Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Ok ok, értem én :D
    Azt mondta, hogy nem gyakorolt kifejezetten rá, csak amit a bajnokság alatt repült, de Lajos profi versenyszerűen repül való életben is, nagyon képzett pilóta. Ha nagyon akarnék okokat keresni, az semmiképp nem könnyítette meg a dolgom, hogy már repültem ellene pár hete, akkor én ejtettem ki a felső ágról, és azóta biztos rájött, hogy mit rontott el :) Van ilyen.

A Spit nagyon jól fordul, sajnos nem láttam róla még teszteket, ED fórumon Yo-yo csak sebesség és emelkedőképességre mutatott görbéket, de én a fordulási szögsebességét éreztem nagyon erősnek, vagy inkább a mesza magasságiját nagyon lomhának. A DCS mesza egyébként sem lett a kedvencem, mondtam is a többieknek még verseny alatt, hogy minél többet repülök ezen a bajnokságon, annál jobban utálom a DCS-t :) Olyat csinál, hogy húzod a botot, kiengedek belőle, és utána nem tudod ugyanoda visszahúzni. Mintha lenne rajta egy racsni, ami csak középre engedi, onnan vissza nem. Egyik gyakorláson így álltam földbe, leborításnál kicsit kiengedtem a botból, hogy megnézzem, hogy a másik mennyire van orrom alatt, és nem engedte visszahúzni, 300 méterről! úgy beleálltam a földbe mint a dárda :) A pedálja is fos, leng jobbra-balra ha hozzáérsz, és olyan forgatónyomaték van modellezve az alapjáraton ketyegő hajtóműnek is, hogy jobbra nem lehet looping tetején leborítani. Ez tök komoly, többször volt, hogy koppig jobbra csűrtem, még koppig be is léptem, ez meg balra kezd leborulni. A Spitet ezért nem tudtam meglőni tegnap több alkalommal sem, mert jobbról jött és arra a mesza kis sebességen nem fordul. Lehet látni a csűrőn, pedálon, hogy koppig kint, ez meg áll egy helyben. Vagy a legszebb, egyenes szárnnyal átejtettem felhúzáskor, akkor pörgött, dugózott mindenfelé, amikor meg dugót akartam csinálni, hasra téptem a botot és berúgtam az egyik pedált, akkor esküszöm, szép vízszintes szárnnyal egyszerűen átmerült :D Mondom kész, ilyen nincs. :) Lehet, hogy több gyakorlással ezeket megszoktam volna, de igazat megvallva én sem szoktam gyakran repkedni, amikor odajutok, akkor inkább clod.

apropo clod, most nyár végén jön a clod 4.5, lesz benne sok jóság és újdonság, azt már érdemes lesz kipróbálnod :)