Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várom a jelentkezőket.
Az okozza a problémát. Ha Popup blocker nélkül szeded le akkor minden okés lesz és biztosan a jó küldetést szedsz le. Esetleg erre használj más böngészőt.
A V4 javított verziója most került fel, azt szedd le.
Nem a DCS és nem is a küldi volt a ludas, hanem a Chrome... hibásan töltötte le a küldit vagy nem tudom mit csinált vele... leszedtem Edge-ből igaz az átrakta a .miz-t .zip-re, de egy vissza írás után simán működik a küldi...
Elég érdekes probléma. Tegnap teszteltük és minden ment rendesen. Betöltött gond nélkül.
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Próbáltam elindítani a küldit se singleben se multiban nem akar betölteni. Singleben el tovább se lép a menüből a játék, multiban meg fekete képet ad és nem történik semmi. Mi lehet a probléma?
A TotalWar3.2 simán megy. 1.5-ös DCS:W-m van.
DCS Ka-50 hivatalos fórum
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Egyenlőre csak én tesztelem multiban a gépemen.
Ahogy ígértem íme a küldetésem tesztverziója: Georgian Conflict V4
Egyenlőre még csak Orosz oldalról játszható, de dolgozok a kék oldalon is folyamatosan.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Isten nem bottal, hanem VMware.
www.smart-bus.hu
Ka-50
www.pumaszallas.hu
Ezt minek írták?
"In addition to the Spitfire, we also realize that a World War II combat theatre is more than just the planes, it is also the combat theatre. In parallel with the aircraft, we are also hard at work on the Normandy map as well as many period ground units like tanks and other vehicles. We are committed to creating the most authentic recreation of World War II air combat ever done."
www.pumaszallas.hu
2. Szerintem még idén.
Másik kérdés, hogy mikor jön végre ki a nem-béta 1.5?
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.28. 11:33:37
Nem a steam-es verzió.
Azt nem tudtam, hogy a modulok béta verziói is fizetősek.
Most csak a DCW 1.2.X. van fent. (Mint már írtam egy másik partíción nem a C-n) Működik rendesen.
Addig szeretnék eljutni, hogy a BS 2-őt DCS Word-el szeretném használni.
Felraktam a DCW: 1.2.16.x.-et és elindítottam.
Felraktam a BS 1-et (nem kellett regisztrálni) elindult. Lehet ez volt a baj?
Megnéztem a reg. kulcsokat és az Eagle Dynamics mappában benne volt a BS 1, BS 2, és a DCSW kulcsai is.
Talán ki kellene törölni a kulcsokat és újra regisztrálni?
Hogyan tovább?
A Mi-8-as modul nem ingyenes a béta DCS World környezetben sem, ebből a szempontból irreleváns, hogy van/volt-e DCS Black Shark 1-esed vagy kettesed.
Ha megvetted a Mi-8 modult, te döntöd el, hogy a DCSWorld 1.2.x-el, vagy az 1.5.x bétával használod. A DCSW 1.5.x béta környezetet/keretprogramot külön le kell tölteni és telepíteni (gondolom nem Steamen próbálod, mert ezt nem írtad külön)
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.11.28. 03:14:22
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ha meg megemelik akkor meg enyni erővel már egy autentikus joystikot is csomagolhatnának melléjuk,
Nem is tudom ezt miért nem játszották meg , hogy kiadnak egy normális alapot és a modulook mellé meg egy markolatot lehetne venni amit mint a Cougarnál ráteker az ember az alapra és kész
Ha ez igy lenne a későbbiekbe akkor jogdijat kérek érte, mert én találtam ki 😛
Nem is várom a 2.0-át. Drágulnak a modulok, ha jó értem?
screenshots
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.11.27. 20:15:22
970-t én nem vennék elvből, de ezt már kifejtettem itt, most nem ragoznám! 😊
VGA-k tarén jó az MSI, általában a Gamer verziókat szokták javasolni, azok viszont gyakran túlárazottak, ha jól látom iPon-n olcsóbban kapsz Giga G1-t, (110K) sőt EVGA SC-t (112K) is, én biztos inkább utóbbi kettő közül választanék.
