Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
MBW126 #22563 Én egy 55"-os, 6000-es sorozatú UHD Samsung tévét használok monitornak, egy éve 235-ért vettem a lokális Auchanban (bemutató darab volt, ezért kedvezményezték le az árát 299-ről, de legalább az újtermék-szagot is kiszellőzte rég, és a gyors pixel haláltól sem kellett tartsak). A forgathatóság és a stabil rögzítés prioritás volt, ezért erre került:
https://en.newstar.eu/newstar-av-mounts/desk-mounts/newstar-flat-screen-desk-mount-40/
Ez önmagában bruttó ötven, de a leírással ellentétben szerintem a 75"-os kijelző is felrakható rá, lényegében egy életre szóló beruházás, precíz, porfestett, vasból lévő, vastag ceruzával tervezett, harckocsi alkatrész szerűen igen masszív, de szép darab.
A tévének szánt kijelző monitoroknál tükrözőbb felülete lehet esetenként zavaró, és 235-ért sem a kijelző technika csúcsát adják sem színhűségben, sem más tekintetben, de összességében az egy méterről nézett 55"-os kijelző képmérete és látószöge sokmindenért kárpótol. Nem mondom, hogy nem lenne jobb méginkább kitölteni a látómezőt, főleg vízszintesen, de orsónál a karakteres beszédülés érzet így is beüt.
Munkánál pedig, nos, 4 db 27"-os FullHD monitor, elképzelheti mindenki. Excel alapértelmezett nagyításában 5500 db cellát látok, panaszkodnak is a kollegák mert széles táblázatokat küldök nekik.:)
Oculus helyett döntöttem emellett, ezt nem bántam meg, tartok tőle, hogy a mai VR sisakokat viszont megbántam volna. Többek között itt is utánaolvastam a tapasztalatoknak, és úgy láttam, bár a VR nyújtotta jelenlét érzet már ma is minőségi ugrást jelent, a kompromisszum mentes élményhez mind teljesítmény, mind technológiai oldalon még érnie kell a területnek.