Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • hooah
    #2278
    Nem a 100-al van a baj, hanem hogy az ED folytatja azt a trehány munkát amit a DCS sorozat elején elkezdett. Kitalál valamit ami jól néz ki de közben nehezen, bonyolultan használható. És most nem a játékot akarom fikázni, mert igaz idáig csak FC2 és BS hez volt szerencsém de tervbe van az teljes sorozat mert nagyon tetszik(kivéve P-51, mert azt nem tudom értékelni).
    -Példának okáért a mission editor (igaz már FC-k ben is) egy nehezen használható szemét volt, ha be akarok rakni objektumot 4-5r kell elindítani a játékot, mire megfelelően helyre rakom őket. Sehol nincs egy használható 3D-s, mission editor.
    -Végre mostanra rájöttek, hogy játékban kell egy olyan opció miszerint saját magam fegyverzem fel a gépet(FC vonalon furcsa tudták ezt).
    -Ezzel a raktáras kikérő dologgal is csak az ember idejét rabolnák, mire egyesével beállítja a megfelelő értékeket, elfelejti mit akart csinálni. Igazán leegyszerűsíthették volna mondjuk egy csuszkával.
    ja és nem csak a MH-nak nincs 100 repülő vagy fegyver, de mondjuk az USA-nak sincs 100 Su32 vagy Tu-160-as.
    - A nagyon gagyi Mi-ről még nem is beszélve.