Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ellenállása "részletkérdés", maga az élmény, hogy hosszú az útja és működnek a tartomány kapcsolók, már nagyon sokat számít! 😊

Egyébként váltó kérdése... vezettem olyan emeletes buszt aminek bowdenes volt a váltója, az ha megszorult, szó szerint fel kellett állni az ülésből, hogy a legszélén lévő fokozatokat kapcsolni lehessen, de vezettem olyat is, aminél már pneumatikus szelep segített rá a váltásra, annál meg kisujjal lehetett váltani... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ja, tényleg. Már "régen" volt x-52 joyom 😄 Most rinocéroszom van és itt külön csatlakozik a két eszköz a gépre.
Na majd átbeszéljük ezt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ahhh.. Nekem is megvan (sztímes), igaz én nem vagyok megszállott 😄 Néha kicsit játszok vele, aztán fél évig rá se nézek 😊
Látom a videón a faszi tök könnyen lökködi, de ez nem illúzió romboló? Azért egy váltá nem ilyen. Nem? De.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ha gazkarban torod a fejed, akkor a yoj resze is kell, ha nem olyan rendszeru mint a hotas warthog, h kulon vezerloje van mindket elemnek es kulon is hasznalhatok, mivel az x52 gazkarja tudtommal a yoj hoz csatlakozik es ezert abban van a vezerloje ami a geppel kommunikal. Jo egy torott serult darab is, a lenyeg, h a gazkar rendben legyen es a yoj vezerloje ep legyen, a tekerheto markolat is megoldhato, kicsit tobb melo es agyalast igenyel, de meg mindig nem lesz az ara sztem 60 ban sem, sokkal tobb funkcioval, esztetikusabb formaval es strapabirobb kialakitasban.
Pechemre nem csak a repülést szeretem, hanem a kamionokat is... szóval az ETS2-hoz szeretnék egy váltót, amin vannak tartomány kapcsolók is... 😊) Például

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ne csigázz! Mesélj, mi jár a fejedben? Kokpit?

LeonSilver
Nem vitás.
Próbálok szerezni egy x52 gázkart, szerintem az megfelelő lenne.
A "tekertyű" egy fontos elem lenne 😊
Megfelelő díjazás ellenében meg tudnád csinálni? Csak mert én tök győzike vagyok az ilyesmihez.

Es ezek barmelyike kulonbul nez ki, mint a linkelt darab sztem.
kep

Vagy igy.
kep

Kb igy!
Jozanul vegiggondolva, kell hozza egy joy, ez kb igeny szerint, de egyszerubb a tortenet, ha valami fejen sok gombos, megjobb, ha valami potis tekeros valami is van a fejen, azt szetkapni, rafogatni egy 20-30cm es acel csore a markolatat, ha nem kell forgo markolat a gaznak, hanem eleg a joy tetejen a tekerheto axis akkor meg egyszerubb a tortenet, a rudat rakotni a yoj x v. y tengelyenek a potijara, a toven, be egy fem dobozba es kb kesz a szerkezet, igeny szerint festheto stb.
Igen, de egyelőre én más ügyben... 😊 Ha azon túl vagyok, jöhet ez! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Én meg itt kérdezem meg.
Mi kell hozzá, hogy csinálj egy hasonló szerkezetet? nagyon érdekelne engem is egy ilyen cucc.

LeonSilver
Neked is megmozgatta a fantáziád tezsvírem?? 😊 Meer nekem es.

Batran. 😊
Zene füleimnek... írok privátot! 😉

www.smart-bus.hu

Jah, azt hittem az utolsora irtad, hat modelleket epitek, van nehany femmegmunkalo gepem es kb 1992 ben csinaltam magamnak analog rendszeru kormanyt pedalokkal, mikor meg kormany csak jatekteremben letezett, nem kell hozza nagy tudomanyos hatter! 😊 ez pedig egy egyszeru 2 axisos szerkezet nehany gombal, aminek a vezerloje es potijai megtalalhatok egy 5 ft os joy ban, a tobbi pedig femmegmunkalas, forrasztgatas es csavarozas! 😊
A joy fabrikálásra gondoltam... 😊

www.smart-bus.hu

Ezt most hogy erted? 😊 Ha szaki lennek, biztos rajonnek, h mi okozza a hibajelenseget nem? 😊
Ó, te ilyen szaki vagy? 😊

