36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Sok ikonikus gép van még, amik nincsenek DCS-ben. Talán majd az F-14-es után, a szárnya ugyanaz :D
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.11.29. 14:52:11
  • LeonSilver
    Az szép. Meg is értem, hogy a név maga eléggé mézesmadzag.
    De.. szerintem sokan adnának több pénzt egy fasza Intru modulért. Vagy hát legalább is én szívesen kicsengetnék érte 80-100$ is. Persze csak ha tényleg jó a modul. Mert azért ez tényleg egy ikonikus repülő.
  • VO101Tom
    Northop Grumman nem adja ingyen a repülőgépeik licencét, már a második világháborús gépekért is fizetni kell, ha játékban akarod azokat felhasználni. Anno amikor az Il-2 Pacific Fighters borítójára az Ubisoft az Avengert tette fel, az hatszázezer dollárba fájt Olegnek...
  • LeonSilver
    A tv-ben most megy éppen az Intruderek támadása. valahányszor látom, mindig felvetődik bennem, hogy mi a faszért nem csinálja meg már valaki DCS alá az Intrut??? Szerintem kurva nagyot lehetne kaszálni vele. Szinte nincs DCS-t használó, aki ne venné meg, akkor ikon az a gép. nem?
  • LeonSilver
    Én kipróbáltam és ugyan vannak betegségei (javaslom meghallgatni a helikopter hangját...), de valami elképesztően fasza.
    Tudom, hogy az FSX már 10 éves szoftver, de akkor is köröket ver rá! Mármint az X-plane az FSX-re, ami azért nem nehéz :D

Na, asszem így jó :D
  • LeonSilver
    Nemnem, félreértetted. Illetve nem fejeztem be rendesen a mondatot :D Kurva jó!
  • PhantomAss
    Mármint úgy érted elképesztően rossz?
    Mert akkor nem töltöm le.
  • LeonSilver
    Én kipróbáltam és ugyan vannak betegségei (javaslom meghallgatni a helikopter hangját...), de valami elképesztő.
    Tudom, hogy az FSX már 10 éves szoftver, de akkor is köröket ver rá!

Nincs koncepció. Max EDétől lehet elvárni, de egy külsős cég miért is tartana be bármiféle, egyébként sem létező koncepciót?
    Erre van forrásuk - ezt csinálják, oszt' jó napot. Eszi, nem eszi nem kap mást.
  • PhantomAss
    Kis off
    ha vkit érdekel az X-plane 11 demója megjelent, ingyen kipróbálható:
    link
  • feca1229
    Nekem tetszik a Viggen! olyan mint egy nagy fenyőfa :-) Kissrác koromban megvolt makettben, még a matchbox adta ki a nyolcvanas évek elején -közepén.
    Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a Tornádó megjelenéséig Európa legfejletebb harcigépe volt. Amúgy számomra is érthetelen ez az egész... mintha egy kalapból húznák ki a repcsiket. Én az F-4 Phantomra várok, azért az F-14 Tomcat sem lesz semmi.
    Gondolom azért biztos van valami koncepció ami mentén haladnak, mert a Viggen is ugyanolyan furcsán fog kinézni a nevadai sivatag fölött mint a Messer vagy a Fóka. A Mig -23 az nekem is jólenne, ha nem tévedek Beczl nem úgy volt, hogy készíti, vagy miután a szerbek kipicsázták a Mig-21 ből abbahagyta? Tényleg lehet tudni Beczlről valamit.
  • PhantomAss
    Én évekkel ezelőtt olvastam már Asbóthról hasonlókat.
    Csodálkozom rajta hogy csak most kapták csak fel a témát.

A Mig 23 meg instant vétel lesz ha tényleg megjelenik!
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.29. 08:08:31
  • LeonSilver
    Az 59-es srácoknál találtam most reggel. Ez azért nem lenne rossz...
  • LeonSilver
    Sose' gondoltam volna - Asboth svindli
  • gantus68
    (pre)gripen

Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.11.28. 23:34:51
  • LeonSilver
    Lehet, hogy így van, én nem tudhatom csak feltételezem, hogy azért EDe csupa szívjóságból nem enged modulokat készíteni.
  • repvez
    csak még valamikor az özönviz elött valami olyanról is volt szó, hogy közkézre adják a fejlesztő eszközöket, hogy szabadon lehessen modokat és repülöket beletenni.
    Ugye emlékszünk még a lockonban mikor egy létező gép dolgait egy nem létező gép modeljére tettek , és akkor ugy tunt, hogy az ede segit ezekknek az embereknek, hogy egyszerübben meg tudják ezeket a modokat csinálni és ezzel felpörgetni a játékot is, ehelyett láttuk mi lett még kevesebb lehetőség a modolásra és vissza is esett a játékos állomány
  • LeonSilver
    Hát, baromság szerintem is. De ha elfogulatlanul nézzük, akkor azért azt kell mondani, hogy miért ne?
    Nem tudom de gondolom a DCS-hez van valami fejlesztő cucc, amit sok pénzekért kell megvenni, vagy valami...
    Szóval ha valaki befizet EDének arra, hogy mudult készítsen, akkor ede kábé leszarja, hogy az Viggen vagy repülőszőnyeg.
    Max majd senki vagy nagyon kevesen veszik meg, de azon a kevesen is nyer az EDe. Szóval.... érted.
  • sakkay
    Faxom a hülyeségbe már megint...miért nem valami kínai egyedi fejlesztés. Bár lenne valami koncepció már végre. Mondjuk ezért jó a ww2.
  • sakkay
    Hm. Köszi
  • repvez
    Viggen? most nem azért , nincs semmi bajom a viggennel, de tényleg egy olyan gép kell amit csak egy semleges ország rendszeresitett, semmilyen konfliktushoz nem közhető?
  • StevN430
    Üdv, ha érdekel valakit, ma este 8-tól Viggen bejelentésnek kellene lennie egy livestream keretén belül. link
  • Solt
    Tudtommal 2017 január, és a 7700K-ra mondanak cirka 350 USD-t, ami nagyjából megfelel a mostani 6700K áraknak, ergo anyagi szempontból nem indokolt a kivárás. 1151-s foglaltba jön, nyilván lesz új chipset, de a rev.2-re várást sem érzem indokoltnak... Nekem például egy rev.1-s Z97-s Giga Gaming 7-s lapom van, és tökéletesen teszi a dolgát pár BIOS frissítés után. Nem mai csirke, de a mai napig nem is adott ki a Giga újabb verziót belőle, mert elsőre is jól sikerült! :)
  • MBW126
    Mikorra várható az új Intel CPU család? Feltételezem, fél-háromnegyed éven belül nem biztos, hogy érdemes lesz bele beszállni, részint az ár miatt, részint a hozzá való alaplapokból is megvárnám a rev.2 sorozatot..
    Utoljára szerkesztette: MBW126, 2016.11.28. 10:23:15
  • beci43
    *SgtChrisnek küldtem.
  • beci43
    Ezt letöltöd és bármilyen modkészítővel bemásolod a játék könyvtárába.Nem Win,nem is videókártya hiba.A grafikus kártyák driverei már nem támogatják alapból a játékot.Modmant ne használj,már nem működik.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2016.11.28. 07:11:22
  • GaBika6
    Egy kis repülésem... Remélem nézhető!

• LeonSilver
    Nem hinném, valami más lesz a bibi. Az a baj, hogy már az idejét sem tudom, hogy mikor használtam a BS1-et.
    Nem lehet, hogy a w10 nem tetszik neki?
  • SgtChris
    Azon volt, most kézzel átkapcsoltam med-re és vissza is, de semmi... ugyanez a látvány...lehet bele kell kotorni a graphics.cfg-be?
  • LeonSilver
    Van egy olyan, hogy Visible range - ha jól emlékszem. Ezt vedd fel fullra.
  • SgtChris
    DCS

Ez a kép fogad...full részletességen, mintha egy Comodore 64 lenne... :-) A DCS World, a Clod, a BoS, az Arma3 ....az tökéletesen fut.
    Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2016.11.27. 19:12:43
  • SgtChris
    Bassus, dobtam bele egy Drive linket...de nem ment át... Próbálkozom tovább
  • LeonSilver
    Mi a probléma?
  • SgtChris

Üdv! Pár hete frissen telepített WIN 10 Pro x64-re, friss standalone DCS BS1...minden maximumon...egy RX 470 4GB VGA társaságában...mi lehet a gond? AMD driver a legfrissebb, fent van a DX is plusszba, .net is többféle...

Bállítva WIN7 kompatibilitási módba, detto ugyanez.
    Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2016.11.27. 19:09:05
  • Solt
    De van, csak jól kell keresni! :) LINK

Ez alapján azonos órajel esetén minimum FPS-t nézve egy i7 6700K hozna cirka 10% pluszt... na most egy 1070 mellett lehet, hogy kicsivel többet. Innentől neked kell tudnod, hogy megéri-e. :)

Az most hirtelen nincs meg, hogy az 1.5.2 az már DX11 alatt futott-e... ha nem, akkor tekintsd ezt tárgytalannak.

Egyébként játssz jó sokat és közben monitorozd az FPS-t, GPU kihasználtságot. Ha sokszor nagyon beesik 60 alá, akkor változtass a beállításokon... ha van egy beállítás amibe szerelmes vagy, de néha ezzel beesik 50-55-re az FPS és ez zavar TrackIr-l, akkor érdemes megfontolnod majd az új Intel szériát ami hamarosan jön.
  • sakkay
    Tehát pontosítom...van itt olyan, aki szerint érdemes lenne váltanom? És az mi lenne? Nézegetem a procikat, de sajnos olyan nincsen, hogy dcs teszt ezzel a procival vs. másik
    Meg persze, ha nem kell megint megvennem a videókarit.
  • GálTomi
    Sziasztok! Könyvajánló: Felhők között ébren álmodva Jó pár éve jelent meg. Nyugodt szívvel tudom ajánlani.
    Utoljára szerkesztette: GálTomi, 2016.11.27. 16:29:46
  • 2Pete
    Dehogy! Csak szarabbra érdemes....
  • sakkay
    Szerintetek érdemes egy i53570k procit lecserélni valami másra, ami ár érték arányban jobb és érezhetően erősebb is? Jelenlegi 4.3 van húzva.
  • Papa01 #21661
  • LeonSilver
    Majdnem olyan jó a manus, mint én :D :D