36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Hát srácok... ez a Helios egész fasza cucc :D Persze a különböző virtuális szarságoké a jövő. De ez is egészen új élményeket nyújt. Imádom... Főleg ha majd meglesz a tapogatós monyitor :D
  • feca1229
    Szia!
    A fülke tetején a vezérlő panel az nem az atombombát kezeli? Már hónapokkal ezelőt repültem a Miggel, ha tévedek akkor elnézést kérek.
  • majonur
    sziasztok! nem tudja valaki hogy a Mig 21 gepen, ha felpakolom a UPK 23 Gun Pod ot, miert nem jelenik meg a vezerlo panel a fulke tetejen?
  • Solt
    Urak,

Aki bírja a Wargame szériát, jön tőlük 2.VH-s játék: Steel Division: Normandy 44
  • gantus68
    Volt egy kosza hir arrol, hogy jelenleg nem tudjak megoldani a map-ok vedelmet, ezert nincs meg egy build alatt caucasus es nevada. Normandiaval nagyobb gondok lehetnek.
  • sakkay
    Hááááát
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.03.03. 17:48:32
  • VO101Tom
    És az mitől is more appropriate, hogy csak utána fognak mutogatni videót, meg lenne live Q&A hogy az előrendelés elindult?
  • sakkay
    Mekkora duma:
    "
    DCS: Normandy 1944 Map Live Stream
    We have decided it would be best to delay the live stream a bit to come very shortly after the start of the Normandy map pre-purchase and the release of the amazing trailer video that “Glowing Amraam” is working on. We feel the live stream and Q&A will be much more appropriate and useful after the pre-purchase beings.

Apologies for the delay."
    Ede nem hazuttolja meg magát
  • beci43
  • Solt
    :DD
  • LeonSilver
    Tuti, mert voltak annyira köcsögök, hogy posztoltak is képet róla :D
  • Solt
    Meg az a helikopteres cucc is... :D Remélem legalább jót nyaraltak az előre beszedett lóvéból! :D
  • LeonSilver
    Hát hogyne láttuk volna faterkám? :) De tudod, képeket még a FighterOp (vagy mi is volt) is tudott prezentálni :D :D
  • Solt
    Persze, de kezdetnek ez is valami, plusz van cikkben több infó, azért linkeltem.... azt hittem nem láttátok, annyira gyászos volt a hangulat! :))
  • PhantomAss
    Ezt már olvastam, kb egy hónapja bejelentették hogy lesz AI B 17.
    Kezdetnek okés, de hosszabb távon szerintem nem csak ai bomberek kellenének.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.03.02. 08:14:52
  • VO101Tom
    Ez nem vezethető gép lesz, csak AI.
  • gsg16
    nem lesz nehéz majd egy embernek kezelni a B-17-est?
  • wolfhgb
    Na tessék! :) Nem mindig szörözik ede, ugye? :)
  • beci43
    Elég volt csak átmásolni,az ikonnál meg átírni a betűjelet.Mindenkinek danke!
  • Solt
    DCS: Normandia és B-17
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.03.01. 20:59:57
  • LeonSilver
    Alapvetően simán lehet másolni. Én sem szoktam újrarakni, ha véletlenül win reinstall van.
    Viszont az aktiválást sehogy sem lehet megúszni. De ahogy Tom is mondja, nem gáz ha elfogy a kulcs, mert simán adnak másikat!
    Én már kértem párszor ;)
  • gantus68
    Elvileg csak az inditoikont kell atiranyitani es mukodik, masold at es probald ki, a tobbi a registry-ben van es a kezdokonyvtarbol kiindulva keresi a fajlokat az alkonyvtarakban, mondom elvileg
  • wolfhgb
    megproszáltad egyebként amit írtam, nem müködött? Mert egy vinyocsere azért még nem ok egy új aktiválásra szerintem, hisz a rendszer és hardvare környezet nem változott, ennyi erővel videokártya cserénél is lehetne újra aktiválni.
  • VO101Tom
    Nem tudom, deaktiválást még nem csináltam, én simán újraaktiválom a modulokat telepítés után, ha kifogysz az aktiválásokból, akkor havonta egyszer utána is engedi, plusz vevőszolgálatnak írsz mailt, azok meg visszaállítják alapra. Az egész azért van, hogy ne lehessen torrentre tenni a modulokat, meg nehezebb legyen feltörni (nem is tudom, hogy egyáltalán van-e tört DCS), ez nem az átlag júzer szívatására van. Ha már nagyon fogy az aktiválás (van hátra egy vagy kettő pl.), írsz a supportnak, és elrendezik.
  • beci43
    Phuh,akkor ez nem jön össze.Olvastam,hogy lehet deaktiválni a modulokat,de nem tudom hogy azzal nem vész-e el egy aktiválásom.Még nem csináltam,tudtok róla mondani valamit?
  • VO101Tom
    Szia. Szerintem sehogy. Pont ez az aktiválás lényege, hogy ne lehessen ide-oda másolgatni számolatlanul.

