Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azt mondom hogy ha nagyon sürgős akkor vegyél az aprón egyet használtan, de 100k fölött ne adj ki érte.
Amúgy a memória gond sosem jelentkezett.
GOOBY, pls
Ha használtan kifogsz egy garanciás darabot 85K körül akkor érdemes elgondolkozni rajta, de újat már nem érdemes venni belőle szerintem, mert idén mindkét gyártónak jönnek az új architektúrás kártyái jóval kisebb csíkszélességen, így érdemesebb azokra pályázni ha hosszabb távra tervezel.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.01. 13:18:13
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.03.01. 11:22:55
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Valamint problémák vannak a memóriakezelésével.
A 4 GB-ból csak 3.5-et használ, és ha a maradék 500 megába is tölt valamit, akkor lelassul a hóbelevanc.
Az nvidia megmagyarázza meg azt javasolják, hogy vegye lejjebb az ember a graf beállításokat (a lónak a faszát).
Szóval ezek miatt vacillálok.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.03.01. 08:07:31
GOOBY, pls
Problémák vannak vele.. Solt?
Ezért is kérdeztem hogy van e valakinek tapasztalata vele..
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.02.28. 20:34:00
www.pumaszallas.hu
#18762 hsz-ben van a link.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
a lényeg,hogy a neodium mágnes észak dél polusa jól legyen beállitva a szenzorhoz képest
A TGP-t lehet valahogyan gyorsan center-ezni? Köszi a válaszokat! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
tehát nem csak 0 és 5V lehet a lábon.
Küldtem neked egy újabb képet, jelölve! 😊
A küldetés szerkesztőben te magadnak kell leraknod vízfelületre.
Hajók, Kuznyecov.... állíthatsz útvonalat mi egymást mint bármelyik egységnél.
Nem kell hozzá FC3.
én nekem is már minden alkatrészt beszereztem,márcsak meg kéne csinálnom,de nem tudom,hogy házilag hogyan a legegyszerübb a mágnest és a szenzort összeilleszteni,hogy az könnyen szerelhető és megvalósitható legyen.
hengermágnest akarok használni nek kockamágnest,de annak meg máshogy van a polaritása.
tehát mig az egyiknél 0,2mmt kell mozditani egy egység változáshoz a másiknál 0,6mm példáil
és igen vagy áttételt is tehetsz bele,hogy nagyobb elmozdulása legyen a szenzornak vagy hagyod egy az egyben.
értelem szerüen a felbontásod javul az áttétellel,mivel például 1mm re 5mm elmozdulás lesz a szenzoron igy a több pont kerül egy egységre