Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • PhantomAss
    Teszteltem én sokat a manuál pp-t, de nem láttam értelmét szórakozni vele. Volt hogy azzal szálltam le de semmi különbséget nem láttam. Volt hogy felszállásnál is hagytam de megint csak nem vettem észre semmi különbséget.
    Értem a működését, mert sokat írtunk már róla anno az il2 fórumban is, tudom hogy mire való, csak a játékban feleslegesnek éreztem.
    Nekem tökéletesen megfelel az automata üzemmód, szóval amíg nem modellezik le úgy ahogy te is írtad, addig nem szórakozom vele.
    Én ahogy beindult a motor automatára rakom azt el is feledkezem róla.
    Jó lenne ha lemodelleznék az eredeti működését, de ezt nem fogják megcsinálni.
    A Mustang-nál jól megcsinálták, ha nagyobb szívótér nyomást adsz mint amit az adott rpm-hez a motor elbír akkor hamar megsütöd. Általában én leveszem a fordulatszámot 2700 körülre és figyelem hogy ne toljam rá az egészet, akkor bármit kibír. És még így is van elég ereje. Persze ha kell akkor ráadom a vészteljesítményt is de azzal nagyon kell vigyázni.

@sakkay:

lehet hogy nem tudsz jobbra fordulni a kifutón, de igazából sosem volt még szükségem erre. Nem tudok olyan helyzetet mondani ahol hátrány lett volna hogy állandóan lockolva van a farokfutó és automata pp-t használok.
    Én mindig lockolva gurulok és soha semmi probléma nem volt még egyik reptéren sem, mindenhová be tudok kanyarodni és helyben meg is fordul a gép ha kell egy kicsit nagyobb gázadásra. Szóval lehet hogy van különbség a manuál és az automata pp között de ez számomra csak elméleti kérdés :)
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.29. 11:58:33