Az ASUS termékekről kifejezetten lebeszélnélek, mostanában sok gond van velük, ráadásul indokolatlanul drágák. Nekem pár hónap alatt tönkre ment egy nem olcsó alaplap, plusz egy 290X is szar volt. Bent voltam egy bolt szerviz részlegén, 10 visszavitt termékből (alaplap, vga) 9 ASUS volt. Régen nagyon szerettem őket már csak a magyar support miatt is, de most 1-2 évig hanyagolom a termékeiket, hátha észhez kapnak.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.27. 19:58:10
www.smart-bus.hu
Az miért jó, ha ugyanattól a gyártótól van az alaplap és a kártya is?
Elvileg lehet benne logika, rákeresve neten mégis azt találom, hogy ennek semmi különösebb jelentősége nincs.
Nálam is buzizik ez a szar.
A BS2-őt aktiválnám be és ezt kapom:
The system requires the correct Serial Number of the application to perform this operation. The Serial Number entered is wrong or mistyped. Enter a valid Serial Number and try again.
Valaki tudna segíteni?
Köszönöm! 😊
ui:
Lassan eljutok oda, hogy SOHA, SEMMILYEN játékot nem fogok vásárolni.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Elsősorban a Mi-8-at (beta) szerettem volna kipróbálni.
Nekem a DCS Word nem a C: program files-ban van, hanem egy másik partíción.
Ennek a modulnak a telepítőjét elindítom, és a DCS Word mappába jelöljem ki a telepítés helyét?
Szombat délutánra ki fogok tudni adni egy Public Test Versiont a küldetésemből (Georgian Conflict).
Ha van rá igény akkor szervezhetnénk valami repülést rá.
Várom a válaszokat és ötleteket.
Üdv.
SnowFox
Az nem lehet gond, hogy BS 1 upgrade-t vásároltál? Ha jól tudom, akkor az BS1-et is fel kell telepítened.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Próbáld innen http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/modules/dcs_black_shark_2/ leszedni és úgy felinstallálni.
letöltöd és simán csak install semmi module managger.
Ez többnyire menni szokott.
Üdv.
SnowFox
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.11.27. 15:31:21
Kérek segítséget az alábbi problémámra!
Régebben hajtottam a Black Shark 2-őt.
Elkapott újra a honvágy és telepítettem a DCS WORD-öt.
Működik is rendesen, csak a MODULE MANAGER-rel nem tudom hozzáadni a modult.
Modul letöltése után nem ugrik fel az install gomb.
DCS ver. 1.2.16
Szóval csak annyi hogy igazad van, ezért is írtam neki h vegyen inkább egy Giga kártyát a Giga laphoz (vagy MSI lap+kártya kombót)
GOOBY, pls
Ugye ugye? két hétig turtam a netet ,hogy valahogy működésre bírjam mert a lap+proci csere nem volt betervezve.
Tele a net vacakoló MSI termékekkel,elég csak felnézni a hivatalos forumokra...
Ha mindenáron MSI-t akarsz akkor legyen a lap is meg a kártya is az!
A Béna.
Egyébként az tény hogy az MSI alaplapokról sok rosszat mondanak, a support miatt is.
@Rue East,
szerintem jó az a konfig. Bár a videokártya félpasszív, alapból állnak a ventilátorok rajta, csak akkor indulnak be ha terhelve vannak. Van akinek ez nem működik, nem indulnak el a ventik, és olvastam már olyanról hogy túlmelegedett emiatt a kártya és kikapcsolt. Elméletileg ezt már orvosolta a gyártó, de ha biztosra akarsz menni akkor esetleg gondolkozz el egy Gigabyte G1 gaming vagy OC 970-es kártyán, ha befér a házadba.
(egyébként nekem is 970-em van, Asus Black)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.11.26. 08:36:41
GOOBY, pls
Én most buktam nem kevés pénzt az MSI support miatt.
MSI Z77 lapom volt I7 2600k val.
Vettem egy Gigabyte GTX980 at és amivel mintegy 3 hétig szórakoztam de nem lehetett müködésre bírni.
A lap tudja a pcie3 at a specifikáció szerint csak épp nem müködik.
Próbáltam ASUS, ABiT Asrock Gigabyte lapokkal mindegyikkel ment elsőre kivéve az MSI-t
Tele a net az ehhez hasonló kompatibilitási problémákkal, az MSI reakciója meg annyi,hogy vegyél új lapot mert ez ilyen.
A végén vennem kellett új lapot (meg procit), természetesen nem MSI-t.
A lényeg: mielőtt megveszed a gépet bizonyosodj meg rólla,hogy kompatibilisek egymással a cuccok.
A Béna.