Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Klusi86
    Sajnos nekem az első tapasztalatom nem túl jó a Javelinről. Az aquatól rendeltem vasárnap, postapontra kértem, ma mehettem is érte. Eddig minden szép és jó volt, de kicsomagolás után a trigger próbánál vettem észre, hogy akad a gomb, nem mindig ugrik vissza a kapcsoló, beragad. Na most sokan hülyének fogtok nézni, de nem visszaküldtem, hanem szétszedtem. Gondoltam valami rugó lesz a ludas, igazítok rajta és összerakom. Hát ez az igazítás 2 és fél órámba telt, de sikerült. Viszont az anyag minőséggel nem vagyok elégedett:
    http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=6502.jpg
    A ilyennek a selejtben kéne landolnia, nem beépíteni a joystickba. Továbbá, maga a rugó az átadó felület a külső gomb és a mikrokapcsoló között, tehát a mikrokapcsoló kis gombjára rá van szorítva a rugó majd a másik vége találkozik a "külső gomb" belső felével, de annak meg nincs valami fixen tartó nút vagy vájat vagy valami. Jó hír viszont, hogy az alkatrészek elég csereszabatosnak látszanak, és könnyen lehúzhatóak a kis csatlakazókkal, pl ha zizzegne poti egy idő után és nem kell akkor simán lehúzom és kész. Egy kép a markolatról:
    http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=4101.jpg
    Miután összeraktam, kipróbáltam, így már minden pöpec volt. Tényleg nagyon pontos kis joystick. Nem tudok többet hozzáfűzni mint beci43 kolléga, ő már leírta a lényeget. Remélem a kezdeti nehézségek után, már minden fasza lesz és nem kell megbánnom ezt a vételt.

Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.04.25. 22:27:38