36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #21619 Mondjuk ez engem is meglepett... Egyébként, ha nem látni fizikai sérülést a VGA-n, akkor el lehet sütni garanciában, bár így elsőre lehet, hogy kár volt bevallani a táp hibát. -
sakkay #21618 Nagyon bízok a srácban becsületes. Azt meg igazából nem gondoltam, hogy egy márkás táp a mai világban vidikarit nyír. Csak viccelődtem vele..aztán kinyírta -
Solt #21617 Bazzeg, odavitted a gépet ahol vetted? Melyik bolt ez? -
sakkay #21616 Benyaltam? Vagy tehetek valamit ha nem cserélik? Meddig agyalhatnak rajta? -
sakkay #21615 Most hívtak a szervízből. A táp hazavágta az 1070-et. Azt mondja megpróbálja cserélni, de nem biztos, hogy sikerül
-
#21614 Hát :) Nekem a Huey jobban tetszik ;) persze ízlések és pofonoki.
-
#21613 https://soundcloud.com/btd/soundtrack-for-spitfire-mkix-trailer -
Beni521 #21612 valóban, tegnap nem adta ki nekem a kereső, vagy lehet csak elfelejtettem rákeresni.. köszi a szólást! -
#21611 Beni: a tiéd mellett van egy másik is 10el olcsóbban. csak szólok. -
#21610 Köszi! Így gondoltam én is. Mármint azt, hogy nem sok köze van a szimulátorokhoz. -
beci43 #21609 Nekem megvan,jó a grafika,amúgy kalap kaki.Ne adj érte pènzt Papa! -
Beni521 #21608 Sziasztok, lett egy kis eladó TrackIR 5 -m Budapesten. Van egy kb 12 éves Saitek Cyborg Evo joystickom is, évek óta nem volt használva, ha esetleg érdekelne valakit írjon ajánlatot privát üzenetben :) -
#21607 Igen, reméljük! :) -
#21606 Talán itt azért nem a tanulót vették elő, hisz' ő csak tanuló. -
#21605 Persze, teljen igazad van. :) De sok esetben pont az lesz a "bűnbak" aki vétlen a dologban... -
#21604 Én nem tudok kipróbálható motyóról. -
#21603 Peti. Volt oktató a gépben. Az 59-es srácoknál vannak akik pilóták vagy azok voltak és van, aki oktatott is.
Egyöntetű a vélemény, hogy az oktató volt a balfasz! Káromkodik, szapulja a tanulót. Holott egy oktatónak nem az a dolga. Tudod te is!
" Én nem is engedtem volna leszállni ilyen bejövetel után az oktató helyében, átstart, iskolakör, újabb bejövetel.."
"Az oktató az oktató,idáig nem engedi el az eseményeket,...a tanulót meg oktatni kell,nem szitkozódni...ezt anno megtanultam Pápán"
"csak verbálisan szidta a srácot,...ez nem oktatás,..én egy szelet vajas kenyeret nem bíztam volna erre az "oktatóra",nem hogy egy kiképezendő vadászpilótát...Egy fiatal sráccal,aki tőlem várja a segítséget,nem beszélek így,a másik meg,hogy még csak nem is kellett volna semmit csinálnia azon kívül,hogy egyértelmű parancsot ad a tovább menetelre,a végén,..de addig még volt egy csomó idő,....oktatni kell,nem szapulni...még az elbaszásból is tanulhatott volna,...de nem így..."
-
gsg16 #21602 most néztem egy gamplay videót belőle,és ott kapcsolgattak a fülkében.nem lehet valahol ingyenesen kipróbálni?nincs demo kiadva? -
#21601 :) Én ezért is örültem ennek a kis cikknek... a növendék vajon repülhetett tovább? -
Fészbúkon az 59-es srácoknál jókat lehet vigyorogni, mert többen is értik, hogy a csaj (RITA) mit dumál. És ahogy előadják... :) Nagyon jó! -
#21599 Egy kis háttérinfó a vidihez! :) -
#21598 Ámberek. Nem vásárolta meg valaki sztímen a Combat Air Patrol 2-t? Csak mert Miltary Flight simulatorként reklámozzák és hát... ez azért szerintem nem teljesen fedi a valóságot :)
-
zoltang #21597 -
sakkay #21596 Bocs a nem-e miatt:))) -
sakkay #21595 Na hát az van srácok, hogy meghalt a táp. 500 chieftek. Csak vagy 6 éves. Holnapra érkezik az új aztán kiderül, hogy nem e vitt magával valamit. Vsz nem, de azért a msi 1070 miatt marhára nem vagyok nyugodt. -
#21594 EZ se rossz. Aki fészbúkozik az láthatta már. -
-
Solt #21592 Inkább többel... a tápok többsége olyan 50-70%-s terheltség között a leghatékonyabbak. A mai gépekhez érdemes olyan 650W körüli tápokat venni... normálisabb márkák esetén akár 7 év garanciát is adnak rá. Ilyen távlatban az a plusz pár ezer forint szerintem nem tétel. -
Ludowik #21591 Igen ez táphiba lesz az szokott így behalni, igen olyan 10-15% kal kell túlméretezni. Ezen sem szabad spórolni -
wolfhgb #21590 Osztom az elöttem hozzászoló véleményét, az ujraindulgatás táphibára utal többnyire, érdemes minőségi és kissé túlméretezett tápot beszerezni! -
Colos1357 #21589 A tapasztalataim alapján, az előjelek figyelembevételével ez 90% táp, 10% alaplap. Ha laikus vagy az elektromossághoz, akkor mérni felesleges, mert csak az üresjárati feszt tudod mérni, attól meg hogy azok jók, a táp még lehet rossz. Ha viszont értesz hozzá, és vannak eszközeid, akkor mérd meg, hogy névleges terhelésen mit művel, mennyire stabil a fesz, és egyáltalán elindul-e terhelés alatt.
Ha ez nem lehetséges, akkor szerezz másik tápot és próbáld ki azzal. -
#21588 Nem kell, hogy égett szaga legyen a tépnak, ha az 5V jó, attól a 12 voltos része lehet halott. De ez lehet alaplap hiba is. -
#21587 Ha semmi ötlet nullázd le az alaplapot és hátha úgy jó lesz... Elsőre ez jut eszembe.
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2016.11.22. 19:39:46 -
sakkay #21586 Ma akartam repülni egy nagyot. Hazaérek benyomom a gépet se kép se hang. A Mouse világít de magában a gépben se az alaplap se a videókari nem világít és persze nem is megy. Szagolgattam a tápot de nincs égett szaga. Szerintetek? Most hogy így agyalok néha bekapcsoláskor újraindult de mindig azthittem frissít. Ezek szerint lehet nem..
-
#21585 Egyre szarabb lesz ez az egész :D -
#21584 Hát függetlenül a fütöl, a távoli hegyek és a sok egyforma különálló felhőpamacs látványa nem nagyon realisztikus nekem , arra emlékeztet mint mikor az ovodások tanulnak rajzolni tájképeket. -
Solt #21583 Még fiatal fű... az még áll mint a cövek!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.21. 21:16:33 -
#21582 Láttam ma már, szép meg minden csak kicsit hülyén néz ki, hogy a füjj úgy áll a rotorszél alatt mit a cövek... -
#21581 -
sakkay #21580 A nevada térképhez van egy egész használható multis lehetőség-nevada war 2-azthiszem.. Valakinek helivel nincs kedve néha felnézni rá este fele akár hétköznap is? Hétköznap inkább öt és hét között..