Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
MBW126 #23647 ASUS garancia 82. oldal e és i pont. Az e pont végén említett folyamatos amortizáció megfeleltethető a bányászatnak, az i pontot beidézem neked: A Termék károsodása a Felhasználói kézikönyvben részletezett üzemeltetési vagy tárolási paramétereken vagy környezeten kívüli használatból ered.
A felhasználói kézikönyv megkeresését már rád bízom. Ha nekem nem hiszel, vegyél sok-sok bányászoknál mergröccentett hardvert, aztán mondjad majd nagykernek meg a gyártónak ezt a hol van ez leírva dumát, majd jó pénzért megmutatják neked ők is. Nem véletlenül írtam, amit írtam ezekről a megnyúzott vackokról, ha ilyennel mész gart intéztetni, a nagyker és a gyártó jóindulatára vagy bízva.
Az igaz, hogy nem csak bányászatra, hanem tudományos számításokra is használják a GPU-k egyes területen tapasztalható gigászi számítási teljesítményét, de ezt csak a professzionális célra szánt sorozatoknál minősül rendeltetés szerű használatnak (nVIDIA Quattro és talán AMD Fire), csak ezeknél van egy egytől különböző egész számú szorzó az árban a lényegében azonos GPU-val szerelt játszós kártyák árához képest.
@Tom: ha a telemetria kiviszi, hogy három hónapig 90-100 fokos volt az adott sorszámú kártya akkor ott már nem sok kérdés marad a használatot illetően.
A témát részemről lezártam, aki meg akarta érteni, megtette, a szájkarate bajnokok alá meg nem adok lovat. Ki kell várni, amíg ez a mostani bányászati filoxéra lecseng, aztán majd rendeződik a piac.