Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Ezen gondolkoztam már én is, egy épített kabin köré tett projectoros kivetítésnél simán meg lehetne oldani úgy, ahogy a mozitermekben is, hogy a vízszintesen eltolt képeket 90 fokban elforgatott polarizált szűrőkkel vetítik ki, amit a szintén 90 fokban elforgatott polarizált szemüveglencsék osztanak el a jobb és bal szemre. Az előnye lehetne az épített kabin köré vetített 3D-s kép, aminél megmarad az épített kabin minden előnye, hiszen azt ugyanúgy lehetne látni, érezni, kapcsolgatni mint normál esetben, a vetített kép viszont teljesen 3D érzetet kapna. Ha rengeteg pénzt tudnék ilyesmire költeni, azt tuti így oldanám meg... vagy nem :)
    A VR sisakok nagy előnye, hogy géptől és korszaktól teljesen függetlenül ugyanazt az élményt adják, ráadásul a kabinban fejforgás, hátra nézés is sokkal valóságszerűbb, mint épített kabinokkal. Hmm, nehéz kérdés, nem vagyok biztos benne, hogy minden pro és kontra érvet egymás mellé téve a kabin építést választanám, ha ilyen minőségű kijelzőket is fognak tudni gyártani, megfelelően széles látómezővel...