Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

éSZLEL VALAKI OLYAT KAMOVNÁL, HOGY NÉHA NEM REAGÁL A FLAR DOBÁSRA A GOMB? Faxom.. Csak mostanában vettem észre, azt hittem a joy szarakodik. De a controlsban nincs ilyen ott rendesen észleli.. Ráadásul többször nem működik a fegyverrendszer harc közben, állandóan újra kell indítani míg egyszer csak jó lesz.. Van valakinél hasonló?

macleody
Ha az open betára gondolsz, akkor az updater.exe parancsikonján jobb egér, tulajdonságok, és írd be a célhoz, az updater.exe" után, hogy update openbeta.
Nagyon jól működik. Amikor kiléptem az ellen éppen elkezdte kiüríteni 2 légibázisát. Az ai gépek tankolnak, és ütközést sem láttam. Amikor az egyik páncélososzlopot 1 kivételével megsemmisítettem, mire visszatértem folytatta az útját és egy város előtt lőttem szét. Faxa. Ja, kamov. Missziók ,amikor kész volt, az is jött üzenetben.

hooah
SZiasztok
Mit kell akkor csináljak, ha nem indul az auto updater emg az updater exere is csak simén elindul a dcs és tudom, hogy fel kéne updatelni?

Szia Wittman.

Köszönöm a visszajelzést és örülök, hogy működik rendesen.
Szia SnowFox!

Letöltöttem újra a missiont, most már jó minden. Feladatok szépen jönnek, mindenki csinálja azt amit kell.

Köszi!

Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.11.15. 01:09:54
s1lkforrent
Azért nem halunk bele, annyi történt, hogy az egybe csomagot nem árazták le. Majd legközelebb azt is leárazzák. Talán. Egyszer. -10%-al.<#idiota>

Sokkal nagyobb bajnak érzem azonban, hogy a Nevada Test and Training Range Map, és így minden újabb térkép fizetős lesz. Anno vállalhatónak éreztem, hogy a gépeket külön-külön meg kell venni egy játék teljes áráért, ez amúgy erősen ízlés dolga, de a garnírung ingyenes mindenkinek, és korlátok nélkül lehet multiban is játszani. Na ha az 50 dolláros fizetős térkép nem korlát, akkor semmi.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

probáltam .. se gyári se kampány semmivel nem megy 😞 áhh idegroncs vk

macleody
Ha nem gyári mission, hanem maszek cucc, próbáld meg azt, hogy megnyitod editorban és csinálsz egy mentést.
faxa.. akkor lehet azért nem megy nekem.. "örülök"...

macleody
Most néztem, jött egy 422MB-os update. 1.5.1.47025.99
mi a franc történt?! tegnap ment még ma meg 10 -ből 10 -szer lefagy a missio inditásnál.. jött valami "frissítés" ? steames verzio

Szedd le újra Wittman. Nem tudom mi okozta az anomáliát ezek nem voltak beállítva a küldiben.

Teszteltem egy mentés után, engem leszedtek.

Üdv.
SnowFox
Na meg is volt az első DCS.exe leállt történet a szerveren, mert nagyon durván memória szivárgás van, fél óra futás után 6,4GB RAM-ot befoglalt a DCS a szerveren.

Nem tudom, de a MiG-29C-vel és Su-25T-vel repülve, unlimited fegyó van és nem lehet összetörni sem, csak ha katapultálsz. Az AI vadászok (F-16C) nem tudták leszedni sem a támadó helikoptereket, sem az ellenséges MiG-29C-ket sem, így Anapa repterét csúnyán szétszedték a helikopterek. Su-25T-vel Vikhr-el szedtem le a Mi-24-eseket.

Most újraindítottam a szervert.
SnowFox, teszteljük a missiont mi is a szerverünkön, akinek van kedve jöhet nyugodtan.

