36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Death Rattle
    Mondjuk ez a balansz téma elég durván kiherél sok játékot, legyen az szim vagy MMO. Ott van pl. a War Thunder ahol régen nem volt ilyen gond. Ha nem volt meg a 2 oldalon az elég ember az adott battle ratinggel, akkor berakta a szerver a botokat, aztán lehetett ellenük repülni mert azok aztán kemény diók voltak. Most azonban azt veszem észre hogy mindenhol arra megy ki a játék hogy minnél több, lehetőleg gyenge képességű játékos csatlakozzon, akiknek el lehet adni a prémium dolgokat amikkel jobb eredményt tudnak "elérni".

DCS-n még nem próbáltam multizni. Nem is tudom mit várhatok...
  • VO101Tom
    Csöveseknél? Ezekkel a rakétákkal? Amikor pvp szervereken az F-15-ösre nem engedik az amraamot balansz jelszóval, ami egyébként is úgy ki van herélve, hogy sima beameléssel el lehet dobatni vele a célt, amire onnan már vissza sem fog? Sidewinderen nem létezik olyan, hogy uncage, csak abban a 3 fokos szűk sávban tud ráfogni radar nélkül, amit a rögzített fej kiad? Amikor a közelségi gyújtó négy rakétából egynél pukkantja el a fejet, de a visszajátszásnál tisztán látszik, hogy a többi is majdnem beleakadt a vezérsíkba? Vagy amikor -ikonokkal játsztva- Az R73-es először ráfog(!) és lelövi a bejövő Amraamokat, majd utána az enemy F-15-öst is? (erről videó van) Szorri, de DCS rakéta modellezése jelenleg egy rossz vicc (nem csak BMS-hez viszonyítva, hanem "saját jogon" is ).
  • LacAI
    Asszem Bödöcs mondotta a kérdésedre válaszolva.
    "miért nincsen tengerünk."
    MERT NEM KELL!:))))
    1.29 környékén.

Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.04.16. 09:54:38
  • sakkay
    Mivel nincsen értelme.(még talán csöveseknél egy kicsi) Ha lenne akár csak single dinamikus kampány!! De itt be is fejezem-kb olyan, miért nincsen tengerünk.
  • feca1229
    Aztán csak megvettem az F-5-öt. Amúgy teljesen igazad van, akkor sem lenne semmi gond, ha előtte kitapasztalnám a gépeket, mert igazság az, hogy mikor megveszek valami modult akkor belelkesedek, megtanulok rajta egy csomó mindent aztán van mikor nem repülők vele heteket, aztán már egy rakétát sem tudok kilőni! Mikor van egy kis szabadidőm akkor sem tudok leülni a gép elé, de gondolom ez nem csak nálam van így. Valahogy viszont a muti a DCSben nekem nem jön be.
  • Death Rattle
    Én inkább videókarit veszek amint tudok.

Egy darabig nem akarok újabb modult venni, inkább sorban kitapasztalom azokat amik megvannak, meg nekiállok majd multizni amennyire lehet.
    Ja a RAZBAM csinál egy MiG-19P-t, azt lehet hogy megveszem, majd meglátom.

RAZBAM MiG-19P topik az ED fórumon
  • sakkay
    Na igen..ez a legfontosabb szabály
  • feca1229
    :-)
    Mindegy csak az a lényeg, hogy típus és korszak idegen legyen!

Én az F-5-ön gondolkodok.
  • sakkay
    Szégyenszemre megvettem Normandiát...mentségemre-lehet majd rajta helizni is
  • feca1229
    Húsvéti leárazás van a boltban! 40%
  • PhantomAss
    A patchnotes-ben írják is hogy javították a csűrőt a Migen.
  • Death Rattle
    Én minden frissítés után újrahangolom a tengelybeállításokat. Ez megoldja a problémákat. Tapasztalt vagyok ilyen téren mert a kezdetektől fogva nyomom a War Thundert szimulátor módban, ott meg minden nagyobb patchnél elállítják az irányítást. Főleg az Fw-190-esekre volt jellemző hogy mire az ember rájött hogy hogyan kell repülni a gépet addigra már hangolhatta újra. Szerencsére már nem így van, a lényeg hogy mindig menteni kell a control beállítást más néven. A DCS-nél ugyan így csinálom. Most a 21 csűrőivel is csinálhattak valamit mert visszább kellett állítani a görbületi tengelyén, annyira hirtelen és gyorsan tekerte a gépet. Különben sokat nem használom még mert régi 1Gb videókarim van, 8 Gb RAM meg AMD F2A proci, teljesen alap grafikával tolom de így is szaggat néha. Nyáron veszek komolyabb vkártyát, az majd megoldja.
  • PhantomAss
    Nem sokat teszteltem, repültem egy iskolakört, póttartályt nem raktam fel de szerintem sokkal jobb lett mint volt. Majd megnézem póttartállyal is.
    Mondjuk ez olyan dolog hogy nyilván nem voltunk Mig21 pilóták, nem tudjuk hogy melyik a realisztikusabb-a legjobb számomra kb. egy éve volt, akkor beton stabilan repült. Utána nagyon elrontották a csűrőt, szinte nem lehetett leszállni a géppel mert annyira billegett. Most jobb, de nem éri el a régi stabilitását. Ettől még lehet hogy a mostani a leg valósághűbb, nem tudom.
  • PhantomAss
    Ezt akartam javasolni én is, a lua -ban benne kell lenni a többi ország kódjának.
    A lányeg hogy működik!
  • i robot
    Mig 21 megint nem az igazi. Kóvályog felszállásnál enyhe szellőben, ráadásul a gumik is túlérzékenyek. Egyenesen nem lehet repülni, se szintre trimmelni. Ha a hastartály rajta van még rosszabb, sőt akkor húzza azokat a beteg vortexeket folyamatosan.
  • i robot
    Fut vele párhuzamosan az angol felirat!
  • Lysandus
    Kár, hogy nem angol
  • zoltang

