Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Colos1357 #21806 Ez nagyon OFF lesz.
Szokták ajánlgatni tervezésre a több százezer illetve millió forintos Quadro meg mif@szom kártyákat. Ez sok esetben parasztvakítás, mert csak akkor van rá szükség, ha 1. szimulációs programot használsz, amely kihasználja az általános számítási kapacitást, 2. több 1000 alkatrészből álló dolgokat készítesz, pl. komplett autók, bár ekkor is csak RAM kell, az meg az újabb GTX -ekben már van rendesen. Szokták kötni az ebet a karóhoz, nálunk is volt anno pár emberke bemutatni a szoftverjét (SolidEdge, Catia, UG, Creo), és mindegyik a Quadro -t ajánlotta.
Én mindegyiktől megkérdeztem, hogy legyen szíves magyarázza már el, hogy egy maximum 100 alkatrészből álló terméknél milyen előnyt jelent nekem a 800'000 forintos Quadro kártya egy 80'000 forintos GTX gamer kártyával szemben, mikor ugyanaz a GPU van bennük, és csak annyi a különbség, hogy a GTX -ben le van felezve az általános számítási kapacitás?
A válaszok:
- hát őőőő..
- izé...
- aaaa...
Szinte mindegyik megjegyezte az első hebegés-habogás után, hogy más különbség is van. Megkérdeztem, hogy például? Erre megint a fenti válaszok jöttek. Volt egy félig értelmes válasz is: "Rá van optimalizálva a szoftverre..." Mondom ez akkor jó, ha 2000 alkatrészből készítem el az összeállítást, de nekünk max 100 alkatrészünk van.
Az egyik a végén beismerte, hogy igazam van, de nekik minden esetben azt kell mondani, hogy csak a Quadro....
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.12.11. 09:56:42