36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#22699 Ha a fókán hasra húzod a botot (amit minden farokfutós gépen egyébként is meg kellene tenni taxizáskor), az automatikusan, mechanikusan rögzíti is a farokfutót amikor az a gép hossztengelyében áll. Ezzel a taxizás nagyon könnyen fog menni. A Musztángnál is a bottal van összekapcsolva, de ott bot alaphelyzetében is rögzített a farokkerék, ezért éles fordulónál kissé nyomni kell a botot. A 109-esben a baloldali kabinkeret alatt van egy kar, amivel be és ki lehet kapcsolni. Spitnek semmilyen rögzítése vagy irányítása nincs a farokfutónál.
(ps. mennyire érdekes, hogy egy ilyen egyszerű dolgot, mint a farokfutó kialakítása, négy gépen négyféleképp oldották meg anno, és akkor a különböző, pedállal összekötött közvetlen forgatást nem is nézzük. De hát ettől lesz hardcore szim, és nem War thunder klón a DCS ) -
#22698 Jaja, jó kis gép. Szépen leszállni azzal sem egyszerű elsőre, könnyen elpattan ha nem jó a sebességed vagy túl meredek szögben éred el a talajt. A Messzerrel sokkal könnyebb leszállni 3 pontra (legalábbis nekem). A D9-cel sokat gyakoroltam mire elfogadhatóam le tudtam szállni.
Guruláskor azt is csinálhatod hogy a botot hasra húzod és akkor rögzíti a farokfutót, úgy könnyű irányban tartani. Amikor fordulni kell akkor meg előre tolod és pici fékezéssel könnyen be tudsz fordulni.
Ha van valami jó hotasod (pl x52) akkor a startert rá tudod rakni egy kétállású kapcsolóra, én is így csinálom és így pofon egyszerű az indítás.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.04.19. 17:37:32 -
Death Rattle #22697 Próbálgatom a D-9 Fókát. Nagyon tetszik. Minden könnyen működik, csak a főfutók külön fékezgetésével való gurulás eléggé nyögvenyelősen megy. Meg a motorindító felhúzása és bepörgetése sem a legegyszerűbb, dehát majd belejövök... -
#22696 az egyiket én is tapasztaltam elotte nem tapasztaltam, mas kuldikben se.... -
sakkay #22695 Köszi!!! -
#22694 Falcon topikba leírtam, hogy mi kell. -
sakkay #22693 Faxomat..lehet tényleg elkezdem falcont bms-t..
. Mit kell hozzá letölteni amúgy?
-
sakkay #22692 A DCS su-25 egy két missziójában extrém fps csökkenés van. Sokat nyomtam a dcs-t de ilyesmit nem tapasztaltam mostanában..a gépemben egy 1070-es videó kari van, i5k-3570 4300mhz. Szóval ne legyen 9 fps csak úgy..mi a fax ez? -
beci43 #22691 -
Death Rattle #22690 Vannak a DCS: World-ben Su-25T oktató küldetések, igaz angol nyelven. Azokból mindent meg lehet tanulni. -
JanáJ #22689 Sziasztok!
Szeretném kipróbálni magam a játékban, de eddig még nem próbáltam DCS-t/Lock on-t. Van valahol magyar nyelvű típus ismertető? Vagy a gyakorló (?) feladatokból meg tudom tanulni a 25-öst repülni? Keresgéltem a neten, de nem sok sikerrel. -
#22688 Meg ahogy nézegetem szegény Assets Pakkba ez így mind belefért, és ezután _ingyen_ tartalommal még esetleg bővíthetik.
Tanks and Mobile Artillery
M4A4 Sherman VC Firefly, M4 Sherman with "Rhino" hedge cutter, Mk VIII Cromwell
Jagdpanzer IV, Pz.Kpfw. VI Tiger I, Pz.Kpfw VI Ausf. B Tiger II, Pz.Kpfw. V Panther, Pz.Kpfw. IV, Sturmpanzer IV Brummbär, Panzerjäger V Jagdpanther
Cars and Trucks
Jeep Willys, Truck CCKW 353, Bedford MWD
Kübelwagen 82, Truck Blitz 36-6700A
Steam Train and Cars
DRG Class 86 locomotive, Tank wagon, G10 covered wagon, DR 50 Ton Flat Wagon Type SSys
Anti-Aircraft Artillery
Bofors 40 mm gun
8.8 cm Flak Gun 18, 36, & 37, 2 cm Flak 30/38/Flakvierling
Ships
LCVP Higgins, LST Mk2, USS Samuel Chase
Infantry
US soldier, UK soldier
German soldier
Aircraft
B-17G bomber
Nem lesz ez túl sok tartalom 30 dolcsiért? Nehogy mínuszos legyen nekik a dolog. -
#22687 Azt esetleg tudjátok miért hanyagolják a Steam platformot? Késnek a peccsek a sajátjukhoz képest, nincs Nevada és így 2.0 sem Steamre, nincs most tavaszi szél ami sajátjukon van(bár tény hogy sokat nem hoz, hol vannak már a -66%-75%-os szép idők) , Normandia sincs még csak említve sem.