www.smart-bus.hu

Tapasztalt mar olyat valaki, h az A10C nel, leszall, tolt es javit, majd ezt kovetoen az ujboli inditasnal, inditja ugye az APU-t, majd mikor felporgott, inditana a motorokat egyenkent, de az istenert nem akar sehogysem 30% fole menni a fordulatszam, nem indithatoak, teljes rendszerujrainditas utan sem, holott semmi hibat nem jelez, a szemelyzet sem csinal vele semmit ujboli javitast kerve, nem indulnak el a fohajtomuvek. Ez valami programhiba lenne?
Válaszolok saját magamnak, hátha hasznos lesz másnak.
A DCS suport válaszolt és jót mondott: a Saitek Cyborg 3D Rumble Force Feedback joyt kellett letiltani, és indult a játék.

Gigabyte Ga-Z97P-D3, Intel Core i5-4460 CPU @ 3,20GHz, 8,0GB RAM NVIDIA GeForce GTX 750 Ti

Kisse beteg ez az ar sztem! 😊 egy 5e joy bol 3 nap alatt krealok legalabb ilyet, ha nem kulombet! 😊
forgószárnyakhoz nem az enyém, találtam.
Ádám, igazuk van a többieknek. Ez nagyon szimulátor, nem olyan, mint az autósok. Ha komolyan érdekel, akkor szerezz be pl. egy TM Hotas X-et (újonnan 15 körül, használtan ha veszel, és mégsem tetszik, eladod u.annyiért), ha "csak" repkedni szeretnél, akkor inkább pl. ARMA 3. Itt pl. a Huey-val szinte kizárt, hogy gamepaddal repkedjél, még a Hotas X-el is napok/hetek, mire fel, meg le tudsz szállni. Nem ügyesen, hanem csak úgy-ahogy.<#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.21. 20:01:40
Nincs mit, en is vegignyomtam angolul, de a forditas kozben bizony sok meglepetes ert, pedig mar azt hittem, h nagyjabol tisztaban vagyok a tipussal! 😊
repvez
OFF:
Én csak azt nem értem itt is, csak ugy mint a legtöbb programnál, hogy mit tehetnek a cseh, slovák és lengyel térségben, hogy oda mindig eljut minden ujdonság és általában még a legkisebb érdeklődésre számontartott progik is honositva saját nyelvükön jelennek meg.
Nálunk meg szinte még a windowsért is ugy kell könyörögni.

ON:Biztos a kamera az elején dobta meg az árat 😛

Ennyit arról, hogy mindenkihez el akarják, juttatni a VR technológiát, mert nem ez lesz a fő bevételi forrás.
Előre félek, hogy akkor mennyit kell majd fizetni a játékokért vagy csak egy reklámért.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.02.21. 18:53:32
Reaper
Jó olcsó lett ez is...<#eljen>

HTC Vive
Utoljára szerkesztette: Reaper, 2016.02.21. 18:38:30

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

whiteskull
Nagyon szépen köszönjük! 😊
Az első két tréninggel már többet tanultam a gépről, mint egészen idáig. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Köszönjük!<#worship>

Ka-50

Nem arról van szó, hogy No1 leszel-e vagy nem <#alien> inkább az a lényeg, hogy nem nagyon fogod tudni eldönteni tetszik-e, lévén, hogy rohadtul nem fogod tudni irányítani a gépeket-és nem is lesz élmény repülni...

Adam Jonas
Köszi mindenkinek a válaszát. Már múltkor is ajánlottátok - csak akkor nem jutottam el végül addig, hogy feltegyem a játékot -, hogy vegyek valami olcsó botkormányt. Nos, a gamepadot még jó múltkorában megvettem, ergo itt áll kihasználatlanul. S amíg nem mondom azt, hogy tetszik a játék, addig nem akarnék még plusz X ezer forintot (legyen akár csak 3 is) rákölteni. Tudom persze, hogy bűn, meg szentségtörés paddal tolni, de perpillanat nem az a célom, hogy én legyek a No.1 vadász DCS-ben. <#buck>

Ne szivasd magad gamepaddal .Repülőhöz kell a botkormány, mindamellett van aki használja tuti biztos. Ez a játékoskodás ilyen Kocsihoz kormány repülőhöz joy, Lövőldözős hentelős ,gamer egér. A gamepad kicsit mindegyikhez jó de igazából csak ahhoz aminek a vezérlését arra optimalizálták.
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2016.02.21. 10:53:21
Valami tűzfal vírusirtó leoltja . A frissítés után nekem is hisztizett a gépem. Újra megbízhatóvá kell tenni ,nem értem mi a fenyegető ezekben a játékokban.
Sziasztok!
A gépem Gigabyte Z97P-D3, i5-4460, Geoforce GTX 750Ti, Win 10.
Indítást követően felvillan a dcs world és ennyi. Újra raktam ugyanaz. Mi lehet a gond?
Egy frissítést ma reggel letöltött indításkor, de ez után is csak felvillan és más semmi nem történik. A feladatkezelőben a folyamatok között is csak egy pillanatra jelenik a DCS felirat.
Il-2 BoS, CoD MW3 tökéletesen működik.

