Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
kiskorúbézoltán #23875 #####SHITREP#####
Urak, hölgyek, válogatott kalózlegények és leányok!
Siker!
Végül a Digis public ip oldotta meg a dolgot. Gyakorlatilag úgy ahogy mondtátok. Az ügyfélszolgálat vakon volt, ahogy mondtátok.
(Érdekesség, előadtam a kérésemet, néztek rám okos tekintettel, én meg büszke voltam, hogy na ugye, megy ez így is, elkérték az igazolványom, lakcímkártyám adategyeztetésre, tutira éreztem, hogy célegyenesben vagyok, majd közlik, hogy ők ezzel nem tudnak mit kezdeni, hívjam az 1272-t, na de ehhez mifasznak volt szükség az igazolványomra?! :D )
Kerítettem kanócos telefont, természetesen ilyenkor semmi várakoztatás, akár a saját dominómról is hívhattam volna, elmondtam, értették, mire megcsináltam az ebédet public ip-m volt egy újraindítás után.
Este sikeresen multit hostoltam, unokaöcsémmel repültünk egyet Ai-k ellen, akik keményen seggbefenyítettek minket, de lesz ez még jobb is. :)
Szófosásnak is egy a vége, köszönet a segítségért és a türelemért, jövök nektek eggyel! :)
###################################################################
A Viggent megvettem én is. Kicsit repülgettem vele, de inkább olvasgattam. Amennyire én látom, nem egy gyors A-10, hanem valami más. Annó mint csatagép oktatták, de ez inkább egy könnyűbombázó. Nem tud célokat keresgetni, mint az A-10, többé kevésbé pontosan kell ismerni a cél helyét. Ahogy most látom, meg kell tervezni a repülést és szépen le kell repülni a tervet. Inkább gombnyomogatós gépnek tűnik, mint botrángatósnak. Vagy mondhatnám tatásabb repülésre vágyók típusának is. Elsőre nekem ez jött le a svéd cuccról. Aztánmajdmeglássuk... ;)