Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Én a pénzes részt kevésbé érzem gáznak. Valaki időt és energiát tölt azzal, hogy kiegészítő cuccokat gyártson valahova, azért pénzt is kér, az teljesen rendben van. Eldöntöd, hogy neked kell-e, ha igen, megveszed, ha nem nem. Ugyanez van ROF-nál is, senki nem fog pisztolyt a fejedhez, hogy vedd meg a színes szalag DLC-t a szárnyvégre. Nem is vettem ilyen hülyeségeket soha. Ami nagyobb gáz szerintem, hogy ha Flight Simulator szerűen lehet összelegózni a gépeket, meg hogy mit tudjon, az az online repüléseknek nagyon alátesz, még akkor is ha azt felételezzük, hogy PC műszaki ok (netkód, instabilitás) nem lenne faktor. Ha valaki megveszi ezt a kieget, a "new navigation and radio communications option"-al együtt, annak semmi értelme, ha a többiek árkád módban repkednek ahogy eddig. Mit kezdesz a fasza ATC-vel, ha mindenki más szarik rá, vagy egyáltalán meg sincs neki a korrekt légi irányítás? Ez csak még jobban széttöredezi az amúgy is elég kusza állapotokat DCS-ben, és újabb lépéssel megy a Flight Simulator típusú offline szimulátor felé (FS-ban is van online, tudom, de ott a gépek közötti interakció kb annyi, hogy nem szabad közel menni hozzájuk és kész. De mindenki repüli a saját kis útvonalát, gépiesen, eseménytelenül ahogy IRL is kellene).
Ha majd block verziókat és okosabb/jobb fegyvereket lehet venni, az viszont tényleg szemét húzás lenne, mert ott rá vagy kényszerítve, hogy megvedd a legjobbat, legújabbat különben szívni fogsz (Pay to Win).