Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Ettől a probléma még adott, fórumokat tallózva rengeteg posztolt kép vált nagyon körülményesen megnézhetővé (csak photobucket saját weblapján jó pár klikkelés után érhetők el), amit fórum olvasóként még orvosolni sem lehet, mert a feltöltőktől várja az évi 400 dollár körüli díjat. Szimpla olvasóként én csak szenvedő fél vagyok, de akkor sem tudnék ellene tenni, ha akarnék. Ezzel a pluginnal a fórumok linkelt képei rendesen megjelennek mint azelőtt (teszteltem).

Az, hogy visszamenőlegesen 10-20 év, a feltöltéskor ingyenesnek mondott képeit zárolták és évi 400 dolláros tagdíjért érhetők csak el, ez szimpla zsarolás. Csökkentsen sávszélességet, limitálja az ingyenes tárhelyet, vagy mondja azt, hogy mostantól ez vagy az a szabály. Akkor is ha az ingyenesség nem tartható fent tovább, bármi jobb lett volna mint az azonnali és teljes zárolás, ami ezeknek a zseniknek az eszébe jutott. Amekkora felháborodás van most ez miatt, nem csodálkoznék, ha előbb utóbb lehúznák a redőnyt - amit persze megint főleg az olvasók szívnak meg, mert akkor már végérvényesen elérhetetlenek lesznek a linkelt képek.