Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk olyen kozelrol nem neztem a muszerfalat a progiban, mint ahogy a kepen latszik, de normal fejpozicional, full grafikai beallitasok mellett, a kabin muszereinek a 90% a latomezodben van, ez a szu 27 nel nem keves muszer es olyankor mar igencsak pixelhaboru a sok kis meretu muszer!
Hat, en pedig nem szoftveres pixeleket lattam, hanem hardvereseket! Mint amikor az ember kozelrol nezi a kijelzot a tv nel es latja a pici megjelenito pixeleket rajta.
Azok a képek úgy készültek, hogy belefényképeztek a Vive lencséjébe, ergo nem monitor kérdése, hogy milyennek látod! 😊 Amikor nem így néz ki egy alkalmazás mint a linkelt képeken, akkor az az alkalmazás "hibája". Például azzal "csalnak", hogy nem a natív felbontáson megy, hogy minél kevesebb kiszámolandó pixel legyen.

www.smart-bus.hu

Amit lattam, az a hardver megjelenitojenek a palcikai, az tuti nem dcs hiba, ha egy szamjegy mondjuk 2-3 palcikanyi, sosem fog ugy kinezni mint a linkelt kepen egy full hd monitorral nezve a kepet.
Akkor viszont a DCS "hibája"... optimális esetben azt lehet kihozni belőle ami a linkelt képeken van.

www.smart-bus.hu

Szerintem akkor sem nez ki igy, ha kozel hajol az ember, az utolso kep a linkelt oldalon, ami egy muszerfalat abrazol, nincs ilyen eles a kep az eszkozben.
<#eljen>

www.smart-bus.hu

Latja az ember a palcikakat a kepernyon, alap ulo helyzetben a muszerfal analog muszerei leolvashatatlanok, kozelebb hajolva hozzajuk mar jobban kivehetok, ha egy szam nem 2 palcikanyi meretu, a hud nagyobb szamjegyei sebesseg magassag 27 es nel olvashato volt alap ulo helyzetben, ha pontosan arra forditja az ember a fejet, h a kep kozepen legyenek, a kozeppontol 10-20 foknyira, mar minden dolog arnykepesen latszodik, ahogy ez a linkelt kepeiden is tapasztalhato.
Kedves kollegank Phantomass nak hala, en is a buramra rakhattam a kutyut, az en velemenyem is az, hasonloan az ovehez, h az elmeny fantasztikus, aki csak murepulget es van ra 3 kiloja ne hagyja ki, de sajnos eredmenyes legiharcra meg alkalmatlan a felbontasa, foldi celok sztem labellek nelkul megtalalhatatlanok vele, a legiek kis szerencsevel egy kilometerrol talan! Az elmenye azonban, amit a 3d miatt es latvanyra, frenetikus, en is megvarnam vasarlok helyeben a kovetkezo, remenyek szerint nagyobb felbontasu szeriat.
Akkor kinézett úgy mint a linkelt képeken?

www.smart-bus.hu

PhantomAss
Aham, natívon volt. De a DK2-höz képest jobb lett, már majdnem olvashatóak a labelek, a következő széria szerintem jó lesz. Meg pl. a su25-ben a HUD-ot is el lehet olvasni ha közel hajolsz, a DK2-ben nem tudtam.

GOOBY, pls

A felbontás tuti, hogy a Vive natív felbontásán volt? Nem lehet, hogy a DCS nem kezeli még rendesen? Más alkalmazásban nem volt élesebb a kép? Legalább ÍGY kéne kinéznie, ha minden oké.

www.smart-bus.hu

PhantomAss
Rövid Vive leírás a hétvégi tapasztalatokból, de ne számítsatok semmi profi írásra, csak a saját tapasztalatok:
vive teszt

GOOBY, pls

Kamu hirdetes, mint amikor nálunk hirdette valaki a sérült grippent a jofogáson! 😊
repvez
ha 2007es gyártású akkor napi 21 órát repült a mai napig folyamatosan , hogy elérje ezt .Gondolom a napból fennmaradó 3 óra elment az üzemanyag töltésre ,meg a pilóta cserére 😊
Egyébként igen nekem is kicsinek tünik, vagy legalább is valami demo makettnak tünik.
Hecker007
Nekem kicsinek tűnik az a gép a képen. A Su35 elég méretes jószág, de ezen a képen a házhoz meg a villanyoszlophoz képest elég kicsike az egész, főleg a szárnyfesztávon látszik szerintem.

Mirage modulom féláron eladó.Akit esetleg érdekel,kérem privátban keressen meg.(Nem Steames)
Utoljára szerkesztette: beci43, 2016.04.24. 13:25:37

Ka-50

PhantomAss
72000 repült órás Su 35-ös? Nem sok az egy kicsit?

