Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Előfordult már valakivel, hogy helyesen működő joy-al és jó beállításokkal mégsem mozdult egy centit sem a játékon belül a kollektív, a ciklikus kar valamint az oldalkormány (innentől KCO)?
Mert nálam ez a helyzet állt elő ma, miután beállítottam az X-55-öt a Mi-8-hoz (a joystick-on és gázkaron lévő gombokat az X-55 saját profilkészítő programjában, míg a tengelyeket a DCS-en belül), s először akartam volna kipróbálni játékban. Minden gomb, amit beállítottam működik, csak a KCO nem.
Gondoltam, hogy összekeveredhetett valamilyen tengely, vagy hogy egyre több állítódott be, de nem ez volt a helyzet. Ezen kívül kitöröltem már a C: meghajtón lévő, Mentett játékok mappán belüli Input beállításokat, de ez sem segített.
Igazából az a furcsa, hogy mind a profilkészítőben, mind a játékon belüli tengely beállításoknál érzékeli a játék a joy-t (azaz ha mozgatom, akkor pl. az Axis Tune menüpontban mozog minden ahogy kell), s ha átülök a Huey-ba, akkor ott nincs is semmi gond a KCO-val, ám a Mi-8-ban valami miatt nem mozog.
Csupán csak azért érdeklődök, hogy fordult-e elő valakivel ilyen, mert ha van rá megoldás, akkor azt még megpróbálom a reinstall előtt.