Szerk: Ha a winyó betűjel és elérési út változatlan marad, akkor úgy működhet...
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.03.01. 19:55:11
  • beci43
    Nem rendszer partíción van.Csak ssd-ről ssd-re másolnám,kipróbálom,hogy úgy működik-e,mármint reg beállítások buzerálása nélkül.
  • wolfhgb
    Szerintem csak win v alaplap cserenél kell, probáltad ugyan olyan betüjel mellett már rárakni és indítani? persze, ha eddig nem a rendszerparticion volt, mert akkor win nélkül nehéz, de van mód teljes vinyo kopira is, működő rendszert átrakva.
  • Solt
    Akkor passz, azzal nem vagyok képben! :))
  • beci43
    Szia Solt!Nem,DCS shopról való.Csak új SSD-re tenném át,nem akarok elcseszni egy aktiválást feleslegesen.
  • Solt
    Szia,

Steam-n?
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.03.01. 19:17:20
  • beci43
    Sziasztok!
    Abban kérném a segítségeteket,hogy a DCS-t hogy lehet áttelepíteni egyik meghajtóról a másikra anélkül,hogy újratelepíteném.
  • gantus68
    Fórumon olvastam régebben, hogy a 2.5 kiadásával fog megnyílni a lehetőség további map-ok integrálására, azt meg tavaly év végére ígérték, úgyhogy bármi jöhet. Én azt várom, mert az fps-em a játszhatósági határon billeg.
  • PhantomAss
    Igazad van, a bombázók nagyon hiányoznak. Jó lenne pl. egy amcsi B 25, és a németek oldaláról Ju 88 vagy vmi hasonló.
    Ez a pár vadászgép csak a dogolásra jó, az meg hosszabb távon nem köti le az embert.
    Ennyi idő alatt amit ők eltökölnek már 3 másik repszimet össze lehetett volna dobni.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.02.28. 08:12:55
  • LeonSilver
    Ahhoz, hogy sok játékost vonzzon a DCS WWII-es világa kellene néhány dolog (persze csak szerintem), nem a map az egyetlen.
    Mert mi van most? Egy Spit, egy FW, egy Messer és egy Mustáng, oszt jó napot. Ez pedig kurva kevés.
    Kellenének bombázók (nem AI!!), vadászok, amik időben és térben kábé együtt voltak. De így... A CloD sokkal jobb lesz, ha beindulnak Tomék és elkezdenek kijönni a tartalmak.
  • PhantomAss
    A Normandia térkép szerintem egy hónapon belül megjelenik. Hegesztik ezerrel, minden héten van valami hír róla.
    Tudom tudom, a ruszkiknak azt sem lehet elhinni amit kérdeznek, de 1q 2017-re ígérték és tényleg nagyon ráálltak.
    Ha nem is egy hónap de biztosra veszem hogy idén kijön.
    Persze egy térkép nem váltja meg a világot, a régi il2-höz képest (cagy CloD) ez még mindig édeskevés.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.02.28. 07:38:55
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    Gondolom a Viggen Hormuz nélkül is szépen fogy, és F-18-assal sem lesznek eladási gondjaik, ha végre megjelenik. A ww2 vonalnál viszont egyértelműen eladások ellen van, ha minden amit fel tudnak mutatni az négy vadászgép, amikkel a Szocsii panelek közt kell Shilkákra vadászni. Egyszerűen nincs hozzá elég tartalom, hogy valaki heti több alkalommal rendszeresen repkedjen rajta. Ez tisztán lejön a nagyobb külföldi repülőszázadok fórumozásából is. Még azok is akik besokalltak CloD-ból, és elmentek DCS-ezni, pár hét után már a rinya megy a fórumon.

Hogy feleslegesek lennének a ww2 gépek? Azzal együtt, hogy nekem mindegyik ww2 modul megvan, és inkább össze sem számolom mennyi dollárom áll abban úgy, hogy Normandiáig én sem tudom igazán használni, szerintem is hosszú távon a DCS WW2 vonal ki fog fújni pont a hiányos tartalom miatt. De ED beszedett rá egy valag pénzt azzal az ígérettel, hogy lesz hozzá térkép és normális légi - földi egységek. Szerintem az korrekt dolog, ha be is tartják amit ígértek. Aztán, hogy 5 év múlva is élni fog-e, az majd 5 év múlva kiderül.
  • bgabor911
    A Hormuzi szoros térképről még mindig semmi hír? Csak mert kib@szottul gáznak találom, hogy van egy rakat második világháborús gép a DCS-ben, aminek az égvilágon semmi keresnivalója nem lenne a játékban, de játéktérnek még mindig Faszomisztán keleti partvonala van, amit a Flaming Cliffs hozott be még 2005-ben.

Tényleg nem érzik muszkáék hogy sose lesz ebből rendes szimulátor, amíg nem kap egy szélesebb érdeklődésre számot tartó térképet? Abházia meg grúzia vazze, meg örményország? Ezeket a helyeket ember fia nem tartja számon!
  • LeonSilver
    Ó, igazán nincs mit! Tényleg fasza kis cucc..