GOOBY, pls

van,ahol ilyesmiket lehet használtan venni:link

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Megy ám a fakk meg a hóli sit 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

krisztian005
A MI-8-at én is csak ajánlani tudom. Pár gépet én is eladnék Bfü109 K-4 Kurfurst, Fwü190 D-9 Dora és UH-1H Huey, mindegyiket a hivatalos oldalról vettem, vagyis nem steamos, egyenként 20 dollárért adom együtt a hármat 50 dollárért. Akit érdekel irjon privátban.

PhantomAss
Nekem is megvan, de ahogy Sakkay kolléga is mondta, és is ajánlom mindenkinek 😊
Én már csak egy Mig 21 re pályázom majd.

GOOBY, pls

Megvan. Amúgy mindenkinek ajánlom.

Nem érdekel senkit sem egy MI-8-as? Nekem két kódom van, az egyiktől megválnék.
Ja amugy ujra van netem 1.5 hónap után...
Angol profizmus...

A Béna.

repvez
A 25. évfordulóra valamit csak alkotni akarnak, meg a képen elég sejtelmesen rátették ezeket a gépeket , mint a warthog elő reklámnál is volt egy kis ráutalás.
De majd meglátjuk.
Dcs ben most is egérrel kapcsolgatunk sokmindent.
Ránézzel esetleg közelebb hajolsz és nyomsz egy előre bekonfigolt akció gombot és kész is vagy.
Ha jól emlékszem alt+c a kis sárga célkereszt.

A Béna.

miből gondolod?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

repvez
Nemsokára érkezhet valami uj TM hardver.Vagy F18 bot vagy pedál talán.
Mi8 modul féláron érdekel valakit?
Messze van még...

VEAO Simulation DCS Spitfire XIV Cockpit Screenshots

Utoljára szerkesztette: zoltang, 2016.04.20. 10:42:29
Jah, 6-7 millanal mar elgondolkodnek inkabb egy ultrakonnyun! 😊
Borisz80
A Titan 6K csak olcsó 6-7 milla 😄
Hm... azt hiszem maradok az oculusnál.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

repvez
Ez egy elég "fájdalom mentes" Hall senzoros átalakitás
"csak" az alkatrészeket kell megcsinálni
Sziasztok!
Joy problémával küszködök,és ide irányítottak tanácsért!
Van egy Saitek X-52 joyom,minden rendben van rajta csak folyamatosan csűr jobbra!
Esetleg valakinek valami javaslat javításra,esetleg előfordult másnál is megoldódott!?
Segítséget előre is kössz!
Fasza, a 6k hoz már scifi vas kell. 😊 Mondjuk annyi eszük azért még lehetett volna, h a gázkart is a mozgo ülésre aplikálják, vicces lehet, h mozgatja a segget a kuncsaftnak, közben egy rövidebb kezű meg kapálodzik a gázkar után. 😊 remélem a bot legalább az ulésen van, mert ha az sem, akkor vegképp hülyék! 😊
Ennyi... Nem döglött meg feleslegesen a szomszéd kakasa! 😄

www.smart-bus.hu

Az Új-Zélandiak komolyat alkottak.
Mozgó platformos, nagy látószögű megjelenést biztosító simpit a DCS-hez(270x100 fok):

Egy régebbi cuccuk, különösen komoly a rotorok sérülése utáni vibráció:

Egy olcsóbban beszerezhető 180x60 fokos látószöget biztosító rendszerük:

A honlapjuk árlistával, ha valakit érdekel, és ki is tudja fizetni:
Itt

LeonSilver
<#eljen>

Úgy látszik hatott az átok 😄 és emellett remélem az összes Leatherneckes köcsögnek köröm nő a pöcsére. Gombás...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Igen. Az okokról a fejlesztők tudnának írni...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Karma...

www.smart-bus.hu

Borisz80
A 21-es üzemképtelensége akkor ugye csak a nevada 2.xxx-re vonatkozik? Az 1.5xxx -ben változatlanul üzemképes?

Amúgy mi lehet az ami működésképtelenné teszi a 21-est? Elég sokszor vannak gikszerek a 21-el nagyobb frissítéseknél.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2016.04.16. 10:05:41

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Papa01
Igen, úgy van, ahogy wolfhgb írja, a link a 2.0 frissítéséről ír.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Az alap 1.5 is frissult, de amirol itt szo van, az a 2.0 frissulese, az 1.5 nel maradt a verzioszam.
repvez
Akkor ez most azt jelenti, hogy mindenki megkapta a 2.0ás fejlesztést vagy csak aki megvette a nevadával együtt?
Tehát az alap dcs word is a 2.0.2-es lett?
Papa01
DCS 2.0.2.52262 frissítés.
Azért az első mondat (NOTE) érdekes... 😊

Várd meg,bár nyár eleje kb. a megjelenése és az első 1-2 hónapban irreális lesz az ára.

Ka-50

Borisz80
<#eljen>

whiteskull
Köszi! Eddig nem is figyeltem a fejleményeket, de lehet, hogy a Pascalt már megvárom.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.