Sajnos az aktív pause még mindig nem működik...
Kamovhoz rendben érkeznek az üzik, igaz amit találtam páncélos oszlopot nem menetben volt, de lehet már harcban álltak. Faxa eddig amúgy!

nem semmi.....
VO101Tom
Amikor bejelentették, hogy nemsokára pénzdíjas 1v1 online légiharc bajokságot szerveznek erre a két típusra, az első gondolatom az volt, na ezek szerint ezek eladásai mennek a legszarabbul 😊

www.pumaszallas.hu

GaBika6
Azért itt is megmutatkozik, hogy mennyire kapzsi EDE!
Szenzációs vásár itt
Majd külön-külön a modulok olcsóbbak ha megnézitek. Csak gratulálni tudok ismét!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Köszi Snowfox!
Hétvégén rámegyünk!
Ha van kedved csatlakozni ugorj be majd!

A Béna.

Sajnos az egységszám egy konvojban sarkalatos pontja a dcs-nek. Itt a sok egység miatt "hisztizik"
nem keveset tököltem azzal,hogy olyan útszakaszt találjak,ami körül nem dombos a környezet,és nem kezdenek elmenni a szomszéd megye felé

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Üdv All.

A legfrissebb verzió. (open alpha.... :-) )

- F-15 elakadás a reptéren javítva (F-15 F16Block52re cserélve)
- Hibás küldetéskiosztás MI-8 hoz javítva
- Nem aktiválódó feladatok MI-8 esetén javítva

ORERATION DINAMO V5_1

Ez a változat csak DCS 1.5 verzióval működik!

Üdv.
SnowFox

Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.11.13. 21:29:11
Nem feltételezem, hogy hibáztál :-)

De leteszteltem. Valóban nem az útról indulnak, deeee

Gyönyörűen beállnak az útra és rendeződnek elég gyorsan. Nem kóvályognak nem akadnak el mennek szépen ahogy kell. Mind a két konvoj rendben van
átküldöm,bár nem én hibázok.amikor a küldetés szerkesztőben látom a harckocsi oszlopot,ott úgy mutatja,mintha az az úton állna,követve az út kanyarulatát.ehhez képest a valóságban nyíl egyenesen teszi le őket,az első fele az úton áll,aztán az út elkanyarodik,és a többi jármű már a réten dekkol.onnan meg aztán,ha van egy térd magasságú domb előtte,kurva nehezen indul el,az első tesztemnél,volt olyan,hogy az utolsó 10 jármű,elment egy kb 2km-es kitérő útra,hogy kikerülje a már említett térd magasságú dombot.aztán rakosgattam őket minden felé.ugyan ez volt a jelenség

Azt hiszem ebben a hozzászólásban benne van minden, ami hűen visszaadja az ED hozzáállását:
DCS 1.5 hibák
krisztian005
Vannak ED-éknek fura dolgai, de ezt már tényleg nem értem, nem azért jelenik meg a beta, hogy aki használja az megtalálja a hibákat és értesitse a fejlesztőt? Erre meg törlik a hozzászólást amiben valaki a hibákat jelzi a hibákat, érthetetlen.

molnibalage83
Dettó ezt a véleményt osztom. Egy sokat ígérő kezdés után megint csak a régi nóta szól...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

SnowFox!

Szerintem hanyagold a régebbi verziót, kár pocsékolni rá az időt. Pihenj egy kicsit, majd ha lesz épkézláb repülhető súlyos hibáktól mentes DCS 1.5, majd akkor folytatod a nagyszerű mission gyártásokat, folytatni a Grúz Incidenst is.

Meglehet így nyugodt karácsonyod lesz...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.11.13. 09:17:10
Üdv All.

Egyenlőre visszatértem szerkesztésre az 1.2.6-hoz. Továbbiakban a tesztelés is ezen a verzión fog történni.

A készülő küldetésemet is átírom erre a verzióra ami valljuk be őszintén nem lesz kis munka de ezen verzióban legalább tesztelhetőek a kivitelezett dolgok.

Megértéseteket előre is köszönöm.

Üdv.
SnowFox
repvez
DE az is elég érdekes, hogy eddig tulnyomo többségben zenére összevágott megkomponált videokat látni csak DCS-ból.
Viszont olyanról nagyon ritkán, hogy egy virtuális század vagy csak egy nagyobb társaság egy kicsit komolyabban repülne.
Vagy ha elvétve látni is olyat ahol küldetéseket repülnek, ott nagy ritkán látni 3-4 gépnél többet a levegőben mindkét oldalról .

