36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    A minél?
  • LeonSilver
    Nem tudom, de gondolom nem elektronika nélkül prezentálják. És igen valószínű, hogy a delikvensnek kell otthon összeállítani a cuccot.
    De ez nem lehet bonyolultabb, mint mondjuk kiporszívózni...
    A probléma, hogy a szállítással meg a vámmal úgy megugrik az ára, hogy hát izé.. :(

• wolfhgb
    Igazábol én csak mechanikát vélek a videon felfedezni, elektronikát csak nyomokban. :)
    Gyanitható az ikeás konstrukcio ennél a méretnél már. A, amin nem láttam a tyukbeleket, az az animált video volt. :)
    Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2016.07.09. 23:59:35
  • Hefti
    Sziasztok!
    Az 1.5.4 verzióra való frissítés után nálam a KA-50-nél nem működik a Trim a Collectívnél csak a pedálnál.
    Valakinek esetleg valami tapasztalat.
  • gsg16
    és hogy érkezik meg?nekem kellene otthon össze barkácsolni?vagy csak kiveszem a dobozból,bedugom a csatlakozókat,és már mehet is?
  • wolfhgb
    Na, ugy viszont már borsos, honnan jon a holdról? :)
  • LeonSilver
    56 ropi a szállítás... :D
  • LeonSilver

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.07.09. 21:35:52
  • LeonSilver
    EZ de fasza. És nem is lenne drága.
  • wolfhgb
    en megvettem a gazellát A 10 képek ellenére, no para, a gazella jön vételkor! :) patentül mükszik azota is.
  • macleody
    Tisztában vagyok vele, van pár játékom g2a-ról, instantgamingról. Csak eleve necces, hogy a gazellához az a10 képe van betéve. Mert az a10 megvan nekem, kettő meg ugye minek.
  • feca1229
    Pár napja pont erről az oldalról volt szó, páran vásároltunk róla, de így utolag belegondolva elég rizikós is lehet a vásárlás! Ami persze nem azt jelenti, hogy biztos gond lenne belőle.
  • feca1229
    Nem biztos, hogy csak ez lehet a legnagyobb gond!
  • macleody
    Kinguion a gazellához A10C képek vannak berakva. Nem merem megvenni.
  • VO101Tom
    Nem az volt a gond, azt mindig átkapcsolom amikor beröffen. Pár órát már repkedtem musztánggal, nem az indítással van gondom, hanem hogy az eddigiekhez képest nekem tegnap nehezen ment. Itt konkrétan úgy nézett ki, hogy PP elöl, throttle kicsit előrébb tolva alap gázról. Akku, generátor, magneto és üza bekapcsolása után a primer felpörgetését követően az ignition (starter) elkedte ugyan forgatni, de nem indult be, illetve ha be is indult, egy-két fordulat után leállt. Mintha nem lenne üza (üza nyomás megvolt). Két dologra tudok gondolni, egyik, hogy a primert jóval tovább kellene pörgetni, mint tegnap csináltam (nem stoppereztem, csak érzésre nyomtam), vagy a karburátor beömlőt kellett volna rammed-be tolni már indításhoz (elvileg az unrammed air a biztonsági levegőszűrője, ha a motor alatti normál beömlő eltömődne kosz, por vagy jég miatt. De a szűrt levegővel is kellene tudnia elég levegőt biztosítania, ráadásul amikor végül beindult, akkor sem kapcsoltam át). Az akku biztosan jó volt, a szerelőkkel külső áramforrást is ráköttettem, hogy az akku ne merüljön le.

De mint írtam, ez csak első benyomások voltak, nem olvastam arról, hogy kifejezetten nehezítették volna az indítást, simán lehet, hogy én qrtam el valamit, de az is, hogy CEM-ben van valamilyen anomália. Pár nap után majd biztosabban lehet megmondani :)
  • gantus68
    A mixture control-ra kell rákattintani indításkor, ha nem akar beindulni, meg javasolt a gázkart indítás előtt megmozgatni.
  • VO101Tom
    Na, azt nem is néztem. Meszával meg Musztánggal repkedtem egy keveset tegnap, ott nem vettem észre változást. Illetve annyit, hogy a Musztáng rohadt nehezen indult be, és kissé ideges volt repülés közben. A joy tengelybeállításokat majd le kell csekkolnom, hogy abba belenyúltak-e.
  • PhantomAss
    A controls is változott úgy látom, engem a Fóka megszivatott, eddig 3 állása volt a flaps-nak (10, 60 fok és zárt) most ez szürke ide nem is enged rakni semmit, helyette van egy toggle open /close gomb.
  • VO101Tom
    Az új peccsben van pár változás, UI-t is átdolgozták sok helyen. Aki a Starway féle átdolgozott Kaukázusi térkép textúrákat használja, másolja vissza az eredeti shadows.lua fájlt a Config\Effects mappába, különben az integrity check nem lesz jó, és nem enged a zöld pajzs ikonos szerverekre csatlakozni.
  • gantus68
    Ezt használom rádiónavigálásra: Beacon Map

