Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"Honestly I am glad that they stopped doing 70% sales. I prefer paying the full price. They work hard to make this stuff and they deserve every dime. Besides, maybe if they make more money they can make cool new stuff faster
Perhaps a wise business decision would be to pick a several Flaming Cliffs aircraft like the Su-27 and put it on sale every now and then on Steam to attract new players. But I think they should always keep modules like A-10C at the full price. "
Köszönjük Night a velős hsz-edet. Gondolom nem 100ezer ft értékből él havonta.
A 60 USD árú modulok már nevetségesek! Ahogy olvasom a fórumot, nem csak magyarisztánban gondolják ezt.
Nagyon akarom az L-39-et, de ennyiért soha a büdös életbe nem fogom megvenni.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
GOOBY, pls
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Maga az állásszög-gáz vezérlő egy magnézium ötvözetű konzolba van építve, mely a pilótafülke padlózatához került rögzítésre a helikoptervezető ülés bal oldalán, a vezérlő rudazatok pedig a fülke alatt kerülnek bekötésre. Összesen négy rudazat szükséges a vezérléshez, kettő az állásszög vezérléséhez, kettő pedig a hajtóművek szabályozásához."
"egyesített vezérlő kar (EVK) oroszos nevén SÁG (ШАГ-ГАЗ – állásszög-gáz)"
FORRÁS
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hogy pontosítsak, a minyónál is tudod tekerni a gázkart, de csak annyi a teendő hogy az elején feltekered 100%-ra, onnantól az automata szabályozza.
Régi típusoknál mint pl. a Ka 26-os van a folyton tekerés.
(pongyola megfogalmazás, de majd úgyis lesz aki értelmesebben el tudja magyarázni :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.03.02. 16:03:46
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

www.smart-bus.hu
Azt is elmondhatom, hogy találtam itt kérem igazi Barátot, akivel IRL is találkoztam.
Azt is remélem, hogy még néhányotokkal fogok kólázni.
Szóval nem bántásiból, de... ha már én beleszaladtam ebbe, akkor ti se maradjatok ki a jóból.
Az esetlegesen kialakuló agyrákért nem vállalok felelősséget :D
Sok-sok szeretettel :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.02. 10:48:31
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Aztán remélem hogy később lejjebb is megy az ára.
Ha meg annyira jó lesz akkor elkezdek spórolni.
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Onnan majd egy családtagja elhozza neki ide.
Április 5. körül szállítják neki is.
Sajnos Mo-ra nem lehet rendelni, úgyhogy ha nincs német /angol stb. ismerős akkor elég nehéz megoldani.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.03.02. 08:44:09
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.01. 21:35:09
www.smart-bus.hu
Az angliába érkező usa vagy távol keleti árukra pedig jóval kedvezőbbek a vámok mint otthon.
A Béna.
A TrackIr-nek van hivatalos EU-s viszonteladója, én például onnan akartam rendelni, csak nem voltak hajlandóak áfa nélkül adni, (pl ahogy a Logitech shop) ezért megrendeltem okosban másik boltból... meg is lett az eredménye! :)
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.01. 21:25:38
www.smart-bus.hu
Oculus, HTC lesznek majd a hazai üzletekben, ez tuti. LINK
www.smart-bus.hu
Azért az más, ha valamit germániából rendelsz vagy a sárgáktól.
Végül is mi lett? A régi szart kaptad vissza????
Kínai tőlem nem lát pénzt, ebben nem tudok nyilatkozni... :)
www.smart-bus.hu