36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#20618 Na végre látszik a skin :) A legeslegszebb...
Annyit módosítottam hogy bemásoltam a country neveket a lua fájlba.
Köszi a segítséget mindkettőtöknek! -
#20617 Tud valaki mondani egy jó borús idő értéket? -
#20616 --countries = {"USA", "RUS", "FRA", "UKR", "SPN", "NETH", "TUR", "BEL", "GER", "NOR", "CAN", "DEN", "UK", "GRG", "ISR", "ABH", "RSO"}
Ez a lényeg,tehát nem kell,hogy magyar legyél! -
#20615 A mission editorban asszem Magyarország alapból nincs hozzáadva egyik oldalhoz sem (koalícióhoz), ezért amikor új missiont csinálsz, akkor külön hozzá kell adni valamelyik oldalhoz. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy ha beteszel egy gépet a küldibe, akkor a jobb oldalon megjelenő beállítások panelen (felül) a nemzetiségnek magyart válassz ki. Ekkor lesznek választhatóak azok a skinek, amiknek a lua fájl-ban engedélyezve van a HUN.
A régi magyar skin, ami működik, annak a lua fájlban nézd meg, lehet, hogy ott több nemzethez is engedélyezik. Hasonlítsd össze, hogy mi lehet az eltérés (vagy küld át és megnézem). -
#20614 Én mindent pontosan így csináltam de nem működik.
Mit értesz az alatt hogy magyarként repüljön? Lehet hogy az a gond...Azt hol lehet beállítani a mission editor-ban?
Annyit akarok csak tenni hogy a mission editorban a skineket átrakom magyarra mindenhol, de a legördülő menü fel sem hozza ezt a magyar skint, viszont az összes többi látszik, a letöltött egyedi skinek is, csak ez nem. Át van nevezve, kivan javítva a lua, be van rakva a 2 folderbe, de nem látszik a listában.
Letöltöttem. pl. egy régi magyar skint is, azt simán be tudom rakni.
Igazából nem egy nagy probléma, de azért jó lenne rájönni hogy mi lehet a gond nálam. Tuti hogy én nem csinálok jól valamit de nem tudom mi lehet az. -
#20613 Meg kéne venni az FC3-at is! -
#20612 -
#20611 Valaki nézte az 1.5.4 frissitesben lévő míg 29 modellt? Mennyire lett jobb részletesebb a regihez képest -
#20610 L-39C-vel kapcsolatban van egy észrevételem,amikor kapcsolom a fegyverzet panelon a bombákat,a kijelző sötét marad,nem világít a bomba sziluett.Ez bug?
0:15-nél
-
#20609 Nálam is működik, de ez nem egy skin, hanem három.
- letöltöd a zip-et, csomagold ki. Abban van három skin mappa. Ami mapparendszert ő csinál, az nem jó (coremods mappával gond lehet, ha online ellenőrzi), de egyenlőre hagyd így. (Coremods\aircraft\MiG-21BIS\Liveries\MiG-21Bis).
- Menj be a ...\DCS World\Bazar\Liveries\ mappába, oda másold be a legutolsó Mig-21bis mappát, amiben már a skinek mappái vannak.
- mindegyik mappában nyisd meg a description.lua fájlt, majd másold be pontosan azt a mappa nevet, ami a mig-21bis mappában a skinnek van. Legegyszerűbb, hogy a mappán F2, aztán copy-paste a name: sorban az idézőjelek közé. Nekem ez mindegyiknél más volt.
- a lua fájlban van rögzítve az is, hogy a skin csak abban az esetben választható, ha a gép magyarként repül. A missionban erre figyelni kell. -
#20608 Ha bemásolod a pontos "útvonalon" keresztűl, ott kell,hogy legyen -
#20607 Egyedül ez az egy skin nem megy, pedig ez lenne a legfontosabb :) A legszebb..
Amúgy többen is írják az ED oldalán hogy nem működik, nem én vagyok az egyetlen.
Letöltöttem vagy 5 másik skint is de azok működnek.
Átírtam a lua fájlt is, meg a skin neveit ahogy mondtad, de nem tölti be.
Ez egy rejtééély. Nem rosszul tölti be hanem nem is látja hogy ott van a többi skin között.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.04. 08:22:50 -
#20606 -
#20605 Szerinted az honnan van
Én állítottam össze neked!
Nekem tökéletesen látszik! -
#20604 Ez a skin amiről beszélünk.
Azt hittem nálad fel van rakva és semmi gond vele. -
#20603 Mi? -
#20602 Ezt amugy BMS-el is le akartam forgattni abban van 2 üléses mirage is. -
#20601 Állat :)
tényleg hozza a film hangulatát :) -
#20600 -
#20599 Oda van rakva alapból. Nálad működik rendesen? -
gantus68 #20598 2.0 early access = open alpha, 2.0 tesztkiadás
1.5 early access = open beta, 1.5 tesztkiadás
1.5 = stabil, végleges kiadás
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.07.03. 09:58:10 -
#20597 OFF:
Komolyan... nooormális?? :D
-
#20596 Egyébként mi a különbség a DCS World 1.5 és a DCS World 1.5 Early Access között? -
#20595 Ide: CoreMods/aircraft/MiG-21BIS/Liveries/MiG-21Bis/
Itt: -
#20594 Nos nekem a következőt válaszolta a szupport.
Mint látható nincs szó benne arról, hogy bármikor is szankció lenne - ahogyan az sincs benne, hogy nem lesz (direkt rákérdeztem!!).
