Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Nnnna, Sakkay kolléga, kipróbáltam a 2.1-et ma, azokkal a beállításokkal, amit mondtál. Teljesen kikapcsoltam as MSAA-t és az anisotropic filtert és flat-ra állítottam az árnyékokat. Ha egy irányba nézek, akkor teljesen jó. Amint körbeforgatom a fejem, akkor akad, receg. Janának is közvetítettem steamen, mondta is, hogy "akad a streamelés". Nem, nem az akadt :) Egyébként stabil 60fps volt vsync-el, és amikor nem recegett épp, akkor nagyon szépen vitte, leszámítva egy esetet, 30-assal lelőttem egy fókát (épp rosszkor volt rossz helyen, megesik :) ), darabokra esett, de kitalálod mi történt? Olyan jó 2 másodpercre befagyott az egész! Mint anno a régi il2 a 800 MHz-es AMD-men bakker, egyből elkapott a nosztalgia :D Szerencsére tanúm is van, Jana ezt is végignézte ;)

MSI afterburner ment, overlay-en látni lehetett a terheléseket, a Proci 4.8 GHz-en stabilan 20%-on ment (a fókás esetnél pont nem néztem), a GPU volt leterhelve megint 60-70% körül, 5.8GB foglalt VRam-al (ez most a rekord nálam bármilyen játékot nézve). A ram szokásos 10GB-os foglaláson, és valamiért a swap file-t megint feltöltötte 14GB-ra (alapból 1GB-ra van állítva). Szóval frissítés ide vagy oda, nekem ez nem lett jobb.

Mivel neked is ugyanez a kártyád van, régebbi procival, és nálad jól fut, tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy mi a picsa van ezzel. Nem hiszem, hogy a quick mission lenne elqrva, de esetlen megnézhetnénk azt a küldit, amiben te próbálgatod.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.04. 01:26:40