Gigabyte Ga-Z97P-D3, Intel Core i5-4460 CPU @ 3,20GHz, 8,0GB RAM NVIDIA GeForce GTX 750 Ti

PhantomAss
Szerintem csak magadat szivatod ha gamepaddal akarz játszani.
amennyibe egy alap gamepad kerül, annyiból tudsz venni egy alap joystickot is.

GOOBY, pls

Borisz80
Szentségtörés harci REPÜLŐSZIMULÁTOR-t (tehát nem Ace Combat meg Hawx) gamepaddal tolni 😉 vagy egyáltalán felvetni itt ennek a lehetőségét. 😄

De ha már felvetődött kíváncsi lennék, hogy mik és hogyan vannak felkonfigolva a gamepadra. El nem tudom képzelni hogy lehet azzal mondjuk az A-10C vagy a MiG-21-et repülni.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Adam Jonas
Sziasztok!

Van-e esetleg valaki, aki gamepaddal tolja? Főleg Xbox 360 gamepad-os beállítások, tudnivalók, meg miegymások érdekelnének. (Neten láttam videót, hogy van, aki paddal tolja. Egyelőre mielőtt elkezdeném komolyabban az ipart űzni (és a FIFA miatt sem dobhatom ki megint a kukába a gamepadomat <#idiota>), offline így el-elbohóckodnék a programmal, na meg persze tanulgatnám is.)

ja, igen, akkor javitásra is szorultam volna, csak következő menetben volt töltés és fegyver, de semmi és akkor jöttem rá a kabintetőre, minden rendben is ment utána. Köszönöm a segítséget.
Én sem javitani akartam, csak itatni és felcuccolni rá egy kovetkező menetre valót, na de azt sem csinálták, amig nem nyitottam kabint! Utána pedig még az ablakot is lemosták! 😊
Hecker007
Én nem tudom, általában nem kell javíttatnom a gépet <#idiota>

Erdekes, a neten lévő videoban simán csinálják neki csukott kabintetővel, viszont az esetemben az volt a ludas, ahogy felnyitottam, tettek a dolguk, lecsuktam nem jott válasz, felnyitottam, megint válaszoltak. Ez mondjuk elgondolkodtato, vajon a videoban azért ment neki csukott tetővel is, mert nem easy com ja volt, vagy mert még az előző verzioban ugy is mukodott a dolog, mert, ha jol látom, az még 1,2 es kiadású.
Hecker007
Javításhoz le kell állítani. Újratöltéshez, újrafegyverezéshez nem kell. Viszont van olyan küldi ahol csak kijelölt zónákban lehet ezeket elvégezni. Jah és régebben volt olyan hogy a kabintetőt is fel kell nyitni a javításhoz, de ez nem tudom hogy így van-e még.

Mintha a hajtóművet le kéne állítani hozzá, ha jól emlékszem.
Ezt nem ertem, ha segit valaki megkoszonom, kuldetes kozben megserultem, vissza repultem kobuletire, hiaba allok a crew melle, pofazok neki barmit, a fuluk botjat sem mozgatjak. Easy radio van beallitva, katonai sajat oldali repter, miert nem tudok javittatni tankolni es fegyverkezni?
Annyit még az F-5E témához, hogy a DCSben az USA/Török AI F-5Eken most is 4 sidewinder a default fegyverzet.
Papa01
Rendben! 😊

Szerk: egy privit küldtem, képpel! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.02.20. 08:50:53

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ha valami hibat, pontatlansagot, vagy helytelen informaciot velsz felfedezni, batran jelezd, h helyre tegyem.
Papa01
Megnéztem (a Maverick-es), és működik! 😊 Megvan a mai időtöltésem, köszi még egyszer a fáradozásaidat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Koszonom szepen, ma megfogom nezni. 😊