Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
 • wittman
  #2395
  "Úgymond funolni mert másra nem méltatom azt a gépet."

  Még jó hogy ez csak a te véleményed...

  Csak halkan jegyzem meg, hogy jó pár "vadász" is így gondolta komolyabb szervereken, aztán a csapatmunkának köszönhetően a csak AIM-120-ast ismerő 100km-es "lőtávolságban" brutálisan bátor vagyok F-15C-vel repülő emberkéket húztuk be a csőbe és R-60-as vagy éppen R-73-as rakétával szedtünk le.

  Aztán jött a csodálkozás az ultra brutális vadászoktól, hogy csináltuk...

  Szóval ne becsméreld le a Su-25-ös típust még itt a szimulátorban sem, mert komoly potenciál van benne, csapatmunkával igen komolyan be lehet húzni csőbe a vadászokat is.

  Íme egy célfotó, amin 2db Su-25T csőbe húzott egy F-15C-t, melyet a kísérőm lőtt le, mai nem AI volt, hanem egy "AIM-120-as vitéz":


  Szóval látogass komolyabb szervereket, ahol fél dinamikus missionok vannak, a jelszókat ezekhez a szerverekhez is meg lehet kapni, csak egy kicsit nyomozni kell.