Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    A DCS World-nek két változata érhető el a neten, van az ED weblapjáról letölthető DCS W. és a Steamen letölthető DCS W. (bétával együtt három, de azt vegyük ugyanolyannak mint a weblapos verziót). Ezek ingyenesek mindkét helyen.

A letölthető modulokért kell fizetni, ennél viszont a Steam nem enged olyan modult a steames DCS W.-re telepíteni, amit nem az ő webshopjában vettél meg. Ennek sok oka van, a steam sok pénzt leszedne a szolgáltatásaiért, amiket így nem kap meg (lehetne, hogy az ED külön fizetne nekik minden példány után, de a steam olyan 30% körül leszed az árból, úgyhogy ezt inkább nem erőltetik).

A weblapos DCS W. viszont nem tesz ilyen korlátozásokat (még jó), náluk elfogadja a weblapon vett serialokat és a steamen vett serialokat is. Én is így használom, Steames A-10c mellett weblapjukon vásárolt modulokkal repkedek. Egyrészt az egész modul ára ED-nek megy így, másrészt a beta gépek csak ott érhetők el, harmadrészt a weblapon gyakrabban vannak az akciók is.
    Ezért -szerintem- érdemesebb a weblapos DCS W.-öt használni.

Webalpos hátránya viszont, hogy Steamen nem fogja jelezni ismerősöknek, hogy éppen DCS-el játszol, nem tudsz streamelni, képernyőt megosztani, satöbbi. Ezt lehet azzal orvosolni, hogy külsős játékként (Games fülön - Add non Steam game to my Library menü alatt) hozzáadod a Run.exe -t akármilyen választott névvel a Steam Libraryhoz, és onnan indítod. Mivel ekkor már nem steames játékként indul, a steam nem ellenőriz semmit (működik minden modul). Külsős Steames játékoknál előfordulhat, hogy a töltési idők kicsit megnőnek (ezt nem tudom DCS-nél megmondani, nekem mindenkor qrva lassan tölt be, nincs SSD-n), és ha van olyan beépített steames fícsör hogy például ha ismerős játszik vele online, akkor azonnal a kiválasztott szerverre kapcsolódik (clodba van ilyen pl), akkor ezek valszeg nem fognak működni így sem.