Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Na, repkedtem egy kicsit normandián. Háááááát... nem mondhatnám, hogy első benyomásokkal meggyőzött, medium és high beállításokkal nagyon erősen mikrolaggol, proci és GPU is 70% fölött, RAM 10GB-on,pagefile 16GB-on tetőzött. Mindezt offline, 1-2 AI-val a környéken, online nem próbáltam.
    Ráadásul a térkép szerintem szebb clodban, ott nem ilyen steril, sokkal szebb a talajtextúra. Apropo textúra, a repülőgép külső skinek nagyon bugosak, a csillogó részek foltokban megjelennek-eltűnnek. Ezt tuti, hogy javítani kell. B-17 sérülésmodell még gyakorlatilag nincs, spittel rövid sorozat a szárnyra, ami azonnal ég és törik. A grafika egyébként qrva szép, a gépek kidolgozottsága nem voltozott (qrva jók azok is). Födi cuccokat még nem láttam.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.05.27. 02:04:54