Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
JanáJ #22713 Köszönöm szépen a kulturált és részletes választ!
Nem értek a repüléshez, nagyon alap szintű tudásom van. Az említett műszert sem ismerem, de kikövetkeztettem, hogy mit mutat. Este megnézem mit mutat mikor bénázok vele. Este a le és fel szállásokat ismételgettem, hogy kicsit otthonosabban kezeljem a gépben a dolgokat. Míg bolond módjára rángatom a botot, azaz felszállás után hátraarc és próbálok leszállni, addig nem tűnik fel a gép egyenes "tartása". Nem is érzem, darabosan is repülök, meg szerintem minden segédlet benne van, amit a játék alapból ad. Utána elkezdtem útvonalat repülni. Nincs, vagy szimmetrikus a függesztmény, nem változik. Szélmentes tiszta idő, mert gyakorló küldi. Ekkor felszállás után balra, fel emeli az orrát. Valamelyik videóban hallottam, hogy az orosz gépeket folyamatosan trimmelni kell. Bármit is jelentsen a folyamatosan. Gondolom ez a FBW hiánya miatt van. Nagy nehezen beállítottam, hogy ha elengedem a joy-t akkor többé kevésbé egyenesen repüljön. MAjd pár waypoint után megint elkezdte a félre húzást, de más irányba. Tehát beállítás után 10 perc múlva akartam megint "egyenesen" repülni, de ehhez megint "ellen kormányoznom" kellett. Na itt nem tudom, hogy én csinálok valamit rosszul vagy a joy-jal van valami mechanikus gond. Amúgy is nagyon ideges minden mozdulatra. Tudom nem nagy durr, de az ARMA-hoz bőven elég volt. :-)
A kormány pedáljára gondoltam én is, ki fogom próbálni engedi-e. Nézegettem HOTAS-os joyokat, de még korainak érzem. A Szu-25 ingyenes volt, ha egy hónap múlva is olyan lelkes leszek mint most, akkor szerintem beruházok egyre. A cél nem is a légiharc, vagy a multi lenne, hanem a gép "kezelése". Boldog lennék, ha az A-10C-vel tudnék repülni és fegyvereket használni. Ahogy nézem, ott már élnek a kapcsolók, nem kell beseggelni a ctrl+alt+space+xy gombot. :-)