Illetve lehet lejárt lemez, de miért nem tudnak Steam kódot adni a saját boltos eladásaikhoz? Valamit a Steamre mutogatnak, de miután a legfostosabb mikro-indie stúdiók is fossák a kulcsokat a gagyi játékaikhoz, nem tudom hogy miért ne tudnának kiosztani párat a vásárlóiknak.
Ha meg rettegnek a G2A-tól, akkor fenyítsenek azzal, hogy a sefterek farkát is lebannolják a helyéről mikor kijönnek értük a fekete Pobjedával, mert aki 2017-ben még StarForce-ot használ az _mindenre_ képes.
És ha már Normandia, van ugye a DCS: Normandy 1944 Map, ami maga a térkép egymagában(bár speciel nem értek egyet azzal, hogy a térképekért pénzt kérnek, anno az ingyen gépes DCS Worldosítésnek nem pont az lett volna az értelme, hogy összetereli a népeket a multihoz, és bevon egy Free2Play részt is csalogatásnak? most meg mindenhol jön a paywall biztos az segíti a közös játékot..) és van a DCS: WWII Assets Pack, ami.. random térkép egységek lennének? Szóval úgy néz ki szétnyiszálták a kettőt, hogy a Tigriseket más téképre is be lehessen szórni Normadián túl is, de ez hozza magával azt is, hogy a pőre térképpel rendelkezőknek vagy nem lesz egy fia földi járművük sem a tájon, vagy DCS alapját képező modern csomagból Shilkák fognak Bf109-re vadászni.
Kíváncsi leszek hogy fog ez az egész illeszkedni a Combined Arms 1.5-höz, röhögnék ha végül kihoznának egy újabb 30+ dolláros Combined Arms csomagot 2.0-ra mondjuk WWII kompatibilitással(assets sold separately), mert mondjuk méltóztattak pár új löveg irányzékot rajzolni. -
#22686 Papa és Repvez is leírta a lényeget, talán ennyit tennék még hozzá (F-16 alapján), hogy CCIP (Constantly Calculated Impact Point - Folyamatosan számolt becsapódási pont)- ot nem lehet tárolni, és előre kijelölni sem, csak ott és akkor a HUD-on. Akkor érdemes használni, ha a célt vizuálisan kell megkeresni, kijelölni, vagy mozgó célok esetén eléjük kell tartani (CBU cluster bombáknál pl). CCIP nem kapcsol lézert sem és a GPS vezérlésű bombákat is "buta" bombaként oldja.
CCRP (Constantly Calculated Release Point - Folyamatosan számolt oldási pont) -nál az előre tárolt célok helyzete adott (ez lehet GPS koordináta, radar cél vagy TGP-vel megjelölt cél is), és amikor csak lehet, akkor ezt kell használni. Ha a bomba alkalmas rá, akkor oldás után a cél helyzetét folyamatosan helyesbíti is (lézer pl tipikusan ilyen, azzal mozgó célt is nagyon pontosan ki lehet dobni). -
sakkay #22685 Köszönöm. -
#22684 CCIP: a pillanatnyi becsapodási helyet mutatja a kis jel a földön abban a pillanatban amikor megnyomod a kioldó gombot akkor oda fog csapodni. általában direct célzásnál használják
CCRP: itt a célra helyezed a jelet és addig nyomod a gombot mig a számitogép a magasság sebesség emelkedés összetevök alapján ugy nem dönt hogy az adott helyzet a megfelelő, hogy eltaláld a célt. ezt meg indirect célzásnál -
sakkay #22683 Köszi
-
#22682 Nem biztos, szerintem:
CCIP: Te oldod a bombát a gomb 1x megnyomásával.
CCRP: A számítógép oldja a bombát, neked folyamatosan nyomni kell a gombot a joy-on, a rombuszos jel a T-n ha jól emlékszem.
Bár az oldási pontot a CCIP-nél is az szg számolja, csak ott manuálisan te oldod a cuccot.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.04.17. 18:58:45 -
sakkay #22681 Utolsó kérdés törölve.. -
sakkay #22680 Lenne pár kérdés su-25-höz:
RWR\SPO mod?
CCIP vs. CCRP? Mi a különbség ? Főleg az alsónál. Nem nagyon értem, nagyjából mindegyik oda megy..ha jól értem a CCIP területre használják?!
