Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Így van.
A telekom tárhelyén volt a cucc. Ez nekem már évek óta (még axeleró volt a telekomos net) megvolt, az előfizetéshez jár egy ftp tárhely.
Nos nem túl régen azt vettem észre, hogy eltűnt mindenem. Sajnos pótolhatatlan cuccok is voltak és huss... valami barom letörölte.
Aztán már hozzá sem fértem a tárhelyhez. Megreklamáltam egyrészt a törlést másrészt azt, hogy nem férek hozzá.
Próbálták visszaállítani a cuccot nagyon kevés sikerrel. A könyvtárszerkezetet sikerült és egy mappát is. A többit nem tudtam megnyitni sem. Megjegyzem amibe be tudtam lépni, ott is minden második vagy harmadik fájl volt jó. A többi ott volt, méretre is stimmelt de hibás volt.
Megint megreklamáltam... erre az is eltűnt megint, amit sikerült kicsit visszaállítani.
Egyelőre itt tartunk :)