Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Feca. Nekem nem kell magyarázkodnod :) Nem ítéllek el amiatt, hogy ott vásároltál vagy ilyesmi, érted, nehogy félreértsd.
Arra már nem emlékszem látod, hogy utólag taglaltuk, hogy miért nem jó onnan vásárolni.
Én így elhiszem, hogy jóhiszeműen vásároltad, de EDét ez pont nem fogja érdekelni.
És még valami. Bár nem lepődnék meg azon ha kibannolná ezeket a kulcsokat, de engem az sem zavar ha maradnak.
Sajnos EDe nem a jófejégéről híres, mert ha jófejek lennének, akkor találnának valami megoldást.
Esetleg tényleg azt kellene megpróbálni, hogy visszafizettetni a pénzt ezzel a Kinguinnal.
Lehetne arra hivatkozni, hogy te jóhiszeműen vásároltál hisz' nem említik sehol, hogy ezek a kulcsok nem legálisak (nincs róla szó gondolom a Kinguin weboldalán vagy a vásárlási feltételeknél), most viszont a termék tulajdonosa EDe jelezte, hogy ezek illegális cuccok ezért kéred vissza a pénzed. Hátha...
Vagy meg kell várni, hogy EDe mit lép és ha banolják esetleg a kulcsokat, akkor visszaszerezni a zsetont.