Nem nagyon jön át a videokon, hogy az egy háborus környezet
Talán még változhat, mert még csak béta... Azért a jó videjó is eredmény. 😊
macleody
Hát kb. erre lehet használni a DCS-t. Videót csinálni. Ja nem, az utolsó patch óta erre sem.
Igen jó kis összeállítás. Aktuális. 😊
Ez kurva jó! Hangosan röhögtem az elején!

bakvarnyu
Magyar festésű gépeket lehet valahogy betenni a DCS 1.5-be?

repvez
repvez

meg ezt
A10C-hez Találtam egy ilyen appot DCS-hez hátha valakinek hasznos
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.11.12. 12:37:23
molnibalage83
Van, de ne számíts közel sem olyan mélységre, mint a DCS-nél. Sőt, igazából szinte mindent felejts el. Ha nagyon érdekel, akkor Skypon elmagyarázhatom, hogy mi és miért van és mit tud és mit nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

repvez
Van , azt hiszem, hogy az ATO részen lehet modositgatni a dolgokat,de a manuálok között sztem van ami ezzel foglakozik, még sose nyultam bele én igy.

Amugy az EDE remélem ha már enynire cenzuráz akkor legalább a letörölt kinos megjegyzéseket lementi magának és az alapján megprobál utána járni a hibáknak. (költöi kérdés volt)
Jut eszembe... A Falconnak van editor része???
Na megvan a végkövetkeztetés.

A DCS Jelen állapotában használhatatlan. A gépek akkor is egymásba mennek, ha előtte tartották a távolságot egymástól. A kifutónál az első gép megáll egy kicsit a második meg belerongyol. Nincs típusfüggőség, minden vadász és csapásmérő csinálja.
A harci helikopterek nem támadnak, csak kőröznek a cél körül. Majd vagy lelövetik magukat vagy elmennek oda ahová nem kellene...
A triggerelést elszúrták. Switched Conditions triggerelésre már nem működik sok minden így gyakorlatilag az egészet át kellene írnom de nem fogom....
Ehhez jön még bizonyos AI géptípusok hibája a felszállással kapcsolatban....

Ez még sok is ahhoz, hogy egyik küldetésem se menjen, így a mostanit sem folytatom tovább. A DCS Jelen állapotában még tesztelésre sem jó.

Azt hiszem ennyi.

Üdv.
SnowFox
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.11.11. 22:30:32
Nem viselik el a segítőkész negatív kritikát...én is így jártam, bekaphassák.
Még 1 hiba.

Az F-15C nem tud felszállni.... Gurul, gurul, gurul majd a közeli adóba csapódik gurulás közben utánégetővel...

Ezért bugolnak be a repülőtéren a gépek. Ezt viszont nem értem. MI A FASZNAK NYÚLTAK EHHEZ HOZZÁ AMIKOR NEM VOLT VELE BAJ???

Tudom kérdezzem meg ED fórumon. Megtettem. Nyitottam topicot is róla amiben leírtam, hogy ha nem értenek hozzá a programozók akkor kezdjenek új megírásába és felsoroltam jó pár hibát (asszem 50-et) ami a "hibajavításokkal" jött be.

Nem volt hosszú életű a topic... De előtte azért jópáran látták... :-)

küld át és ránézek, hátha ki tudok találni valamit rá.
én is kínlódok egy küldetéssel.a harckocsi oszlopnak "On road" állapotban,csak a harckocsik felét hajlandó az útra tenni,a többi a mezőn van,és amikor indítanám a küldetést,onnan alig akarnak elindulni,vagy egyáltalán nem is indulnak el

LeonSilver
Az biztos, hogy a mostani pöccs, az valami ótvar lett

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#alien>

molnibalage83
Amilyen kecsegető volt az első kiadott beta most megint azt látom, hogy soha nem lesz ebből semmi... Tudom, hogy szemét dolog, de a "amatőr" BMS csapat valahogy képes rohadt nagy újátásokat csinálni úgy, hogy a DCS-hez képest a bugmentes szó egyáltalán nem túlzás rá.