Rádiónavigáció röviden, minden gépen másképpen kell, ezt leírják a típus guide-ok, de az eljárás és a HSI hasonló:

1. reptér rsbn/prmg vagy tacan/ils adatát megnézem a térképen, majd beállítom azt a gépben. Bekapcsolom a műszert, a hangját feltekerem. Ha van morse jel, akkor a HSI mutatja az irányt és ahol van távolság, ott azt is. Nem azonnal jön adat, hanem egy bizonyos távolságon belül és magasságban.
    2. A reptérnél számított szög vagy iskolakör után a leszállóirányon prmg-t vagy ils-t nézek a siklópálya tartása miatt.
  • PhantomAss
    megnézem, köszi
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.08. 15:50:33
  • gantus68
    Ezt nézd meg: MIG21 guide
  • PhantomAss
    Urak,

nincs valami értelmes magyar leírás arról hogy a Mig21-ben hogyan működik az RSBN navigáció?
    Olvasom a pdf-et egy ideje de teljesen belekeveredtem hogyan kell beállítani a műszereket.
    Vagy olyan iromány ami elmagyarázza a navigáció működését érthetően?
    Nem értem a 3k gombbal a KPP műszeren milyen irányt kell beállítani ha le akarok szállni, ez mitől függ, stb. Tökre nem értem az egészet, hiába nézem a videókat.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.08. 15:31:09
  • beci43
    Akkor sok sikert!Egyszer úgy is visszatérsz majd,mint Baszkupapa...
  • 77pxdumbo
    Igen, úgy tűnik.
    Életem nagyon szép korszaka volt ez a cirka 15 év, de már más dolgok foglalkoztatnak. Mindig szívesen emlékszem rá és az itt megismert sok nagyszerű emberkére.
    Mindenkinek kívánok még sok sok óra élvezetes repülést és együtt töltött időt.
    Üdv: Dumbo nyug. pilóta
  • beci43
    Vége a dalnak?
  • hrundibaksi
  • hrundibaksi
    Alapból ezt a Mirage-t az M2M FSX-re gyártotta,a Razbam megvette a jogokat a DCS-hez
    FSX-ben gyönyörű! Nagy kedvencem,másokkal ellentétben,ha egy modell megjeleníti a "földi" tartozékokat (takarók,szalagok,tuskók,létra stb) érdemes FSX-ben megnézni,hogy ez a modell mit nyújt
  • gantus68
    6.15-től gabant és én Gazellával átrepülünk a videót készítő Mirage és az idétlenkedő UH1-esek felett. Akinek nincs még meg a Mirage, annak kedvcsináló.

• hrundibaksi
    Gondolom ezt nem nekem írtad....
  • repvez
    Köszi!
    A külsős videonál a UB blockos lövészetnél azok a robbanások a régi Dos-os korokat idézi :)
  • VO101Tom
    Az FC3-ban sok alap géptipus benne van, Mig-29, Su-27, F-15 pl, de azt azért jó ha tudod, hogy a kidolgozásuk nem olyan részletes, mint az később kiadott moduloké. Nincs klikkelhető kabin, csak klaviatúráról vagy hotasról irányíthatod (én ezt rohadtul utálom, idegesít, hogy látom mit kellene kapcsolni, és ahelyett, hogy odanyúlnék egérrel és klikk, helyette nyomkodom a qrva klaviatúrát, hogy na vajon mi lehet az, és mire emlékszek fejből), és a használható rendszerek is inkább az alap irányításra és a harcászatra szorítkoznak. Hajtómű indítás pl egyetlen gomb (bocs, kettő, egy a jobb és egy a bal hajtóműre). Ettől még jó vétel lehet, nekem is megvan, de ne várj mondjuk A10C vagy Mig-21 szintű rendszerek modellezést.
  • hrundibaksi
    FC3
  • hrundibaksi
    Akkor irány a Steam,még akciós az FC3!
  • VO101Tom
    A 29-es kabinját már néhány peccsel ezelőtt egész szépen feljavították. Ez sima 1.5 ben is benne van, FC3-ban. Most a külsőt cserélték le, az pedig teljesen oké, hogy az alap DCS World is megkapja.

cockpit:

külső:
  • hrundibaksi
    Valószínű,hogy maradt a régi vezethető 29-es?
  • repvez
    A change log szerint az alap DCS:Wordhöz irták
    Csak érdekes, hogy abban nincs benne a 29es max AI-ként. Ezt megnézhetné még valaki, sajos nekem most nincs fenn semelyik sem
  • hrundibaksi
    Ha jól tudom az FC3 tartalmazza az új Mig-29A-t? Milyen?
  • z0ty4
    sikerült!

jöhet a sok gyakorlás :)
  • z0ty4
    Hali
    Dumbo-tól sikerült megvenni az fc3-at és az a-10et.
    Fc3 azonnal felismeri az a-10et viszont nem tudom hozzá adni.
    olvasgattam fórumokat, hogy a serialt kell valahova beírni, de csak nem megy.
    valami ötlet?