Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként váltó kérdése... vezettem olyan emeletes buszt aminek bowdenes volt a váltója, az ha megszorult, szó szerint fel kellett állni az ülésből, hogy a legszélén lévő fokozatokat kapcsolni lehessen, de vezettem olyat is, aminél már pneumatikus szelep segített rá a váltásra, annál meg kisujjal lehetett váltani... 😊
www.smart-bus.hu
Na majd átbeszéljük ezt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Látom a videón a faszi tök könnyen lökködi, de ez nem illúzió romboló? Azért egy váltá nem ilyen. Nem? De.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Próbálok szerezni egy x52 gázkart, szerintem az megfelelő lenne.
A "tekertyű" egy fontos elem lenne 😊
Megfelelő díjazás ellenében meg tudnád csinálni? Csak mert én tök győzike vagyok az ilyesmihez.
www.smart-bus.hu
Mi kell hozzá, hogy csinálj egy hasonló szerkezetet? nagyon érdekelne engem is egy ilyen cucc.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A DCS suport válaszolt és jót mondott: a Saitek Cyborg 3D Rumble Force Feedback joyt kellett letiltani, és indult a játék.
Gigabyte Ga-Z97P-D3, Intel Core i5-4460 CPU @ 3,20GHz, 8,0GB RAM NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.21. 20:01:40
Én csak azt nem értem itt is, csak ugy mint a legtöbb programnál, hogy mit tehetnek a cseh, slovák és lengyel térségben, hogy oda mindig eljut minden ujdonság és általában még a legkisebb érdeklődésre számontartott progik is honositva saját nyelvükön jelennek meg.
Nálunk meg szinte még a windowsért is ugy kell könyörögni.
ON:Biztos a kamera az elején dobta meg az árat 😛
Ennyit arról, hogy mindenkihez el akarják, juttatni a VR technológiát, mert nem ez lesz a fő bevételi forrás.
Előre félek, hogy akkor mennyit kell majd fizetni a játékokért vagy csak egy reklámért.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.02.21. 18:53:32
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Az első két tréninggel már többet tanultam a gépről, mint egészen idáig. 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Ka-50
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2016.02.21. 10:53:21
A gépem Gigabyte Z97P-D3, i5-4460, Geoforce GTX 750Ti, Win 10.
Indítást követően felvillan a dcs world és ennyi. Újra raktam ugyanaz. Mi lehet a gond?
Egy frissítést ma reggel letöltött indításkor, de ez után is csak felvillan és más semmi nem történik. A feladatkezelőben a folyamatok között is csak egy pillanatra jelenik a DCS felirat.
Il-2 BoS, CoD MW3 tökéletesen működik.
Gigabyte Ga-Z97P-D3, Intel Core i5-4460 CPU @ 3,20GHz, 8,0GB RAM NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
amennyibe egy alap gamepad kerül, annyiból tudsz venni egy alap joystickot is.
GOOBY, pls
De ha már felvetődött kíváncsi lennék, hogy mik és hogyan vannak felkonfigolva a gamepadra. El nem tudom képzelni hogy lehet azzal mondjuk az A-10C vagy a MiG-21-et repülni.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Van-e esetleg valaki, aki gamepaddal tolja? Főleg Xbox 360 gamepad-os beállítások, tudnivalók, meg miegymások érdekelnének. (Neten láttam videót, hogy van, aki paddal tolja. Egyelőre mielőtt elkezdeném komolyabban az ipart űzni (és a FIFA miatt sem dobhatom ki megint a kukába a gamepadomat <#idiota>#idiota>), offline így el-elbohóckodnék a programmal, na meg persze tanulgatnám is.)
Szerk: egy privit küldtem, képpel! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.02.20. 08:50:53
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb