Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Sidewinder #20775 Hasonlóan csinálom én is. Nem használom a center trim mode-ot, csak néha lenézek. Nagyon figyelni kell arra, hogy mit lát az ember. Kabinkeret állása, golyó, mert ugye érezni sem seggel nem lehet(mivel nem full flight sim mozgó kabinnal),de kézzel sem,mert nincs ffb joystickom. Néha érdemes lenézni ellenőrzés céljából a sebességmérőre is, ha csak "örömrepülök", akkor se robot, se flight director, se semmi, még a hud-ot sem kapcsolom fel.A trim resetet nem szoktam használni, mert egy a valóságban nem létező funkció. A trimmgombot nem tartom mindig nyomva,mert túlvezérli. Az igazi helikoptereken szintén nem divat ez az állandóan nyomom a trimmgombot eljárás. Ha szükséges akkor sem folyamatosan nyomják,hanem "kattogtatnak" párat, egyébként pedig nem nyúlnak hozzá,csak ott tartják az ujjukat a gomb közelében,vagy rajta(Ka-26). Találtam egy klassz videót, egy igazi Ka-50-es bemutatórepüléséről. A pilóta Vlagyimir Lavrov,a Kamov cég berepülőpilótája. A jobb alsó képen kiválóan látszik mit csinál a pilóta( 2:58-ig rá sem teszi az ujját a trimmgombra),látszik az összes fontos műszer, az "obsij ság"-ot jelző is, amiből azt lehet látni,hogy mennyire használja a kollektívet.