Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Nekem is Logitech G940 van, de sajnos már nem gyártják. Egy ismert típushibája van, a gázkar tetejébe futó kábel túl rövid, amit ráadásul egy hülye csavarral le is fogattak, az eredmény pedig, hogy pár hetes-hónapos használat után a belső erek elszakadnak, és a gázkaron lévő tengelyek és gombok össze-vissza kezdenek működni. Kábelt kicserélve minden pöpec. Nem értem, hogy miért kellett a gyártást leállítani, hiszen a piacon az egyetlen FFB-s joy, dupla gázkarral és rengeteg gombbal. Egy kicsit hosszabb és kicsit strapabíróbb kábelt beletenni nem hiszem, hogy akkora dolog lenne, hogy helyette a teljes gyártósort kukázzák. Ha az enyém tönkremenne, nem is tudom, hogy mit vennék helyette. Talán X65-öt, force sensoros joyom még nem volt, akinek ilyen van Coougarral, ők nagyon dicsérik. A warthog és társai féle rugós megoldás nekem nem szimpi. De ha ilyesmit kellene vennem mégis (X65 az qrva drága, 500-600 dollárért árulják e-bayen, ha egyáltalán kapni 1-1 példányt, de még használtan is 300 dollár), akkor a VKB mechanikája tűnik a legjobbnak, HALL szenzor miatt élettartammal is biztató, valszeg valamelyik VKB-t választanám.