Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #23646 Megmutatod nekem, hogy hol van leírva, hogy egy VGA-t milyen külső hőmérsékleten lehet használni? Én még az életben nem hallottam ilyenről... a bányászok ugyanúgy használják a VGA-t mintha játszanának, csak nem a GTA V pörgeti szarrá 4K-n, hanem egy "bányász" szoftver pörög rajta és nem napi 4-5, hanem 24 órában. Nem véletlenül vannak a kártyákon hőmérséklet érzékelő szenzorok... ha melegnek érzi magát a VGA, akkor elkezd visszavenni az órajelből, végső esetben lekapcsolja magát, de amit a kártya kibír hőt, azt a ventilátoroknak is bírni kell... ha nem, akkor garancia. Baj akkor van, amikor 1-1 alkatrész nem bírja azt a hőt, amit még a kártya védelme enged, viszont ez meg garanciális gond.
Értem én, hogy mit akarsz mondani és egyet is értek veled abban, hogy bányász VGA-t nem érdemes megvenni, de a kisker / nagyker nem tudja bizonyítani, hogy te mire használtad az adott VGA-t... nem hivatkozhatnak arra, hogy upsz ez azért sült meg, mert bányásztak vele, vagy mert meleg volt nálad otthon, de még arra sem, hogy ha SLI / CF alatt nem hűtötted rendesen. Vigyázzon magára a VGA, ezért van rajta védelem. A júzerek sem azért hűtik pluszban ezeket, mert annyira féltik, hanem azért, hogy ne vegye vissza az órajelet és a számítási kapacitást. :)
@Tom: Szoftveresen nem tudod helytelenül használni, a 0-24 órás használat nem tiltott, a teljes terhelés nem tiltott, innentől pedig csak az marad, hogy ha fizikailag nem érte külső behatás a VGA-t, akkor cserélniük kell a garancia ideje alatt. Még az elcseszett BIOS frissítéssel sem tudnak mit kezdeni, pedig ott mindig kiírja, hogy saját felelősségre... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.06.29. 06:52:45