Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • kiskorúbézoltán #23952
    OFF

PhantomAss és Wittman elvtársak, írtam privát üzenetet, vessetek rá legyetek szívesek egy pillantást! Köszönöm!

Többiektől elnézést kérek, de ha ők is úgy fórumoznak mint én akkor ők se sűrűn jelentkeznek be...

ON

Helyzetjelentés a frontról... vagy nátódivatosan ###### SHITREP#####

Nem tudok mit kezdeni a Mirage-zsal.
    A Desznyóval vagy rakétát és gall kiskakast kerülgetek akkor nem tudom megcsípni a földi célokat, álló ismert helyzetűt még csak csak, de mozgó célokat mint pl oszlopok egyszerűen képtelen vagyok.
    Ha a földi helyzetre figyelek akkor meg egyszercsak jön a nagy badabumm meg a külső nézet... Gondolom mindenki látta már eleget magát ilyen nézetben.

Próbáltam már alacsonyan repülve szabadszemmel kiszúrni a célokat és rögtön rárepülni g.ágyú és ccip-s kazettás valamivel kedveskedve, de olyankor nagy valószínűséggel beadja a csöves légvédelem a cumit a számba. Szóval, ha működik is, egylövetű a dolog.

Kicsit magasabban - úgy 5000 láb környékén - frankó a dolog, távolabbról megvan a cél, megabrikoltatom a légvédelem száját, pöpec a rárepülés. Ha... És itt jön a probléma, itt - 5000 környékén - a vadász azonnal kiszúr a lokátoron, ráto'jja a nem_teszkógazdaságost és egy pillanat alatt ott van, badabumm, külső nézet, stbstb...

Próbáltam kombinálni a kettőt. Besumákolok a célkörzetbe, felugrok, szétnézek, vissza le. Álló célnál működhet is, de mozgónál... Egyszerűen most még kevés vagyok hozzá.

Meglepő vagy sem F-5-tel még rosszabb a helyzet bár van egy elméletem.

Ha a Mirage lokátorának fontos a cél sebesség akkor a lassú célokkal meggyűlhet a baja, itt jön majd képbe a Ka-50. Hátha jól jönne a lassú és alacsony kávédarálós repülés. Fedezékek közt lebegésből betolni a vadszömörcés ízesítésű, előbolyhosított, üvegszálas óvszert az gaz ellenséges céloknak.
    Mindezt elképzelésem szerint úgy, hogy a Mirage nem találna meg. :)

Van valakinek tapasztalata Mirage vs helikopter viszonylatban?