36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Ez oké, csak simán benne van a pakliban, hogy nem fogod tudni eladni amikor majd váltani akarsz, plusz mivel a DK2 gyakorlatilag egy fejlesztői darab ami kereskedelmi forgalomba nem került, senki nem garantálja neked a szoftveres kompatibilitást. A CV1-l semmi gond nincs DCS alatt...

Nyilván a te döntésed, de én a helyedben minél előbb megválnék tőle, inkább játszanék monitoron egy darabig, mintsem a nyakamon maradjon. PH-n már akad DK2 58000.-Forintért...
  • TakiPetya77
    Eladnám ha lenne pénzem Cv1-re! De mivel duplájába kerül...így még megelégszem ezzel. Egyébként ugyanaz a drivere ha jól tudom a cv1 és Dk2-nek is. A progija is ugyanaz.
  • Solt
    Szerintem add el amíg el lehet...
  • TakiPetya77
    dk2-m van. Eddig mondom...tök jól működött... meg másik játékkal jó is.
  • JanáJ
    Ennek kb nincs saját progija. Kalibrálni tudod, meg pár dolgot állítani (deadzone, stb). Csak azért zavar, mert minden egyes gépnél át kell állítani a játékban.
  • sakkay
    Milyen rifted van?
  • TakiPetya77
    Azért köszi! Várok várok....csak a hétvégi AIR RACE-ről is lemaradtam sajnos emiatt...
  • sakkay
    Nem biztos, hogy az a baj, de van ilyen. Lehet amúgy, de nem javaslom. Használnak itt többen is riftet, várd meg ők mit mondanak..lehet náluk nincs gond.
  • TakiPetya77
    Vissza kéne valahogy telepíteni a régebbi dcs-t és nem hagyni h frissítsen? Olyat lehet valahogy ?
  • sakkay
    Talán az új DCS javítás ..
  • TakiPetya77
    Nekem is olyan probléma állt elő a dcs-vel ami eddig nem volt probléma. Minden tökéletesen működik, elindul, repülhető...VISZONT ha Rift-el próbálom, akkor 2 percen belül lefagy. Állítgattam a dcs grafikát, újratelepítettem, az Oculus progit is újratelepítettem, vga drivert is feltettem régebbit..és mégis lefagy. Most már kifogytam az 5letekből.
    Eddig tökéletesen működött, most gondolt egyet és ezt produkálja. Nem tudom most már mit csináljak? Win-t még nem telepítettem újra. Egyébként a rift másik játékkal jól működik!
  • feca1229
    Esetleg megpróbálhatnál a gázkar beállitásnál egy olyat keresni, hogy invers vagy valami ilyesmi, és az megforditja. Nekem saitek x52 van, nálam ez igy müködik.
  • JanáJ
    0%-on van max tolóerő. Ha magam felé húzom, akkor nő, nem pedig csökken. Szerencsére tudja a játék invertálni. Meg pl a tűzgomb nem a button 1. :-)

Valaki esetleg megosztaná hogy konfigolta be a Javelint. Melyik gombra mit rakott? Sehogy sem jó nekem.
  • feca1229
    A "gáz" vagy a gázkar? Az hogy működik forditva?
  • Death Rattle
    Nem tudom ! Hetente 2x áttolom a Malwarebytest a gépen Deep Scan módban de nagyon ritka hogy bármit is talál.
  • macleody
  • JanáJ
    Vírusgyilok?
  • JanáJ
    A Javelint ma cserélték. Csatlakoztatás után egyből kalibráltnak mutatja magát a saját szoftverével. A pedál funkció működik, a gáz még mindig fordítva működik. Nekem kellett persze rákérdezni és szólni, hogy de, van raktáron ilyenetek. :-)
  • Death Rattle
    Megoldva !

Eltűnt a keyboard.diff nevű fájl a "C:\Users\Gép\Saved Games\DCS.openbeta\Config\Input\MiG-21Bis" helyről. Rejtély hogy miért. Mndom, nem állítgattam vagy változtattam semmit.

Pótoltam a Su-25 keyboard.diff-jével, aztán újra beállítva felülírtam.
  • Death Rattle
    Ez írtam, el van mentve de nem reagál a visszaállításra. Ez az amit nagyon nem értek.
  • beci43
    Az elmentett profilodról készíts egy backupot,mentsd el és ha rakoncátlankodik csak visszamásolod a profilodba.
  • Death Rattle
    Tegnap a MiG-21 modulom elfelejtette az összes control beállítását. El van mentve de ha visszaállítom nem működik. Mi lehet az oka ? Nem állítgattam, ezzel a mentéssel használtam jó ideje. Egyik küldetésről a másikra tűnt el. Érdekes hogy a többi modul meg jól működik.
  • LeonSilver
    Iszom én, naponta 2-2.5 liter folyadékot. A Lipton Yellow Label a kedvencem. De a sima csapvizet is imádom ;)
  • Solt
    Így, hogy nem iszol, már értem miért vagy morgó néha! :D
  • LeonSilver
    Na álljon meg a gyalogmenet! Egyrészt felőlem mindenki úgy bassza el a megkeresett pénzét, ahogy akarja!
    De! Mivel én nem dohányzom és nem iszom alkoholt így számomra az ezekbe belevert zseton pazarlás. Pont.
    Viszont mondom - felőlem fel is gyújthatja mindenki a kazalba hordott pénzét az sem érdekel. ;)
  • zoltang
    Ezen van még munka...

MG 131 muzzle flash effects overdone (forums.eagle.ru)

• Death Rattle
    Meg a motorozás. Ivás és motorozás.
  • sakkay
  • sakkay
    Igen. Mondjuk az ivás is ok
  • Ludowik
    Hó na hó azér egy kis sörözés, meg közben urasan eltolni egy szivarkát még nem kerül annyiba mint egy cucc ehhez a játékhoz. Tegnap is pecáztun söröztünk egy kicsit ,de semmi komoly. Mégsem éreztem a kínt hogy nem egy dcs modulba toltam bele a manit. Mondjuk benzinnel együtt se futotta volna semmire sem az összeg Dcs szinten. Lehet hogy nincs cigi nincs pia meg nincs p.... és akkor van zsozsi modulra. De ki haragszik ennyire magára:D
  • whiteskull
    Az ivással semmi bajom. :)
  • LeonSilver
    :D Egyébként még mindig értelmesebb erre költeni, mint mondjuk elfüstölni vagy elinni ;)
  • sakkay
    Én meg normandiát vettem...mondjuk csöndben is vagyok
  • sakkay
  • LeonSilver
    A Viggent vettem meg utoljára ;) Igen, de... egyik sem EDe termék :p
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.05.07. 18:01:10
  • sakkay
    Mikor is vásároltál utoljára?
    És ha jön a harrier megveszed-e?
  • LeonSilver
    EDe ma már csak azt tudja bolondítani, aki hagyja magát.
  • zoltang

Bolondítani megtanultak...
  • Solt
    Uhh, az igen... :)
  • Rue East
    Másik pályán szállt le. Ennek a reptérnek van összesen 3 aszfaltozott, katonai reptér volt.