Ja és mi a túró a monitornál a frame rate állítás?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.04.17. 18:28:31 -
Death Rattle #22679 Ja, igen ott vagyok de olyan régen nem néztem hogy szinte nem is emlékeztem rá... -
#22678 Facebook-on fent vagy? DCS virtuális HunAF csoport már 100 tag fölötti létszámmal áll. Ott rendszeresek a közös repkedések (persze nem mind a 100 tag repked online, nem is feltétel a csoportban).
https://www.facebook.com/dcshunaf/
(a v. HunAF zárt csoport, de az előbbi linken lehet jelentkezni).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.04.16. 19:43:57 -
Death Rattle #22677 A DCS multi része milyen ? Van aktív magyar közösség ? -
sakkay #22676 Köszi -
#22675 Az A változatnál a Ubisoft is tulajdonos, ezért ED nem adhatja ingyen. -
#22674 Ezen kár töprengeni. DCS-nél egyszerűen nincs sem koncepció, sem semmilyen kontroll afölött, hogy ki milyen modult gyárt le. WW2-es vonalhoz szó van F4U Corsair-ről, és Ju-87 G stukáról. Corsair ugye kizárólag távol keleten repült, a nagy ágyús Stuka meg keleti fronton, sokkal korábban. De a már készülőfélben lévő P-40-est is ide venném, az is reménytelenül elavult a már elkészült gépek ellen. DCS-nél egyszerűen ezzel nem foglalkoznak. Amelyik modulra esély van, hogy sokan megveszik, azt megcsinálják, hiába nincs hozzá ellenfél vagy térkép. -
feca1229 #22673 Mert oroszok és orosz gép?
Lehet piár fogás...
Sok játékban van, hogy adnak ingyen tartalmat a többit meg megveszed.
:-) -
sakkay #22672 Érzem kezd tetszeni. De mond meg miért van így...akarom tudniiiii!!!! -
feca1229 #22671 Már nagyon régen így van azt hittem tudod. Nekem az egyik legjobban tetsző modul! nagyon jól repül, és nagyon sok fegyvezet van hozzá! próbáld ki tetszeni fog!
-
sakkay #22670 Miért van su 25 t ingyen és az alap meg nem. Magyarázza el valaki légyszi.
-
sakkay #22669 Hm. most hívta fel a figyelmemet Peti, hogy a t az ingyenes... -
sakkay #22668 Köszi. Srácok su-25 érdemes megvenni? -
Death Rattle #22667 Nálam tegnap este fagyott le a DCS közvetlenül indítás után, aztán újra elindítottam és 2 vagy 3 órát nyomtam a FC3-at. -
Death Rattle #22666 Arra azért kíváncsi vagyok hogy MiG-19P mi ellen mehet majd. Mert pont az ő korosztálya hiányzik a DCS Worldből : A Sabre már egy kissé öreg, az F-5E meg túl fiatal hozzá képest. Bár Vietnám fölött találkozhattak, legalábbis az F-5 korai verzióival. Az E csak '73-ban jött ki, a 19P meg '55-ben. -
sakkay #22665 Srácok a DCS és a CLOD is 10 percen belül hibaüzenettel fagy. Tapasztalt valaki ilyet mostanában? Pár napja csak. Eddig azt hittem csak a CLOD, de nem a DCS is. más STABIL. -
feca1229 #22664 A Mirage az megvan. Alapbol nem szeretek semmit ami Francia, de ez a gép nekem nagyon bejön. Egy nagyon megcsinált vadászgép. Meg ugye van egy olyan apropója is, hogy a Grippen helyett akár lehetett volna ezt is rendszeresiteni a Magyar légierőben. Bár ugy tudom, hogy a Hornet mellett erre lett volna a legkisebb esély.
A Viggent is megveszem valami leárazáskor majd. Az nagyon tetszik, olyan érdekes alakja van. A nyers erő győzelme az aerodinamika fölött! :-) egy időben a Tornádo megjelenéséig europa legfejlettebb harcigépe volt.
Amire viszont nagyon várok az a Tomcat.
-
sakkay #22663 Nincs kuss, illetve van, de azért mert azt mondták, hogy most minden Normandia, és aztán ha kész, csak akkor folytatják a szorost. -
beci43 #22662 Érdekes.Hormuzról nagy kuss van,pedig nem csak időszerű,de nagyon jól illene a jelenlegi gépparkba is.A táj lemodellezése pedig nagyszerű,legalábbis amit eddig láttam belőle. -
sakkay #22661 Ehhez nem értek, csak inkább a "világra"gondoltam. Az jobban neki áll' mint mondjuk a heliknek, vagy a 2 vh. gépeknek. Normandiáig.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.04.16. 15:37:32 -
#22660 Az F-5, Viggen és Mirage 2000 modulok nekem nincsenek meg, de ezekkel elég sokat repkednek Mig21 ellen, és a többség kedveli is ezeket a szervereket.