Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    2db XFX Radeon RX 480 GTR Black 8GB (RX-480P8DBA6)

Nos ez a két kártya nem feltétlen eladó, azért se írtam árat. DE
    megfelelően korrekt árért megfontolnám az eladását.
    Szóval kinek mennyit ér?!
    Kérem olyanok mondjanak árat érte akik rendelkeznek is ezzel az összeggel.
    Amit tudni kell róla: December közepén vásárolt
    A két kártya csak a két darab EKWB vizesblokkal lenne eladó (mert mit kezdenék a megmaradt vizesblokkal?!) (darabja 108 euro volt, a vizesblokknak tehát durván 70 000 ft)
    Az egyik kártya nem volt használva egészen kb most június 22.-éig kb). Akkor kezdtem velük bányászni, de nem nyírtam őket, alul feszelve használtam.
    A vizesblokk nem volt ráhelyezve, ennek két oka van, egyrészt a vízhűtéshez szükséges radiátort, nem vettem még meg, tehát félbe maradt az építése.
    A másik pedig az, hogy a vizesblokk nem teljesen rávaló mivel, ezen több féle videokimenet van (ezt a képen meg is jelöltem, a kártyán. és a vizesblokkon, hogy cnc-vel hol kéne lemaratni).
    Ezt egyébként megtudom csináltatni, és úgy már tökéletesen ráfog illeni!!!
    Ez a kártya majdnem akkora mint a konkurens rx 480-ak 2x-ese.
    Az összes RX 480 közül ez a legerősebb kártya, boost-on 1338mHz!!!
    A bányászás, bár esett az ethereum, de még mindig megéri!
    Azért fontolnám meg az eladását, mivel kinéztem egy ingatlant.
    Tehát a 2db kártyára várom az ajánlatokat, és a használatlan 70 000 forint értékű vizesblokkra!
    A kép, illusztráció (mivel nem volt kedvem kivenni a kártyát, se szétkapni mint a második képen)