. Pay for lose, mi? Ismétlem azokon a szervereken amit én láttam. Amik nyilván nem azok amiket te láttál.
Annó mikor kijött az FC(?) és kipróbáltuk a Su-25 után az A-10A-t, hát én oda voltam meg vissza tőle. De azé' végül csak maradtunk az Su-25-nél. Nem gondoltam, hogy nem fair A-10-zel repülni, csak én nem azzal akartam.
Ez csak egy játék. Lehet persze pöcörőhosszabbító vagy online versenysport is, de a többségnek ahogy én látom ez egy játék. Úgy vélem a többség azzal repül amivel szeret és nem feltétlenül azzal amivel könnyű halmozni a győzelmeket. Szóval nem látom, hogy bármire is kényszerítve lennék.
"Ezek normális szerveren eddig sem repültek egymás ellen" Bakker, nekem nyilván be van pipálva a sztyupid szerver onli koczka. Mert a legtöbb ilyen a listában nálam.
A Viggen vs 21 szervert még nem láttam, de majd megkeresem. Bár abban a DCS-ben amit te ismersz nyilván az izraeli ápgréd 21-is más mezőnyben indulna, nem?
Sőt mondok egy érdekességet - legalábbis nekem az volt mikor rátaláltam - van a Mirage-on a Magic lógatóban valami DDM (DDC?) szenzor. Feltehető a C-re is, meg is csinálták.
Csakhogy a valóságban - anyagi okokból leginkább - a C-re nem szokták feltenni, hanem csak az alacsonyabban dolgozgató változatokra.
A vásárlók/júzerek kérésére azonban bekerült végül egy opció, hogy ne kerüljön fel a szenzor a gépre, ahogy az igazi C-n se szokott lenni rendszerint.
Mindezt csak azért írtam, hogy legyen egy példa arra is, hogy a júzerek nem feltétlenül igénylik "pay for win" rendszerét és egyelőre a DCS-ben nem is mutatkoznak a jelei.
Mert egy szem gps a minyóba az nem az.