Viszont nekem az a véleményem, hogy EDe lépni fog előbb-utóbb. Már csak azért is, hogy elejét vegye az ilyen jellegű problémáknak.
Az is valószínű, hogy a már meglévőket nem fogja basztatni, de én EDét ismerve erre sem mernék mérget venni.
Én qrva sok zsetont költöttem már el náluk a Lock On-tól kezdve és örülnék, ha kicsit occobban tudnék vásárolni, de.. Inkább megveszem biztos forrásból :)
"Konstantin Kharin02-07-2016 20:32:47Quote
Hello
We get a lot of complaints related to this resellers.
There have been cases, they were selling the keys belonging to other users
We recommend that you purchase the keys on our official e-shop or through Steam
Best regards and many happy landings !
Konstantin "MotorEAST" Kharin
Eagle Dynamics IT Team"
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.07.02. 21:56:12 -
feca1229 #20593 Hát valószinüleg többet nem várárolok így, és remélem szerencsém lesz ezzel a modullal! Én úgy votam vele ha tudom aktiválni akkor biztos rendben van vele minden hiszen adnak a biztonságra Ed -ék, nyilván ha tudom, hogy orgazdágtól vagy más nem legális módon került hozzájuk a kód akkor biztos nem kötünk üzletet! Én biztos nem akarnék más tisztességes embert megröviiteni, mert nyilván nekem is rosszul esne ha ilyen történne velem. Bár ahogy említettem én jóhiszeműen vásároltam, és tényleg nem fordult meg bennem, hogy valami stikli lehet a dologban! Meg van nekem is a Hawk, már bánom, hogy megvettem, 40 dollárba kerül, de én simán eladnám 20 dollárért is akár, hiszen nem használtam 1 óránál sem többet! Ilyenre gondoltam,hogy lehet ezzel is igy van valaki, remélem ténleg így volt és nem meglopták! -
#20592 Sajnos így sem működik.
Megnéztem, mindenhol átírtam, a lua-ban is, de nem ismeri fel.
Na mindegy, azért köszi! -
gsg16 #20591 azt külön kell aktiválni? -
-
gantus68 #20589 Leveleztem már velük erről, nem avatkoznak be, semmilyen módon 'bind' után.
Egyetértek azzal, hogy biztonságos forrásból célszerű vásárolni. -
#20588 -
#20587 Ez butaság.
Ha EDe tudomást szerez erről és egyszer csak elkapja a harctéri ideg, akkor simán letiltja a kulcsot oszt' jó napot. -
#20586 Ha megvetted és sikeresen aktiváltad, akkor már szerintem se fordulhat elő semmi gond; tehát nem hiszem, hogy felkeresnének, s azt mondanák, hogy add vissza a kulcsot, mert pl. az lopott.
Megmondom őszintén, hogy én is vásároltam 1x a G2A-n az olcsó ár miatt, de már akkor is furcsa volt, ahogy Leon is említette, hogy hogyan tudnak ennyivel olcsóbban adni valamit, amit normális boltban 1,5-2x annyiért árulnak.
De amint láttam az általam linkelt videót, s hogy lényegében ezek a cégek másokat tesznek tönkre az "üzletükkel", azóta megfogadtam, hogy ilyen helyekről többet én nem veszek semmit. Lehet, hogy máshol így akár 2x-es árat kell fizetnem, de inkább kifizetem azt, s akkor tudom, hogy az az összeg a fejlesztőhöz megy, minthogy valami sumákoló céget pénzeljek. -
gantus68 #20585 "az egyik gyakori módszer a kódokért kifizetett pénz a bankon keresztül történő visszakérése. Ez főleg Amerikában elterjedt gyakorlat, ekkor a csalók általában arra hivatkoznak, hogy nem ők vásárolták meg a kódokat, amiket addigra már általában tovább is adtak."
Nem visszafizetnek, hanem eladnak és visszakérik a forgalmazótól a pénzt, így dupla haszonra tesznek szert.
Akkor nincs gond, ha működik a bind, örökre a tiéd lesz a modul és szerencséd volt.
ED nem foglalkozik a tulajdonjoggal és azzal, hogyan került hozzád a serial. -
feca1229 #20584 Én is az Ed en aktiváltam tökéletesen működik! Eddig még... :-) -
#20583 Snowfox. Elsősorban hozzád lenne egy kérdésem, illetve ha más is tudja a választ, azt megköszönném. DCS mission builderben vannak olyan "dekorációs" elemek, mint füst, égő cuccok, ilyesmik? Én nem találtam, de lehet, hogy csak rossz helyen kerestem? -
#20582 -
#20581 Az eredeti textúra név mindig ez: MiG21Bis_01_Dif
A textúra neveit változtasd át MiG21Bis_01_Dif és MiG21Bis_02_Dif -re
Ne felejtsd el a description.lua-ban is! -
#20580 Én az ED aktiváltam! Tökéletesen működik! -
wolfhgb #20579 Hát jah, a paypal kifizetésnél is a kinguin szerepel mint eladó, szemérmetlenül olcsó sem volt, mégcsak nem is ubisoftos a progi, pozitivak az előérzeteim, ha pedig gond van, max visszafizetik az árát, ahogy ezt a cikkben is írták. Nem nagyobb rizikó, mint kézalól venni kulcsot szerintem, hisz az is lehet bárhonnan, viszont a 30-40% os ár, azért nem rossz.