Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Én oda egy oylan gombot raktam, amit ha megnyomok, akkor egy qrva nagy láb seggbe rúgja a tankost... az anyjára lődözzön. ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az az egyszerű dolog, hogy a joyra raktam a kamovnál a rakéta riasztó rendszer rezet gombját, nagyban javítja a túlélés. Mivel mindig resetelni kell, hogy az épp aktuális mutassa. Így ha folyamatosan rezetelek, egész valós értéke van<#alien>

Gratulálok! <#eljen>

1/3_vszd_Tazar
Gratulálok. A CLOD hibátlanul működik vele, ennyit tudok. :)

A MiG-29 állítólagos új kabinjáról, külső modelljéről, FM-jéről van valami új hír? Akár 1-2 elejtett kép, vagy akár egy megjelenési dátum? Tegnap MiG-29-el csatarepülgettem csak úgy szórakozásból, azon kapcsán jutott eszembe a kérdés.
Reaper
Köszi! Utánanézek.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

JoeDestroy
Ilyet próbálj szerezni. Nekem ez bejött a Cougarhoz is.
Én ezt használom necces körülmények közé.
Xintex
Xintex Super Impact
Igaz én is szereztem anno, de a kis hengerből még mindig van, pedig az összes kisgépemet átkentem vele egy
árvizes beázás után. (kb 8-10 gép, Flex, Makita, Metabo... nem hagyhattam veszni őket.)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Borisz80
Beszarás! Irigyellek! Szívesen elolvasnám az élménybeszámolódat! Gondolom vezethetted is egy kicsit ;) .

Most meg már azért is vért kell huggyozni itt magyarországon, hogy egyáltalán valami 21-es relikviát ezercsillióbillióért persze -mert a légierő főnöke nem az ismerősöm- beszerezhessen az átlag ember. Másnak meg jelképes 5 forintért van 5 MiG-21-ese vagy pl Szajolban a kertész udvarban Mi-24-ese.

15 év alatt egyetlen értelmes és valamire való relikviára tudtam csak szert tenni értelmes áron. MF-nek a fő műszerfala + lokátor indikátora, és a KM-1-nek az ejtőernyő hevederzete.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

whiteskull
A többi böngészővel minden működik, de mozilla nem fogadja el a googli tanúsítványokat. :)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
Ott valami más probléma lesz tezsvírem :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Gratulálok! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Nálam mindenféle googli oldalt letiltott. :))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

VO101Tom
Gratulálok! :)

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Drakulálok!!

LeonSilver
Miért? Nekem tökéletesen működik a fox is, bár alapvetően nem azt használom.

whiteskull
Hát nagy Gratula! Fiú, lány?
A tapsztalataim nem a legjobbak, mivel a firefoxot le kellett cserélnem, és ezt a rohadt Chromot akárhogy is igyekszem nem bírom megfszokni. :))
Hiába, így ötven felé már nem annyira szívesen vált az ember. :)))

Gratula!!!

Apropó. Win10. Mik a tapasztalataid? DCS hogy muzsikál vele?
Esetleg valakinek egyéb szimekkel van már tapasztalata win10-el? (CLoD, BOS, FSX)
Ja!!! NAGYPAPA lettem. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.08.30. 19:58:57

VO101Tom
Ja, elsőre én is szétszedtem mindent :)

www.pumaszallas.hu

whiteskull
Már alig várom. :)
Lassan megszokom ezt a fos win10-et is, a meleg is levonul talán, no meg a gyerekek is mennek iskolába. :)

Papa01
Egészségünkre! :) Akkor hamarosan megint újra repülsz? :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Köszi! :)
Ezzel a szétszedés résszel már elkéstünk. :)
Bár nem bánom, mert így sokkal egyszerűbb. Annyira meg nem is vészes. Mondjuk egy kocsi kuplungozásához képest. :D

VO101Tom
A kébelek kb félúton törnek el, ahol hajlik a gázkar mozgatásakor. 1-2 centis részt rajta hagytam a csatlakozóknál (felső és alsó részen is), hogy a toldás egyszerűbb legyen. Ja és érdemes pár cm-el hosszabb kábel szakaszt beletoldani, hogy mozgatásnál az már ne szoruljon meg. Kábelből csak sodrott erűt szabad betenni, ami hajlításokat könnyen viseli, merev erest ne (akármennyire hajlékonynak tűnik).

A gázkart egyébként nem kell teljesen szétkapni, elég csak a belső gázkar fejét és a talp borítását szétszedni. Középen, ahol mozog, ott át lehet fűzni összerakott állapotban is (ezzel sok macerát megspórolsz, ha azt kihagyod).

www.pumaszallas.hu

whiteskull
Tegnap beszereztem egy fülest is, így tényleg csak a gázkarra várok. :)

whiteskull
Holnap viszem be a műhelybe, ott majd az elektromosok kicserélik a vezetéket. Nem remeg a kezük és látni is jobban látnak. :)
Addig is igyunk egy pohár bort! Egészségünkre! :)

Papa01
Ez ez estben sok sikert a javításhoz! :)

whiteskull
Persze. Teljesen szar volt. A szokásos, megspékelve azzal is, hogy néhány gomb sem működött a gázkaron. Utána meg az X-52-es gázkart használtam hozzá. Hál istennek kölcsönadtam az X-52-őt, így rákényszerültem a szerelésre. Nálam így működnek ezek a dolgok. :)))

Papa01
Gond is volt vele, vagy csak a kihívás? :)

whiteskull
A kábelköteget már kiszereltem. :)

whiteskull
Bocs! "részben". :)

whiteskull
Konkrétan arra, hogy teljesen ki kell-e cserélni a kábelokat, vagy csak részbe? Ha részben, akkor, mennyire? Már, hogy a csatlakozóból ki kell-e szedni (forrasztani)?

VO101Tom
Én már átkábeleztem néhányat, mire vagy kíváncsi?

www.pumaszallas.hu

whiteskull
Annyit beszéltünk itt a G940 gázkar átvezetékezéséről, hogy neki is álltam nyomban megcsinálni. Valahogy viszont azt hittem, hogy videó vagy valami képsorozat is van hozzá. De még képet is alig találtam a belsejéről.

whiteskull
mert az már működik? A múltkor még mindenféle hülyeséget mutatott. :)

Jaa..így már értem.

LeonSilver
Neeem. Csak ha ránézek, hogy mennyit röppentem, akkor ne valami szaros *** zászló legyen már ott, érted.

Ahá..Mármint ha valaki rád néz multiban? Vagy az adatlapon?-tényleg nem vágom az ilyeneket.

whiteskull
Szerintem próbálkozz valami féknyereg zsírral. Az tuti nem folyik el. :)

LeonSilver
:D

Reaper
Köszi, de próbáltam már mindenféle hőálló szilikonzsírt, ami zokszó nélkül folyik melegben, pedig kurvára nincs 250 fok..:-D

LeonSilver
Hát, hogy ne ruszki, ukán, török vagy ámedikai legyen már a pilótám vazze

LeonSilver
http://www.szilikontermekek.hu/szilikon-kenoanyag/szilikonzsir/hoallo-szilikonzsir?vmcchk=1

Kicsit beleragadtam a videók nézegetésére és nem tudom abbahagyni:)
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.08.30. 14:24:30
Az mire jó?

Reaper
Gyerekek! Tud valaki olyan itthon is beszerezhető zsírt HOTAS Wartburg kenéséhez, ami nem lesz cseppfolyós szobahőmérsékleten (~32+ fok perpill :D ), és mindemellett ésszerű áron kapható?

krisztian005
Megtaláltam a videót

//www.youtube.com/embed/yhwCmbUJ0zo

Pont 7 percnél látható.

https://www.youtube.com/watch?v=KyUvv9cRbEk
Ez is jó film:)
krisztian005
Valamelyik vasárnapi videóban egy pillanatra a Logbookot is mutatták, több új ország is volt benne, köztük magyarország is, de hogy most az 1.5 vagy a 2-esben lessz benne azt nem tudom.

Papa01
Köszi az infót! :)

LeonSilver
Ámberek. Ebbe a büdös logbúkba nem lehet Hungáriát beleapplikálni?

<#nevetes1>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!