Feldwebel Erich Brunotte
    Interviewed on October 08, 2014 by Katja Schmitz-Dräger
    Berlin, Germany

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=144767&page=9
  • Death Rattle
    Oké, megvan. A description.lua fájl végén az országlista csak magyar volt, én meg ugye az alapbeállítást használom ami gondolom orosz.
    Átírtam mindet és működnek faszán.
  • PhantomAss
    Na megnézem este ha hazaérek
  • Death Rattle
    Nálam nem működik egyetlen pápai sem. Az egyik látszik csak a Mission Planner listáján ahol a skint kell megadni, de az meg régi és nem kompatibilis a friss verzióval. Egyedül a képen pirossal jelölt Néphadsereg skin működik, az szép. De többi miért nem azt nem vágom.
    [/URL][/IMG]

Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.04.11. 11:00:05
  • PhantomAss
    Nálam működnek a pápai skinek frankón, amikkel utoljára repültek.
  • Death Rattle
    Igen, én is észrevettem a változást. Megcsinálták az UPK gépágyúkonténer kapcsoló konzolját is, most már mindig ott van ha kell.

Melyik magyar skin működik a régi Néphadsereg témájún kívül ? Nekem valamiért nem akarja a többit beadni, pedig mindet a DCS User Downloads oldaláról töltöttem le és kimondottan a 21Bis modulra kerestem rá.
  • PhantomAss
    Úgy látom az utóbbi patch-ban javították a Mig21 slow speed roll érzékenységét. Végre újra lehet vele repülni, bár még mindig érzékeny picit de sokkal jobb mint volt. 100%-ra raktam a roll tengelyt és működik faszányosan.
  • Death Rattle
    Ez is jó ötlet, köszönöm !
  • flyinghigh
    CA-m nincs de FC3 esetén a keycommands bejegyzés alatt kell mókolni kicsit, beleszerkeszted az adott tipus input mouse fájljába vagy létrehozol egy joy_diff.lua-hoz hasonló fájlt az egérre vonatkozóan úgy az update se kavar be.
    az FC3 sensor zoom esetén így néz ki
    {combos = {{key = 'MOUSE_BTN4'}}, down = iCommandPlaneZoomOut, name = _('Display Zoom Out'), category = _('Sensors')},
    {combos = {{key = 'MOUSE_BTN5'}}, down = iCommandPlaneZoomIn, name = _('Display Zoom In'), category = _('Sensors')},
  • Death Rattle
    Köszi, ennek utánanézek.
  • Rue East
    Sok játékban nem működik, mert nem érzékeli "önálló" gombként, de általában az egérhez lévő szoftverben be tudsz állítani billentyű kombinációt az egér gombra és ugyanezt a játékban is be tudod állítani.
  • Death Rattle
    Kár. Akkor marad a billentyűzeten. Jó kis modul különben.
  • gsg16
    nem tudom én sem egérgombokra állítani.a joystick tengelyekre,és gombokra hagyja,de az egér gombjaira nem lehet a torony forgatást rárakni.
  • Death Rattle
    Nekem gamer egerem van, az oldalán van a 4. és 5. gomb amikhez hozzárendelném a torony jobbra és balra forgatást de nem megy. Nem nyílik meg ha rákattintok az egér oszlopban.
  • gsg16
    most gyakoroltam valamelyik nap a vulcannal,és ott nekem alapból az egér forgatja a tornyot.
  • Death Rattle
    Az érdekelne hogy a control beállításoknál vajon hogyan lehetne egérgombhoz rendelni a torony forgatást ? Hiába kattintok rá, nem reagál. Csak billentyűzetet enged ?
  • gsg16
    Combined Arms modullal kapcsolatban mit szeretnél tudni?
  • beci43
    Köszi!
  • Death Rattle
    MiG-21bis StarForce PATCH - APRIL 2017 PDF tutorial
  • Death Rattle
    Üdv !

Régen jártam erre. Ki van képben a Combined Arms modullal ? Lenne pár kérdésem.

A MiG-21 modult attól függően kell frissíteni hogy a márciusi patch megvolt-e. Ha igen akkor most nincs teendő. Persze az sem mindegy hogy melyik DCS verziót futtatod, illetve az sem hogy csak egy vagy több DCS verzió fut-e a gépeden.
    Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.04.07. 22:35:22
  • VO101Tom
    Azt írják, igen.
  • beci43
    Most végül mi a lófütyit kell csinálni ezzel Mig-21-es modullal?Inaktiválni,majd a peccs után újra aktiválni?
  • gsg16